Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ'' ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΣΤΟ EXTRA 3

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ... Η ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Α...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ...

Η ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ "ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ" ΣΤΟ EXTRA3 ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ¨ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ‘’ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ’’ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ’’’ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΣΤΟ EXTRA 3

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2010

Aπό τη πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης να θέσει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες και την απόδοση ιθαγένειας στους τριτοκοσμικούς εισβολείς διαλύοντας έτσι το Ελληνικό Έθνος σταθήκαμε στη πρώτη γραμμή της Αντίστασης πλάι σε όλους εκείνους που έχουν τις ίδιες προθέσεις με εμάς. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι αλλά όλοι μαζί.

Διαδώσαμε την αντίθεση μας με πράξεις δουλεύοντας και μέσα στα πλαίσια του διαδικτύου αλλά κυρίως στο δρόμο. Αυτή ήταν άλλωστε η πρόθεση μας από την αρχή. Γιατί δεν είχαμε, ούτε έχουμε καμιά αυταπάτη περί του αντιθέτου. Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο θα ανατραπεί στο δρόμο και μόνο αν η λαϊκή αντίδραση εκφραστεί δυναμικά ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα πετύχουμε το σκοπό μας.

Στα πλαίσια αυτά έγινε και η χτεσινή ειρηνική παρέμβαση μας στο τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και την εκπομπή ''Ιστός της Αράχνης'' του κ. Άρη Σπίνου. Εμείς δεν έχουμε μάθει να σπάμε και να καταστρέφουμε περιουσίες για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των καναλιών των μεγαλοεργολάβων. Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο που επιτελούν και τη μονομέρεια που επιδεικνύουν.

Η χτεσινή παρέμβασή μας στόχο είχε να αποδείξουμε στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής ότι δεν αρκούν τα λόγια, τα χαρτιά και οι υπογραφές. Αν δεν κάνουμε όλοι την υπέρβασή μας και δεν εντατικοποιήσουμε τώρα τον Αγώνα μας η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η αντιπροσωπεία μας θεωρούμε πως πέρασε το μήνυμα που έπρεπε παρ' όλη την απειρία της σε τέτοια δεδομένα.

Ζητάμε την κατανόηση σας για το αν κάποια από τα λεγόμενα μας δεν εκφράστηκαν σωστά και δημιούργησαν τυχόν παρανοήσεις. Ποτέ δεν είπαμε πως θέλουμε να ξεπουληθεί η Μακεδονία ή το Αιγαίο. Και πως είναι δυνατόν να υπονοείται κάτι τέτοιο όταν έχουμε συμμετάσχει σε δεκάδες συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια των προσκυνημένων πολιτικάντηδων. Από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Φλώρινα και το τελευταίο άκρο των συνόρων μας, στο φυλάκιο της Νίκης μαζί με άλλους Συμμαχητές μας.

Όταν επί διημέρου (28-29 Μαρτίου 2009) κατασκηνώσαμε έξω από την εγκαταλελειμμένη οικία του πρωτομάστορα του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλου Μελά απαιτώντας από την κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα για τη σωτηρία του οικήματος και τον χαρακτηρισμό του ως Εθνικό μνημείο και με την κινητοποίηση μας πιέσαμε τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα αυτονόητα, για τα οποία δεσμεύτηκαν μία μέρα μετά και ελήφθη οριστική απόφαση του Κεντρικού Συμβούλιου Νεοτέρων Μνημείων για τον χαρακτηρισμό της οικίας ως Εθνικό Μνημείο το Σεπτέμβρη του ίδιου έτους. Aπλά με μια υπερβολή που διατυπώθηκε εσφαλμένα θέλαμε να καταδείξουμε πως ο Εθνοκτόνος χαρακτήρας αυτού του Νομοσχεδίου είναι τέτοιος που στο μέλλον ίσως να μην υπάρχει συμπαγής Εθνικός κορμός που να μπορεί να διεκδικεί ακόμη και την εως τώρα απελευθερωμένη μας Πατρίδα…

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην εκπομπή αλλά και μετά την αποχώρησή μας θέλησαν να μας κολλήσουν τις γνωστές ταμπέλες χαρακτηρίζοντας ακραίο το σύνθημα στο πανό μας. Αλήθεια πόσο ακραία μπορεί να φαντάζει η φράση του Γέρου του Μωριά ''Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους''; Δεν μπορεί παρά να αποτελεί Τιμή για μας όταν προσπαθούν να μας βάλουν αυτές τις ταμπέλες τοποθετώντας μας στην ίδια κατηγορία με τον Αρχιστράτηγο της Εθνεγερσίας.

Τέλος, δεν θεωρούμε πως αξίζει να σχολιάσουμε τη στάση του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αϊβαλιώτη ο οποίος απαξίωσε με τη συμπεριφορά του όχι εμάς αλλά τους ψηφοφόρους του κόμματός του στο σύνολό τους.

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

28 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά... Χίλια μπράβο! Εξειρετική η κίνηση σας και με σοβαρότητα! Δείξατε ποιοί είναι οι Έλληνες Πατριώτες με την στάση σας και την συμπεριφορά σας! Οσό για τον Αιβαλιώτη τι να πω; ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ με την ενέργεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ! ΦΟΒΕΡΟ; ΑΞΙΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Σε ποιούς υποθηκεύουν τον ελληνικό πλούτο;


    Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται.
    Εχουμε μια ένσταση όμως στο άρθρο.
    Αναφέρεται το εξής στο άρθρο:
    "Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

    α') Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
    β') Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
    γ') Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
    δ') Επανομή - Σιθωνία - Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL)."

    Η αλήθεια είναι ότι:

    1) Η εταιρεία "Occidental Petroleum" ανήκει αληθώς στον κ. Χάμμερ, ο οποίος όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΞΑΝΟΣ" αλλά εβραϊκής καταγωγής (Δείτε εδω σχετικά για την οικογένεια Χάμμερ, που πήγαν στο Μανχάταν απο την Οδησσό και είναι Εβραίοι της Ρωσίας)

    2) Οι Ροκφέλλερ ιδιοκτήτες της "CHEVRON", όπως έχουμε δημοσιεύσει σε ειδικό μας άρθρο είναι και αυτοί εβραίοι

    3) Η ESSO είναι επίσης εβραϊκών συμφερόντων αφου ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλλερ.

    4) Η TEXACO αναφέρεται ως "αμερικανική" στο άρθρο αλλά είναι και αυτή παρακλάδι των "7 αδερφών πετρελαϊκών των Ροκφέλερ". Οσο για την SHELL ο ιδρυτής της Marcus Samuel, ήταν επίσης εβραϊκής καταγωγής απο το Whitechapel του Λονδίνου.(Δείτε εδώ)

    Οπως καταλαβαίνετε οι μέχρι τώρα διοικούντες του νεοιδρυθέντος το 1830 κράτους της Ελλάδος, έχουν φροντίσει(εκτός απο τον Καποδίστρια πιστεύουμε) να υποθηκεύσουν τον πλούτο μας και της γή μας στο εβραϊκό λόμπι.
    Αν δεν είναι αυτό ενδοτισμός τότε τι είναι;

    Ακολουθεί το άρθρο με τα στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.

    ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

    Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!

    Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές...
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_908.html
    Αναδημοσίευση απο http://stephanosmytilineos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά... έπαθα πλάκα! Δεν το περίμενα με τίποτα! Μπράβο ρε παιδιά και για το θάρρος σας να πάτε σαν σωστοί Έλληνες! Έτσι... Πάντα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΟΙ,

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΩΡΑΙΟΙ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E OXI KAI AS XATHI H MAKEDONIA... AYTO HTAN MALAKIA... KATA ALLA MPRAVO TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Etsi,Siga-Siga na "mpainoume" mesa,Stous Thleoptikous kai radiofwnikous sta8mous,SEIRA META EXEI H SFHKOFWLIA TWN ARKOUDIARAIWN SYRHZAIWN H KRATIKODIAITH ERT,KAI HDORYFORIKH GIA NA TO DOUN OLOI OI ELLHNES!!!MPRAVO SAS ANENTAXTOI PATRIWTES ,EVGEEE.
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο σας Παλληκαρια ο Θεος και ο Λοχιας ο επομενος Κολοκοτρωνης, μαζι σας! Ο Αγωνας μας ειναι για Ελλαδα, Ορθοδοξια, Οικογενεια, αξιες περαν των κομματων δεξιων και αριστερων, αξιες που δεν εχουν σχεση ουτε με τον Εθνικοσωσιαλισμο, που ασπαστηκε ο Μιχαλωλιακος, ουτε με τον λαικισμο τυπου Λεπεν που αντιγραφουν οι φιλοι του ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχόλιό μου από το μπλογκ που διατηρώ: lalei-kairia.blogspot.com

    ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΣΤΟ EXTRA 3

    Στην εκπομπή του Άρη Σπίνου "Στον ιστό της αράχνης" στον τηλεοπτικό δίαυλο Extra 3, λίγο μετά την έναρξη, παρενέβη κλιμάκιο των ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ με πανό κατά του επαίσχυντου νόμου για την απόδοση ιθαγενείας στους αλλοδαπούς εποίκους. Η παρέμβαση ήταν ειρηνική και κόσμια, όπως αρμόζει στους Έλληνες πατριώτες.

    Φαίνεται ότι ετοιμάζονται διάφορες "εκπλήξεις" για την αλλοτριωμένη πασοκιστανική κυβέρνηση. Ο τροχός γύρισε και τα πράγματα δεν θα είναι πια τόσο εύκολα για τους καλομαθημένους κήνσορες του πολιτικώς ορθού.

    Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον η πατρίς εστι και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσι και σέβεσθαι δει και μάλλον υπείκειν και θωπαύειν πατρίδα χαλεπαίνουσαν ή πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ'αρχην,θα ηθελα να συγχαρω τα Ελληνοπουλα αυτα που με εκαναν να ανατριχιασω απο συγκινηση.
    Καταλαβαινω την συναισθηματικη πιεση που ενοιωθαν,αλλα εγιναν καποιες "ανακριβειες"..
    1ον)Οταν "μπουκαρουμε" καπου και απαιτουμε κατι-εν προκειμενω να ακουστη η φωνη μας και η δικαιη διαμαρτυρια μας-ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.Ειναι μια εσκεμμενη ενεργεια που βασιστηκε σε καλη σκεψη που μετουσιωνεται σε δραση διοτι ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    Οι συγγνωμες,ειναι περιττες.Ζηταμε συγγνωμη μονον οταν εχουμε αδικο διοτι μεταφερονται προς τα εξω εντυπωσεις που δεν βοηθουν...
    Για να γινω πιο κατανοητος:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΝΩ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ,ΞΕΡΕΤΕ.ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!....
    Η εχουμε δικαιο η δεν εχουμε.
    2ον)"η αλλη πλευρα"???...ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ;...Οι Αναρχοκομμουνισταραιοι και οι συνοδοιποροι τους-νεοφιλελευθεροι,ψευτοδεξιοι νεοδημοκρατες,δηθεν εθνικοφρωνες απατεωνες- που λυμαινονται τη Χωρα απο το 1974 και την εχουν φερει σε χρεωκοπια και πρωτοφανη σαπιλα.Και ερχονται και πολυ χειροτερα πραγματα στην πορεια.
    ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ σαν τα ΜΜΕ που αποκαλουν τους αριστερους δολοφονους,απλως.."τρομοκρατες"!!!
    Καταλαβαινω οτι εισασταν ταραγμενοι αλλα δεστε τους "καλεσμενους" εκει:Αντι να σηκωθουν και να σας χειροκροτησουν και να πουν μπραβο ρε παιδια,σιωπησαν και ενας"απο δαυτους" σηκωθηκε-το πουλακι μου- ενοχλημενος να φυγη.Κανονικα,επρεπε καποιος απο εσας να γυριση και να του την πη ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΞΥΠΝΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
    Ποιους ντραπηκατε και δεν αντιδρασατε οταν σας ειπαν οτι παιρνουν πολυ "αγανακτισμενοι" τηλεθεατες οτι συμμετεχετε σε επεισοδια!!!;;;
    Επρεπε καποιος να γυριση και να απαντηση:Διαμαρτυρονται ολοι οι κομμουναραιοι που τρωνε με δεκα μασσελες και παριστανουν τους αντιστασιακους!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    Βεβαιως,εγω τα λεω αυτα γιατι εχω συνηθισει σε εξαιρετικα οξεις διαξιφισμους με θολοκουλτουριαρηδες και ειμαι καποιας ηλικιας.Δεν σας κανω παρατηρηση και μην το παρετε ετσι.
    Υποκλινομαι ενωπιον του ανδρισμου σας και σας τιμω.
    3ον και τελευταιον)Δεν ειναι απαραιτητο να δινετε το επωνυμο σας τοσο αφελως.
    Μπορει να βαζετε τον περιγυρο σας και τους εαυτους σας σε κινδυνο...Σημασια δεν εχει το ονομα σας αλλα αυτα που λετε.Δεν καταλαβαινω τον κο Σπινο..
    Κατα τα αλλα,μας κανατε υπερηφανους.
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στους άξιους Ελληνες των Ανεντάχτων Πατριωτών.

    Απλά μια ερώτηση για να μην υπάρξει παρεξήγησις γιατί λαμβάνω αντικρουόμενες απαντήσεις.

    Με την αποχώρηση Αϊβαλιωτη που γράφεται στα διαφορα blogs. Στο απόσπασμα δεν αναφερεται πουθενα καμια αποχωρηση. Πότε αποχώρησε και για ποιο λόγο;

    Ξεκαθαρίστε αυτό το σημείο αν θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 7:46

    ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΣΥΘΝΘΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ... Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιχαλολιάκος με όμικρον... και να προσέχεις πως μιλάς για τους συμπολεμιστές μας. (Ανένταχτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο παλικάρια. Σωστοί. Μαζί σας.
    Μίλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o Μιχαλωλιάκος έκανε αναφορά στο blog του για την ενέργεια.

    ΤΟ Σάββατο θα είναι οι Ανένταχτοι στην πορεία με το ΛΑ.Ο.Σ. και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ-ΗΡΩΕΣ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΣΑΝ ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4/2/10 11:22 μμ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ

    ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.

    ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ
    ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΧΟΣ!!!!

    ΕΡΩΤΗΣΗ- ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΕΡΩΤΗΣΗ - ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΠΟΛΛΟΙ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΤΕ.

    ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΚΡΥΦΑ.

    ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ
    ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ
    ΚΑΛΥΦΤΕΙΤΕ, ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΑΝΗΚΕΙ
    ΜΗ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

    Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!

    Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπραβο ρε λεβεντες και να θυμαστε οτι ενας και απο ολους εμας να μεινη δεν θα χαθει το γενος !
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο ρε παιδιά!Άξιοι και με μεγάλα κάκαλα όπως είναι άλλωστε και ο κάθε πραγματικός Έλληνας!Έτσι και με ονοματεπώνυμο γιατί οι Πατριώτες ποτέ δεν φόρεσαν κουκούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πόλεμος βασίζεται στην εξαπάτηση.

    Υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν ειπωθεί αλλιώς αλλά μην είστε τόσο σίγουροι ότι φανερώσαμε τις πραγματικές δυνάμεις μας.
    Αστους να νομίζουν...
    Έρχεται η ώρα της απόδοσης.

    Ανένταχτος Πατριωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ 700,000 ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΄΄ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ¨ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ.
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ ΚΤΠΛ.ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ) ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ.
    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΩ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ''ΧΟΡΑ΄΄ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.
    Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΑΜΑΡΙΚΑΝΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ 300 ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΟΚΤΩΝΟ ΝΟΜΟ
    ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΡΕΜΙΑ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ <>

    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=8Tz4bbqgge8&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. MBRAVO LEVENTES!

    I EPOMENI KINISI PREPI NA INE EISIDOS STIN ETHOUSA POU SINEDRIAZI TO YPOURGIKO SYMBOULIO I STO ELLINIKO KOINOBOULIO.

    AFTI TIN FORA PREPEI NA EINAI OPLISMENOI OXI ME PANO ALLA ME BAPIA POLYBOLA KAI XEIPOBOMBIDES. KAI NA MIN AFISOUN KANENA ZONTANO APO AFTA TA KOPROSKILA POU THELOUN NA METATREPSOUN TIN ELLADA SE MOUSOULMANIA.

    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.