Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΟΝΙΑΣ...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓ...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ... ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ 25.... ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ in.gr ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!

Το προσχέδιο νόμου «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν μόνιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» παρουσιάζει στις 4 το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Το σχετικό ν/σ κατατίθεται εντός της ημέρας στη Βουλή. Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τα σχέδια της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για ρυθμίσεις, που αποτελούν το «χαλαρότερο κατώφλι στην ΕΕ». Ζήτησε, δε, σοβαρότερες και αυστηρότερες προϋποθέσεις και να ακολουθηθεί ο ορθός δρόμος, τον οποίο υιοθέτησαν και άλλες χώρες της ΕΕ για να λύσουν αυτό. Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της Καθημερινής, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ουσιαστικές αλλαγές στο νομοσχέδιο με κύριο στόχο να αποδυναμωθούν τα επιχειρήματα κυρίως από τη ΝΔ.
Μεταξύ άλλων, θα καθίσταται σαφές ότι η κτήση της ελληνικής ιθαγένειας για τους ενήλικες θα αφορά αποκλειστικά όσους διαμένουν με οριστικούς και όχι προσωρινούς τίτλους παραμονής.
Η προϋπόθεση αυτή θα αποκλείει αιτούμενους πολιτικό άσυλο, προτού αυτό τους χορηγηθεί οριστικά.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, μελετάται η αύξηση του απαιτούμενου χρόνου παραμονής από πέντε έτη, που ήταν η αρχική ανακοίνωση.
Παράλληλα, για τα παιδιά μεταναστών η ιθαγένεια θα χορηγείται αφού παρακολουθήσουν έξι χρόνια ελληνικού σχολείου (αντί τριών ετών), αλλά η ιθαγένεια θα τους δίνεται και πριν τη συμπλήρωση 18 ετών.
Η κυβέρνηση διατηρεί το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου), ενώ η ΝΔ -όπως τουλάχιστον μετέδωσε το Mega- ζητά αυτό να ισχύει από τις δημοτικές εκλογές του 2014. (in.gr)

12 σχόλια

  1. ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

    ΣΤΑ ΟΠΛΑ
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Σε ποιούς υποθηκεύουν τον ελληνικό πλούτο;


    Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται.
    Εχουμε μια ένσταση όμως στο άρθρο.
    Αναφέρεται το εξής στο άρθρο:
    "Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

    α') Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
    β') Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
    γ') Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
    δ') Επανομή - Σιθωνία - Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL)."

    Η αλήθεια είναι ότι:

    1) Η εταιρεία "Occidental Petroleum" ανήκει αληθώς στον κ. Χάμμερ, ο οποίος όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΞΑΝΟΣ" αλλά εβραϊκής καταγωγής (Δείτε εδω σχετικά για την οικογένεια Χάμμερ, που πήγαν στο Μανχάταν απο την Οδησσό και είναι Εβραίοι της Ρωσίας)

    2) Οι Ροκφέλλερ ιδιοκτήτες της "CHEVRON", όπως έχουμε δημοσιεύσει σε ειδικό μας άρθρο είναι και αυτοί εβραίοι

    3) Η ESSO είναι επίσης εβραϊκών συμφερόντων αφου ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλλερ.

    4) Η TEXACO αναφέρεται ως "αμερικανική" στο άρθρο αλλά είναι και αυτή παρακλάδι των "7 αδερφών πετρελαϊκών των Ροκφέλερ". Οσο για την SHELL ο ιδρυτής της Marcus Samuel, ήταν επίσης εβραϊκής καταγωγής απο το Whitechapel του Λονδίνου.(Δείτε εδώ)

    Οπως καταλαβαίνετε οι μέχρι τώρα διοικούντες του νεοιδρυθέντος το 1830 κράτους της Ελλάδος, έχουν φροντίσει(εκτός απο τον Καποδίστρια πιστεύουμε) να υποθηκεύσουν τον πλούτο μας και της γή μας στο εβραϊκό λόμπι.
    Αν δεν είναι αυτό ενδοτισμός τότε τι είναι;

    Ακολουθεί το άρθρο με τα στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.

    ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

    Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!

    Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές...
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_908.html
    Αναδημοσίευση απο http://stephanosmytilineos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανατροπή τώρα των ανθελλήνων με κάθε τρόπο και κάθε μέσον. Έλληνες για την Ελλάδα όλα είναι θεμιτά . Στα όπλα ακρίτες , οι λύκοι μπήκαν στο μαντρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλτατοι Σάββα και Δήμητρα,

    Όντως κατετέθη προσχέδιο για την πολιτογράφηση των λάθρο από τον Σα-ραγκούση. Έχει κάποιες αλλαγές προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια, αλλά εμείς δεν σταματάμε. Ή θα αποσυρθεί ή έχουμε Πόλεμο με το διεφθαρμένο και εκφυλισμένο καθεστώς.

    Επίσης, με αφορμή την γελοία αλλά συνάμα εριστική εμφάνιση της Άφρα αλ σαχλεχ, έγραψα στην ιστοσελίδα του Αδώνιδος προτείνοντάς του την παράλληλη κινητοποίηση για συλλογή υπογραφών με σκοπό την απομάκρυνσή της από τη γραμματεία του ΠΡΟ.ΠΟ.

    Η εν λόγωι “κυρία” προκαλεί ασυστόλως με την ιδιαιτέρως εριστική στάση της. Τόσο με τα κατά καιρούς άρθρα της στην ATHENS VOICE, τις δηλώσεις της για τους Έλληνες, όσο και με την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το άτομο στερείται παντελώς ελληνικής εθνικής συνειδήσεως, καίτοι έχει πολιτογραφηθεί “ελληνίδα” εδώ και χρόνια. Εάν δηλαδή εκείνη φέρεται με τέτοιο συμπλεγματισμό προς τους Έλληνες, τότε τι πρέπει να περιμένουμε από τους νεοπολιτογραφηθέντες οι οποίοι, ειρήσθωι εν παρόδωι, θα έχουν κάθε δικαίωμα (ως ιθαγενείς πλέον) να απασχοληθούν στη διοίκηση, στην αστυνομία και τον στρατό.

    Για όλους αυτούς τους λόγους προτείνω τη συλλογή υπογραφών με σκοπό την απομάκρυνση της αλλοδαπού γραμματέως από το συγκεκριμένο υπουργείο. Για να μην πω ότι κανονικά θα πρέπει να της αφαιρεθεί η Ιθαγένεια. Προσωπικά δεν ανέχομαι τέτοια άτομα να μου καθορίζουν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, ως μία άλλη οργουελική αστυνομία συνειδήσεως, πολλώι δεν μάλλον από τη στιγμή που η “πολιτική επιστήμων” Άφρα κατέχει θέση την οποία θα μπορούσε να καταλάβει κάποιος άλλος Έλλην Πολιτικός Επιστήμων με μεταπτυχιακά, ο οποίος τώρα που μιλάμε είναι άνεργος και τα φέρνει δύσκολα βόλτα.

    Κατά συνέπεια, το θέμα της πολιτογραφήσεως των μεταναστών δεν αφορά, όπως εσφαλμένα ίσως να θεωρούν κάποιοι αφελείς, τις καθαρίστριες, τους οικοδόμους, τους βοηθούς αγρότη, τις νταντάδες και τους καθαριστές τζαμιών, αλλά άπτεται της συμμετοχής στη διοίκηση με ταυτόχρονο δικαίωμα στον πλούτο της χώρας.

    Επίσης, τι γίνεται με τη συγκέντρωση στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ το Σαββάτο, θα γίνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I LISI INE APLI. MIA OMADA LOKATZIDON KALA OPLISMENEI NA EPISKEFTEI TON JEFFREY & CIA TIN ORA POU SINEDRIAZOUN. I KALITERA TO ELLINIKO KOINOBOULIO TIN ORA POU SINEDRIAZI.

    SE 15 LEPTA MPOROUME NA TELEIONOUME KAI ME OLOUS TOUS PRODOTES POU KATHONTE EKEI KAI ME TO ETHNOKTONE SXEDIO.

    Agonistigous xairetismous apo Germania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oloi stous dromous TWRAAAAAAAAAA,PRIN EINE ARGAAAAAAAA,VAPSTE TO "KUNOVOULIO" ME NTOMATES KAI AVGAAAAAAAA.
    KSESHKW8HTE ELLHNESSSSSSSSS,KATW H SKLAVIAAAAAAAAA,STIN EKSORIA O TZEFRY,
    XANETE H PATRIDA MAS,
    KSYPNATE XRISTIANOIIIIIIIIIII.

    NYN YPER PANTWN AGWN.

    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Otan hmouna sto panepisthmio prin konta 15 xronia eixa pesei panw se mia ereyna pou elege oti me tous yparxontes ry8mous oi Ellhnes 8a katevoun sta 8 ekatommyria gyrw sto 2020. Apo thn allh vlepoume oti erxontai ordes jenwn kata dw. Tous kanoume Ellhnes polites kai me to nomo peri epanenwsews oikogeneiwn profanws 8a ftasei kapoia stigmi pou h analogia Ellhnwn pros jenous edw 8a einai 2:1. Kai meta bebaia oi jenoi kapoia stigmi 8a mas jeperasoun san pososto, einai kai logiko allwste...Ayto einai ena fovera efialtiko senario to opoio erxetai, isws se ba8os oxi megalytero ths mias geneas. Pisteyw oti h monh elpida synagwnistes einai na er8ei kamia genia newn Ellhnwn sto aima h opoia kyriolektika na parei to nomo sta xeria ths kai na ka8arisei ton kopro tou Aygeiou. Den mporw na fantastw oti 8a phgainw na psifizw exontas 2-3 pakistanous mprosta kai ena tsourmo alvanous apo pisw. An kati den allajei syntoma, tote Kalhnyxta Ellada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα που θα ψηφίζουν και οι αλβανοί περιμέντε να σκάσει μύτη και ο τσενάι για βουλευτής αφου θα τον έχουν δασκαλέψει οι αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Koitakte afto to Video ja na dite pos tha ine i plithismiaki synthesi stin Ellada istera apo 20-30 chronia, isos kai noritera.

    http://www.youtube.com/watch?v=SAqViqWMW4g

    Apo 30.000 mousoulmanon prin merikes dekateties stin Anglia echi ginei mia mionotita pollon ekatomirion. To 2030 i Anglia tha ine ena islamiko kratos opos kai i pliopsifia pollon evropaikon kraton.

    I idia katastasi mas perimeni kai emas otan i pakistanoi, afganoi, somaloi, araves mousoulmanoi & cia ginoun ellines polites kai ektos apo tin ypergenitikotita tous archizoun na fernoun olo tous to soi apo asia kai afriki stin Ellada.

    - OXI stin Ellinopiisi mousoulmanon
    - OXI stin islamopiisi tis Elladas
    - OXI se metatrapi tis Elladas se neo Kossyfopedio

    http://www.youtube.com/watch?v=SAqViqWMW4g


    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη φοβαστε ωρε Ελληνες τα οπλα μας ειναι γεματα την διαταγη περιμενουμε και δεν θα μεινη τιποτα ορθιο.Θα καει η Ελλας απ'ακρη σ'ακρη και απο τις σταχτες θα ξανα κτισουμε την Πατριδα,οπως της πρεπει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.