Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑ ΚΡΑ!!! ''ΦΑΣΙΣΤΕΣ''...''ΦΑΣΙΣΤΕΣ'' ΠΑΝΤΟΥ

ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΤΟΥ!!! Το indymedia μίλησε για προπηλακισμούς...και ο Τσίπρας το ίδιο.... και άντε το indymedia είναι ...

ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΤΟΥ!!!



Το indymedia μίλησε για προπηλακισμούς...και ο Τσίπρας το ίδιο....
και άντε το indymedia είναι το γνωστό μέσο παραπληροφόρησης
Εσένα ρε Τσίπρα δεν σε ενημέρωσε ο βαστάζος σου, της ανοικτής πόλης για το τι έγινε;;;;;

Που είναι ρε σεις οι κουκούλες;;; που είναι οι προπηλακισμοί;;;;
Έτσι για να παίρνετε μαθήματα....αντρίκεια πράγματα....χωρίς κουκούλες χωρίς τίποτα....με λεβεντιά και ψυχή...

Πηγή: greekalert

egersis για το stoxos.gr

25 σχόλια

  1. επιβαλλεται ο στοχος και αυτος απ τη μερια του εκτος απ τον αληθινο και ασυμβιβαστο αγωνα που δινει για το εθνος να απευθυνει καλεσμα στους αγνους ελληνες που εχουν απομεινει και που δεν ειναι αδιαφοροι να ενισχυσουν τον γνησιο λαικο εθνικισμο της χρυσης αυγης αλλιως η ελλας ειναι καταδικασμενη να αφανιστει απ τους ιδιους τους νεοελληνες πρωτα και μετα απ τους αλλους ολους.θανατος στους ελληνες προδοτες και μετα επεται συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πόλεμος τόσο με τα κυβερνητικά γιοσουφάκια όσο και με τα αριστερά τσόλια κλιμακώνεται και διευρύνεται.

    Δεν θα είναι εύκολο πια γι αυτούς. Τους περιμένουν πολλές ακόμη εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ θα ηθελα να μαθω τι σκεφτονταν ο λαθρομεταναστης εκπροσωπος των λαθρομεταναστων την στιγμη που εβλεπε κι ακουγε καποιους "ελληνες" να βριζουν,να γιουχαρουν και ν'απειλουν καποιους αλλους Ελληνες την ωρα που εκεινοι τραγουδουσαν τον Εθνικο μας Υμνο,τον Εθνικο Υμνο της Ελλαδας που καποιοι στο οχι και τοσο μακρυνο παρελθον δωσαν και την ζωη τους για να εχουμε σημερα εμεις κι αυτα τα αθλια δοσιλογα παρασιτα το δικαιωμα να ειμαστε ελευθεροι σε μια ελευθερη και περηφανη πατριδα.
    Μηπως ηρθε η ωρα να περασουμε σε πιο ακραιες συμπεριφορες,ετσι κι αλλιως τις κατηγοριες δεν τις γλιτωνουμε,παρα τα αδιαψευστα ντοκουμεντα που αποδεικνυουν τ'αντιθετο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχτες στον χατζηνικολαου η στραβοχυμενη με το στραβο στομα ντορκα κοντεψε να φαει τη γλωσσα της,ενας αιγυπτιος προεδρος μεταναστων ελεγε οτι δεν ειναι ενταξει το νομοσχεδιο τους πλησιαζουνε πασοκοι και λοιποι για ψηφους και οτι δεν θελει η ελληνικη κοινωνια και ουτε συμφωνουν τα κομματα δεν ειναι σωστο ειναι εθνικο θεμα πρεπει ολοι να ειναι συμφωνοι και ο παρανομος να φευγει και η στραβοχυμενη επαθε τευοια νιλα δεν πιστευε αυτα που ακουγε και αρχισε να τρεμει.δεν περιμενε τετοια σταση απο μεταναστη.ο βελοπουλος και ο στυλιανιδης τριβαν τα χερια τους και ξεφτιλισαν το νομοσχεδιο οτι για ψηφους πουλανε την ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερω πολυ καλα ομως πως σαν εθνικιστες που γνωριζουμε πως εχει η θλιβερη πραγματικοτητα στον υποτιθεμενο εθνικο χωρο δεν μπορουμε σε καμια περιπτωση να ενθουσιαζομαστε.τι εννοω.δεν μπορει να υπαρξει καμια ενοτητα σε εμας οπως υπαρχει σε ολους τους προδοτες{πασοκ νδ κκε συριζα "αντιεξουσιαστων" μη κυβερνητικων αριστεριστικων οργανωσεων κτλ.υπαρχουν για παραδειγμα θεωρητικοι του εθνοκοινωνισμου και του εθνοφυλετισμου που αρκουνται στο να γραφουν βιβλια η να οργανωνουν ομιλιες σε ξενοδοχεια και τιποτε αλλο.υπαρχουν καποιοι αλλοι πρωην χρυσαυγιτες οι οποιοι εχουν εφημεριδα περιοδικο και ιστοσελιδα και πλεον κανουν προπαγανδα για τον καραντζαφερη.αυτος ο ιδιος και το κομμα του αποδυναμωνουν τον εθνικισμο και βοηθουν τους εχθρους μας.απ την αλλη αν θελουμε να πουμε για την εκκλησια οτι μπορει να υπαρξει αντιδιεθνιστικη αντισταση δυστυχως ειναι μηδαμινη.εμεις οι ελληνες λυπαμαι που το λεω ειμαστε καταραμενοι εχοντας την χειροτερη αρρωστια που ειναι η διχονοια.ολα τα αλλα χαρακτηριστικα μας οπως ειναι ο φιλοτομαρισμος ο υπερμετρος εγωισμος η ψωροπερηφανια κτλ ειναι πταισματα μπροστα στη καταρα που εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ
    Νόμος 35842007 - άρθρο 12 - ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Νόμος 35842007 - άρθρο 12

    ΟΣΟ ΓΙΑ 9/2/10 5:08 μμ
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.

    Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΜΑΚΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την επέμβαση.Για να καταλαβαίνει και ο αδαής κόσμος τις πιθανές συνέπειες του νόμου για την ιθαγένεια,να πούμε πως σε μερικά χρόνια θα αποφασίζουν Αλβανοί,Πακιστανοί,Τούρκοι,Αφγανοί για κοινωνικά και εθνικά μας ζητήματα.Πάντα υπό την υψηλή εποπτεία και καθοδήγηση κακόβουλων και πλανητικώς εγκληματικών δυνάμεων της νέας τάξης.Μιλάμε για ειρηνική γενοκτονία των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυναμικές επεμβάσεις παντού, αγώνας με όλα τα μέσα . Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επρεπε να εμπαινε οπλισμενο χακι εκει μεσα και απ εξω παρκαρισμενα τανκς αλλα εγνοια σας πολιτικαντηδες θα ερθει κι αυτη η ευλογημενη ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΞΩ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.... ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ η ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αίαντα φίλε μου όλοι μαζί πρέπει να είμαστε. Έστω και αν υπάρχουν παρεκλίσεις και διαφωνίες μεταξύ των ανθρώπων που σκέπτονται και πράττουν πατριωτικά. Δεν είναι καιρός για διχόνειες μεταξύ μας.
    Σκηνικά σαν αυτό που έγινε με πρωτεργάτες τον Στόχο και την Χ.Α. πρέπει να πολλαπλασιαστούν και δεν περισσεύει κανένας, έστω και αν δεν σε καλύπτουν όλα αυτά που πρεσβεύει.

    ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η κολογρια που φωναζε με μισος κατα των ελληνων εξω εξω αυτη θελει πολυ ξυλο,και ενα ψαρι στο κο...να αρχισει να τρεχει η παλιοσαβουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε Ηρωικε Στοχε,
    το σπαρτιατικο και το ποντιακο αιμα
    βραζουν σε καθε αδικο.

    Προσχωρω και Ηγουμαι εαν το επιθυμει η Πατρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Auta pa8ainei re Tzefry opios spernei anemous 8erizei 8yeles,KAI POU EISTE AKOMA,O RAGIAS KSYPNHSE,8A SAS KYNHGAME KAI STON YPNO SAS AKOMH.
    MIA VASANISMENH DYSTHXISMENH SYRHZAIA ENA "KOUNI" FWNAZE EKSW ,EKSW OTAN MPHKAN DYNAMIKA OI ELLHNES PATRIWTES MESA STIN PALIA VOULH, EKSW APO POU VRE DYSTHXISMENH GYNAIKA? APO TOU PAPPOU SOU TA AMPELOXWRAFA? AUTA TA KTHRIA ANHKOUN STON ELLHNIKO LAO,KAI OLOI MPOROUN NA POUN TIN GNWMH TOUS,EKTOS KAI EAN O ELLHNIKOS LAOS EINE AUTES OI 8LIVERES, VASANISMENES KAI ASXHMES PSYXES TOU SYRHZA!TZEFRY TIN PATHSES,PROVLEPW NA ANATREPESE SE LIGO KAIRO,MHN PEIS OTI DEN SE PROOIDOPEIHSA,OI SYMVOULATWRES SOU KAI TO DIKO SOU ANHKOUSTO MISOS GIA KA8E TI ELLHNIKO SE PHRAN STON LAIMO TOUS,H ISTORIA EPANALAMVANETE 8A PARAKALEIS SAN TON SYNXWREMENO TON PATERA SOU TOUS STRATIWTES-PAIDIA MIN ME XALASETE-.
    EPANALAMVANW OPIOS SPERNEI ANEMOUS 8ERIZEI 8YELES! MPRAVO VRE ELLHNES PATRIWTES POU MPHKATE STIN VOULH TIN OPIA EKTISAN OI PAPPOUDES SAS ,KAI OXI OI SYRHZAIOI POU MONO NA KATASTREFOUN KSEROUN.
    A VYZANTINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Anomyme @ 9/2/10 8:30 MM

    Afti tin vroma pou lei "Exo,Exo, ..." otan er8ei oi megali ora, ego leo na tin valoume se ena aeroplanaki, kai na tis valoume ena "ale3iptotitaki", kai na tin ri3oume sto Afganistan me tous Taliban, pou vevea tous agapaei toso poly,h me tous kafrous tis Afrikis, esy ti les??

    8a parakalaei me iktous na min tin afisoume me tous Taliban,h tous kafrous, alla 8a einai arga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aναμενω ΔΙΑΤΑΓΑΣ !
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Anonyme @ 9/2/10 10:13 MM

    Ta les xyma kai poly orea!!

    Pesta, etsi gia na 3eroune ta
    an8ellinika skoupidia ti tous perimenei.
    Oso gia ton baba tou Tzefry,mono synxoremenos den einai, o prodotis!!

    Me afta pou ekane stin erimi tin patrida mas,aftos kai o papous Papandreou,genika olo to Papandreiko, gia mena synxoremenoi den einai.
    Elpizo, ean yparxei KOLASIS na kaigonte aionios!!!

    Kai pou eise akomi,ti kolasis perimeni ta
    ka8ikia pou prodinoun tin Ellada kai tin poulane, me ekptoseis kiolas, sta tritokosmika onta.
    Etoimastite prodotes,8a pesei ..., 8a to fysate kai den 8a kryonei,eidika h
    3etsipoti vroma pou fonaze:"E30-E30".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικα ποια ειναι αυτη η μπαμπογρια που φωναζη εξω, εξω εναντια στον Ελληνισμο. Ονοματεπωνυμο εδω και τωρα και σου προτεινω Στοχε να της αφιερωσης ενα εκθετικο δημοσιευμα στις στιλες σου, να ντραπουν τουλαχιστον οι συγγενεις της για δαυτηνε- η ιδια δεν πιστευω να γνωριζη το αισθημα της ντροπης-, που εβγαλε το σοι τους τετοια μπουμπουκιτσα! Aχ θυμαμαι τον παληο καλο καιρο τετοιες τσουλες τις κουρευαν γουλι και τις διαπομπευαν στους δρομους των πολεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτα λιγα ειναι,αφου βριζουνε τον εθνικο υμνο,γιατι αυτο κανανε κατα την γνωμη μου,πρεπει να τους δειξουμε οτι και εμεις μπορουμε να τρομοκρατησουμε,καιρος να επιτεθουμε με ολα τα μεσα.Εμφυλιος?Εστω,την Ελλαδα θα την σωσουμε θελουνε δεν θελουνε οι καθυστερημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι ακριβώς λένε τα παλικάρια στο βίντεο;
    το μόνο που καταλαβαίνω είναι ο εθνικός μας ύμνος, με αυτό τον κωλοήχο..

    Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Edwse Entolh Na vi8hs8ei To SISMIK sta 1987,kai evgale ton Stolo Sto AIGAIO se 8esh maxhs,mexrei pou ypoxwrhsan oi Tourkoi!!O TELEFTAIOS ELLHNAS PRW8YPOURGOS POU EKANE AFTO TO PRAGMA,DIOTI META EIR8AN OI SIMITOKARAMANLHDOTZEFRYDES.
    EPISHS EIPE TO PERIFHMO-H ELLADA STOUS ELLHNES-
    ENTAKSEI DIELYSE TIN OIKONOMIA,EFAGE,KSANAPANDREFTHKE STA GERAMATA TOU KTL,GNWSTA AUTA.
    EIME ELLHNAS PATRIWTHS KAI MISW TA KOMATA GIATI AUTA YPARXOUN SHMERA KAI OXI AVRIO,H PATRIDA MAS OMWS YPARXEI KAI 8A YPARXEI GIA PANTA.
    H ISTORIKH ALH8EIA KAI H ELLHNIKH MOU SYNEIDHSH MOU EPEVALE NA SYNXWRHSW WSAN PE8AMENO TETIO TON ANDREA PAPANDREOU!!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάμε γερά και δυνατά.. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Ε' Μοίρα Καραδρομών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΥΝΟΕΙ - ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΜΑΖΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ-. ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΕΘΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΤΑΛΙΚΟΙ ΚΑ) ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ, ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΚΑΛΑ Η ΑΧΛΑΔΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΕΙ - ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΕΓΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΣΤΗ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ). ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ; ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗΚΕ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ" (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΕΙΟΥ)ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ;
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΟΣΟ ΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΞΟΚΛΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΥΤΟΙ Ή ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.