Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

...ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ''ΔΙΑΛΟΓΟΥ'' ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ Άρχισε τον διάλογο η Άγκυρα στο Αιγαίο με μία διάλεξη υψη...

...ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ''ΔΙΑΛΟΓΟΥ'' ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

Άρχισε τον διάλογο η Άγκυρα στο Αιγαίο με μία διάλεξη υψηλού επιπέδου από τέσσερα μαχητικά κρούσης F-4E Terminator 2020 τα οποία προσέγγισαν το Φαρμακονήσι και πέταξαν πάνω από αυτό σε ύψος 2.000 μέτρων. Όπως αναφερουν πληροφορίες του defencenet.gr τα αεροσκάφη ήταν σαφώς ορατά από τα φυλάκια του νησιού, ενώ ο βρυχηθμός των κινητήρων J79 σκόρπισε και πάλι ανησυχία.

Τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά μπήκαν μαζί με άλλα τέσσερα F-16 (το γνωστό πακέτο COMAO 4+4) στις 09:51 στο FIR Aθηνών βόρεια της Σάμου Στις 10:11 τα αεροσκάφη κρούσης "έσπασαν" και κατευθύνθηκαν νότια προς το Φαρμακονήσι. Προσεγγίζοντας το νησί χαμήλωσαν αρκετά, εκτέλεσαν μια εκονική προσβολή και αποχώρησαν μαζί με τα F-16 προς τις μικρασιατικές ακτές.
Τέσσερα ελληνικά μαχητικά F-16 βρίσκονταν στην περιοχή και προέβησαν σε αναγνώρηση των τουρκικών μαχητικών.
Είναι η πρώτη φορά μετά την αποδοχή του ελληνοτουρκικού διαλόγου από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που τουρκικά μαχητικά προβαίνουν σε υπέρπτηση.

πηγή:defencenet.gr
αετός για το stoxos.gr

7 σχόλια

  1. Sir Μπεγλίτη!!!!! Τρέχα ρε μεγάλε!! Μπήκαν λύκοι στο μαντρί.Που είναι η "μηδενική" ανοχή σου;;; Ουουου να μου χαθείς φανφαρόνε!!! Παλικαρά της δεκάρας!!!! Που είναι το φιλότιμο και ο ανδρισμός σας ρεεεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας τρελλός δεν βρίσκεται στον στρατό, στην αεροπορία, στο ναυτικό, να ρίξει όποιον τολμά να αμφισβητήσει τα σύνορα; Οι πολιτικοί είναι προδότες , όργανα ξένων ή δειλοί. Παραμερίστε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορω να καταλαβω,δεν υπαρχει ενας αξιωματικος με @@ και να δωσει εντολη να καταριψουν τους μογγολους???πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια ολοι κοτες...κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο...ουστττττττττττττττ παλιορομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ποα άλλη χώρα του κόσμου θα γινόταν αυτό πι είκοσι+ χρόνια και δεν θα είχαν σηκωθεί και οι π'ετρες/
    Δυστηχώς έχουμε απάτριδες πολιτικούς και θρασύτατους γείτονες οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν απο λόγια...
    Να θυμίσω στα μέσα τις δεκαετιας του 90 όταν κατα τη διαρκεια της άσκησης Τοξοτης στη ρόδο ένας μάγκας Πιλότος μας είχε ρίξει ένα γιουσουφάκι???άσχετα με το ι λένε για το γεγονός τα ανδρείκελα!!!
    Καταριψη είχε γίνει τότε,δυστηχώς δεν θυμάμαι τη χρονιά, και για πολύ καιρό είχαν σταματήσει οι παραβιάσεις...το αποτέλεσμα γνωστό αν θυμάστε...
    Το γιουσουφάκι το βάλαμε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Ρ'οδου και όχι μόνο αυτό του πήγανε και Λουλούδια αποτην πολεμική αεροπορία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 7:45 μμ

    Δεν είναι δουλειά του αξιωματικού να δώσει εντολή, αλλά της κυβέρνησης. Αν αντί της Ελλάδας, είχαν να κάνουν με το Ισραήλ, θα έκαναν τέτοιους τσαμπουκάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anwnyme,Sto tourkiko f-16 pou katarif8hke apo Ellhniko Stin 8alassa Stin Rhodo to 1991 nomizw? Kserw kala giati tote eimoun stin Rhodo,Eitan dio pilotoi nomizw ,o enas pnighke (o Tourkos)o alos eitan ISRAHLINOS,GIATI TOU PHGAN TOURKO DIERMHNEA STO NOSOKOMEIO THS RHODOU,KAI TOU EDWSAN KAI LOULOUDIA OPWS POLI SWSTA GRAFEIS ALA DIAPISTWSAN OTI DEN MILOUSE TOURKIKA!!
    TOUS EIPE OTI EITAN EVRAIOS ;PILOTOS TIS ISRAHLINHS POLEMIKHS AEROPORIAS EKPAIDEFTIS TOURKWN!!
    TOTE POU OI TOURKOI KAI EVRAIOI EITAN KWLOS KAI VRAKI!!!
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μόνη διαταγή που ισχύει πάντα είανι ότι υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας . Οι ξεπουλημένοι πολιτικοί δεν θα δώσουν διαταγή να τους ρίξουμε στην θάλασσα. Μόνον ένας λοχίας σκληραγωγημένος θα πάρει αυτήν την απόφαση και να ξεπλύνει την ντροπή ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.