Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ....

Η δικαιοσύνη, λειτουργώντας εντελώς παράτυπα προφυλάκισε πριν από λίγη ώρα έναν εκ των κατηγορουμένων για τα επεισόδια στην Πανόρμου. Η Χρυσ...

Η δικαιοσύνη, λειτουργώντας εντελώς παράτυπα προφυλάκισε πριν από λίγη ώρα έναν εκ των κατηγορουμένων για τα επεισόδια στην Πανόρμου. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την απόφαση αυτή ως παράτυπη. Οι κατηγορίες που βάραιναν τον κ. Δ. Παπαγεωργίου ήταν όλες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Με βάση την διάταξη περί κουκούλας μετατράπηκαν σε κακουργήματα, παρ’ όλο που δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο ή μαρτυρία που να αποδεικνύει πως ο συλληφθείς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Αντίθετα υπάρχουν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον Δ. Παπαγεωργίου ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!
Έτσι, εντελώς παράτυπα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή, την ίδια ώρα που δεκάδες “νεαροί”, εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις τρομοκρατίας και μέλη των πυρήνων της φωτιάς, απολύονται με περιοριστικούς όρους και πάνε σπίτι τους. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις διώξεις, τις μεθοδεύσεις και τις παράνομες προφυλακίσεις που μοναδικό σκοπό έχουν τον εκφοβισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ο εθνικιστικός αγώνας θα κορυφωθεί τις ημέρες που έρχονται και τα βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης για πλήρη αφελληνισμό της χώρας δεν θα περάσουν.
http://xryshaygh.wordpress.com/

13 σχόλια

  1. Ευγε!!! Αν και καθυστεριμένα (πάρα πολύ) κανατε το καθηκον σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΠΧ.ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ .ΚΟΥΛΟΥ-ΡΗ,ΣΚΟΥΛΑΡΙ-ΚΗ,ΤΣΙΤΣΕΛΙΚ-ΗΣ,ΜΠΑΛΤΣΙΩ-ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΑΣΙΛΑ-ΚΗΣ,ΡΟΖΑ-ΚΗΣ,ΜΗΤΣΟΤΑ-ΚΗΣ,ΡΕΠΟΥ-ΣΗ,ΣΙΜΙ-ΤΗΣ,ΛΑΛΙΩ-ΤΗΣ.ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΣΥΛΛΑΒΑ Η ΤΡΙΣΥΛΛΑΒΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΗΣ.ΖΗΣ,ΣΗΣ,ΚΗΣ,ΡΗΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες αυτή είναι χούντα κι όχι του έρημου Παπαδόπουλου που πέθανε στην φυλακή απ' την πολύ δημοκρατία.
    Όχι στα σχέδια των προδοτών και ξεπουλημένων. Αντίσταση και πόλεμος στον πόλεμο των διευθαρμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΧΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΟΙΚΗ

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ 8Ο% ΑΝΟΙΚΗ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΣΑ ΚΑΙ 5% ΠΑΣΟΚ -ΝΔ

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΝΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

    ΧΑΛΑΛΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ,ΚΛΑΡΑΣ ΚΛΠ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Xounta tou Tzefry kai tou Xrysoxoidh,afhnei eleu8erous Mazei me tin "Aneksarthth Dikaisunh?",Anarxikous Tromokrates Pou Synelhf8hkan,Epishs H Ellhnikh astynomia afhnei eleu8erous Anarxoaristerous Diadhlwtes Paidia Ellhnwn!!! Vouleutwn Meta apo thlefwnhma Nyn Ypourgou (Vougias)Tis Kyvernhshs pros tin astynomia!!!
    Edw H Dikaiosynh Siwpa,Anti8eta se epeisodia pou egeinan prin liges meres,H Astynomia Synelave me Perissh Spoudh 44 "deksious" Diadhlwtes,Kai Malista o enas apo autous (Papagewrgiou)Diwkete gia kakourghma!!
    Exoume loipon to Kratos Tou Prw8ypourgou tis Ellados(KAI OXI ELLHNA PRW8YPOURGOU)na exei xwrisei tous yphkoous tou se diaforetikes kahgories(ratsismos!!)
    Kai H astynomia kai dikaiosynh Na diakrhseis kai na fairwnte ratsistika,na kalopianoun kai na afhnoun eleu8erous anarxikous,tromokrates,egglhmaties,Mafiozous,La8rometanastes,kai na sylamvanoun kai na Kynhgoun ,na apeiloun Ellhnes Filishxous polites.Giafton Ton Logo kai gnwrizwntas oti h efhmerida -Stoxos-Diafwnei me tin taktikh mou dhlwnw oti:
    1-Stelnw epistolh stin die8nh amnhstia ,kai perigrafw ,ws parapanw periegrapsa tis Ratsistikes prakseis tou ellhnikou kratous kai dikaiosynhs enantion twn Ellhnwn.
    2-Stelnw epishs epistolh Stin EOK kai sta armodia organa tis enantion twn diakrhsewn.
    3-Stelne epistoles se ependytikous oikous na apofygoun na ependyoun stin ellada epeidh i patrida mas yperaspizei anarxikous kai tromokrates!!
    4-Kalw olous tous ELLHNES STIS EKSEIS XWRES Galia-Agglia-Amerikh-kanada-AUstralia- SOUHDIA-DANIA-GERMANIA-VELGIO-OLANDIA- Na Steiloun epistoles diamartyrias Se oles tis parapanw Ellhnikes presveies kai prokseneia,Na Diadylwsoun eksw apo tis ellhnikes presveies me panw pou na grafoun -
    KATW H XOUNTA TOU TZEFRY(Mesa se paren8esh na grafoun to onoma kai epi8eto tou Tzefry sta Agglika gia na ton ma8oun kai oi ksenoi ,pou den gnwrizoun ton Tzefry)),se alla panw 8a grafoun -LEFTERIA STOUS POLITIKOUS KRATOUMENOUS STIN ELLADA,
    Epishs sas kalw na "MPAINETE" mesa stis ellhnikes presveies ,afou eine presveies tis patridas mas,kai etsi exoume to dikaiomma na mpainoume mesa!!!!
    KSERW OTI DIAFWNEI O STOXOS ME AUTA POU GRAFW OMWS DYSTHXWS H PATRIDA MAS EINE KATEXOMENH SHMERA,KAI PREPEI KATI NA KANOUME... EMPROS SYNELLHNES VOH8HSTE ME STON AGWNA MOU,EPANALAMVANW KATW H XOUNTA TOU TZEFRY-LEFTERIA STOUS POLITIKOUS KRATOUMENOUS STIN ELLADA-
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να κρατήσει πάσει θυσία το ονοματεπώνυμο του υποδιοικητή που τον κατονόμασε για κουκουλοφόρο.

    Αυτό το τομάρι, πάει να "αποδείξει" και καλά, έμμεσα και ύπουλα, ότι οι κουκουλοφόροι και οι αναρχικοί, κατηγορούνται συνήθως από την αστυνομία άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝ ΙΣΧΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΘΡΟ 12Ο
    "1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία."
    Κατάλυση του Συντάγματος με την βία λοιπόν δεν σημαίνει ντε και καλά όπλα χούντες και τα τοιαύτα. Κατάλυση ή καταστρατήγηση, μπορεί να γίνει(και γίνεται) από την εκάστοτε κυβερνητική "πλειοψηφία" επειδή η μειοψηφούσα αντιπολίτευση, έχει διακοσμητικό ρόλο (π.χ. δεν πάει να "χτυπάει τον κ..λο της κάτω η αντιπολίτευση. Αφού οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι πάντοτε περισσότεροι, το νομοσχέδιο, ο νόμος, ή η απόφαση που φέρνει η κυβέρνηση στην βουλή για ψήφιση, θα ψηφιστούν). Πέρα λοιπόν από κούφια λόγια και ανέξοδους "λεονταρισμούς", η εκάστοτε αντιπολίτευση είναι μόνο και μόνο διακοσμητική και μια καλή δικαιολογία στις αυθερεσίες της εκάστοτε Κυβέρνησης. Η διάλυση ή η απόπειρα διαλύσεως της Χώρας με "δημοκρατικό" μανδύα, δεν απαλλάσει τους προδότες και τους ξεπουλημένους. ´Αλλωστε η Ιστορία διδάσκει ότι τα μεγαλύτερα ξεπουλήματα έγιναν με "δημοκρατικές διαδικασίες". Κλασσικό παράδειγμα η Βόρειος Ήπειρος η τρεις φορές απελευθερωθείσα από τον Ελληνικό Στρατό και τρεις φορές επανασκλαβωθείσα στους Αλβανούς, από τους άχρηστους πολιτικάντηδες. Ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα λοιπόν σύμφωνα με το εν ισχύ Σύνταγμα, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να το υπερασπίζει. Επειδη δε, το Σύνταγμα αναφέρει "ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", απευθύνεται σε Έλληνες και φτιάχτηκε για Έλληνες, ως Λαού, ως Έθνους και ως κυρίαρχου στον τόπο του, κάθε προσπάθεια ή απόπειρα φίμωσης Ελληνικού λόγου, φυλάκισης Ελλήνων για πατριωτική συμπεριφορά και δράση, καταστολή εθνικού φρονήματος, κλπ., είναι πέρα για πέρα Α-Ν-Τ-Ι-Σ-Υ-Ν-Τ-Α-Γ-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Η. Οι επαγγελματίες "Δημοκράτες" λοιπόν, που τόσο κόπτονται για τα "δημοκρατικά ιδεώδη, ελευθερίες και δικαιώματα", καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την φάτσα τους στον καθρέφτη και να της ρίξουν μια μεγάλη και ξεγυρισμένη ροχάλα, για να μην τους την ρίξουμε εμείς, επειδή η σχέση τους με την Δημοκρατία, είναι συμπτωματική και εντελώς τυχαία. Εμεις δε οι Έλληνες, επειδή ΠΡΕΠΕΙ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να προστατεύουμε το Σύνταγμα από την αυθαιρεσία των με πλασματική πλειοψηφία κυβερνώντων την Πατρίδα, (το 42 % των 300 βουλευτικών εδρών είναι 160, μαθηματικά της κομπίνας και για χοντρές φάπες δηλαδή), αύριο πρέπει να γεμίσουμε ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ την Πλατεία Ιμίων για να διαρτρανώσουμε την αφωσίωσή μας στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΟΙ οι Ελληνες και οι Ελληνίδες που αγαπούν την Πατρίδα τους ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για να καθαρισουμε το εθνος απ τα πολιτικα παρασιτα ολων των κομματων και τους ξεπλυμενους προδοτες πρεπει να σφραγισουμε το μαγαζι των μασονων και οτι κατ επεκταση συνεπαγεται.για αρχη οφειλουμε να διαπαιδαγωγησουμε τους ελληνες που εχουν παγιδευτει στο γελοιο πολιτικο σχηματισμο του καραντζαφερη που νομιζουν πως επειδη κανουν θεωρητικη αντιπαραθεση οι υπαλληλοι του με τις αδερφαρες του πασοκ και του κκε και του μυριζα μονο και μονο για να δικαιολογησουν το μισθο τους και την ιδια τους την υπαρξη στα ματια των δεξιων ψηφοφορων τους μεσα στη βουλη καιτους λενε πως αυτο ειναι αγωνας για το εθνος.ντροπη σας.χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pros ton aianta...
    to pallikari...
    toso se troei O Karatzeferis...gi' ayto kai den pame kala.h monimi dixonoia s' aytoys poy fronoyn ethnika..e! na meinei o karatzeferis sto 5% kai h xrysh aygi sto 0,0,...kai oloi oi alloi na kanoyn th doyleia toys kai meis na brizomaste perissotero metaksy mas...afoy ikanopoihthikews...
    filika
    Xrys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα θα καταλάβουν οι Ελληνες ποιά κομμουνιστική δικτατορία έχει καθήσει πάνω στο σβέρκο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την κυβέρνηση Παπανδρέου.Η δικτατορία της φασιστικής νέας τάξης δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anwnumos 28-1-10,6:31mm
    EXEIS DIKIO,
    H EFHMERIDA STOXOS APO TO 1990 EGRAFE OTI,KAPIOS ROZAKIS TON OPION PERIGRAFEIS MAZEI ME ALOUS,POU KAPOTE ANTIPROSOPEVE KAI TIN ELLADA,SAN PESVEFTHS STO SYMVOULIO TIS EVRWPHS NOMIZW,KAI POLES FORES EPAIRNE EX8RIKES 8ESEIS PROS TIN ELLADA POU TON PLHRWNE ADRA,EGRAFE LOIPON O STOXOS OTI EINE EVRAIOS KAI LEGETAI ROZESTAIN,(EIXE ELLHNOPOIHSH TO EPI8ETO TOU SE ROZAKHS!!!).
    A VYZANTINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμενα να με τρωει ο καραντζαφερης?ηταν ο μονος καλεσμενος απ τα κομματα του κοινοβουλιου σε μια εκδηλωση των εβραιων πριν λιγους μηνες στο βελγιο αν δεν κανω λαθος.το ειπε ξεκαθαρα ο προστατης της φτωχολογιας με τα πενηντα οικοπεδα τα σπιτια τα καναλια κτλ.ειναι το αναχωμα για να μην υπαρξει στην ελλαδα δυνατο εθνικιστικο κινημα.και αυτος ακριβως ειναι που τον θελουν και ολοι οι εχθροι μας.για να απορροφα την αγανακτηση των ελληνων.η βοηθεια του στους εχθρους μας ειναι πολυτιμη και μπορει οποιος εχει μυαλο να το καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.