Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨"ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 427 (1225)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ... . .. ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ....
..

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ...ΓΙΝΕΤΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:
ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ - ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΕΛEΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ...
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ"ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ...
ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΑΛΑΤ! - ΒΡΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Η ΓΝΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΧΤΙΖΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ... ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!
ΑΡΓΟΥΝ ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ - ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ο ΑΡΜΥΜΠΕΝ - ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!
ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!
ΚΑΤΑΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΝΑΤΟΪΚΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...
Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ - ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ (29/01), ΜΕΤΕΘΕΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ" Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 30...
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ... ΓΙΝΕΤΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ!
Και δεκάδες άλλα θέματα και στήλες πατριωτικού ενδιαφέροντος
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

9 σχόλια

  1. Σε τρεις μερες συνελληνες θα γραψουμε ιστορια.
    Η 30η Ιανουαριου 2010 θα γινει η ημερομηνια οροσημο στον μεγαλο ξεσηκωμο του Γενους.
    Ενα ακομη "Μολων Λαβε" της δοξασμενης Φυλης μας προς ολους αυτους που βαυκαλιζοντε με σχεδια και συνωμοσιες εναντιων της πατριδας μας και ολων των Ελληνων.
    Ποιος απο εμας θα κλεισει τ'αφτια του στο καλεσμα της πατριδος;
    Ποιος θα μεινει σπιτι του οταν θα ξερει πως εκεινη την μερα χιλιαδες αλλοι συμπατριωτες του θα ορθωσουν το αναστημα τους απεναντι στους εχθρους του Ελληνισμου;
    Ποιος θα κρυφτει στα μετοπισθεν την ωρα που ολοι θα πυκνωνουν τις πρωτες σειρες του Εθνικου μετωπου αντιστασης κι αντεπιθεσης;
    Ποιος δεν θα φωναξει:"ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ" στις 30 Ιανουαριου στην καρδια της πρωτευουσας της πατριδας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_3075.html

    Με συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά και άνωθεν δυνάμεων ξανά Κάρολος

    Η Βουλή θα επανεκλέξει τον Κάρολο Παπούλια στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου .Η ορκωμοσία θα γίνει στις 12 Μαρτίου.
    Την διαδικασία επανεκλογής του κ. Παπούλια συζήτησαν σήμερα , ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.
    Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Παπούλια, ότι είναι ευρύτατη η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι τίμησε το αξίωμα και ότι σε στιγμές δύσκολες για τη χώρα, έδωσε στίγμα θεσμικό και Πολιτειακό με το οποίο ενίσχυσε το αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και δημοκρατίας. Απαντώντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι η κατοχύρωση και η ανάπτυξη των δημοκρατικών θεσμών αποτελεί πρώτιστο καθήκον, ενώ ανταπαντώντας ο πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να επαναφέρουμε στην πολιτική ζωή της χώρας το αυτονόητο, να πράττουν δηλαδή όλοι το καθήκον τους.

    «Η χώρα έχει δυσκολίες, βλέπετε και με το αγροτικό. Τα προβλήματα δεν λύνονται με μπλόκα αλλά μέσα από το διάλογο και τη διάθεση όλων για μεγάλες ανατροπές», είπε ο κ. Παπανδρέου.

    Νωρίτερα, την στήριξή του στο πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια εξέφρασε με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς.

    «Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, απέστειλε προσωπική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, στην οποία αναφέρει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προτείνει την ανανέωση της θητείας, στο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του σημερινού Προέδρου κ. Κάρολου Παπούλια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

    ---------------------------------

    Έτσι εξηγείται και η αναβολή καταθέσεως του Εθνοκτόνου Νομοσχεδίου, τώρα δεν υπάρχουν αλλα εμπόδια εκτος από τον Ίδιο τον Ελληνικό Λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι συν-Ελληνες ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ για ακομη μια φορα.
    Κανενας Ελλην δεν θα κρυφτει.Οσοι δε κρυφτουν ειναι αξιοι αναθεματος.
    Εμεις θα κανουμε το καθηκον μας.
    Μαθημενα αλλωστα τα ΒΟΥΝΑ απ'τα χιονια.....
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. antinews,gr. TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Κ.ΤΣΑΤΣΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.ΡΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O "petyximenos" Karolos Papoulias Proedros tis "Dhmokratias"( Malon eine proedros Vouleutwn!! Afou apo autous Pshfizete kai oxi apo ton Ellhniko lao) Eine 150 xronwn!!
    Kai 8elei na ksanavgei Proedros,8a ton steiloun sto Ekswteriko kai 8a mas meinei ekei!! 8a 8eloume foreio na ton kouvalisoume pisw!!DEN YPARXOUN PIO NEOI AN8RWPOI STIN ELLADA,POU EXEI TOSOUS ANERGOUS NA GEINOUN PROEDROI? EKTOS KAI EAN EINE KANENAS FTWXOSYNTAKSIOUXOS O KAROLOS KAI DOULEVEI GIA TO PSWMAKI TOU,ALH8EIA POSES EINE OI APOLAVES TOU KAROLOU META APO POLIXRONH 8HTEIA SAN YPOURGOS TOU PASOK,PROEDROS TIS DHMOKRATIAS,VOULEFTHS KTL,POSA PAIRNEI KA8ARA TON MHNA?EAN EINE POLA GIATI DEN DINEI TA MISA STO ELLHNIKO KRATOS POU EINE KATAXREWMENO? EGW KSERW MONO ENAN PRWHN PROEDRO TIS ELLADOS POU PE8ANE PAMFTWXOS TON GEWRGIO PAPADOPOULO,OLOI OI ALLOI MAS EXOUN PRIKSEI ME PAXIA LOGIA GIA TIS AGA8OERGIES TOUS ENW STIN PRAGMATHKOTITA EINE EKATOMYRIOUXOI!!
    RE PAPOULIA STON TAFO 8A PAREIS MAZEI SOU TIN PROEDRIKH KAREKLA?
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, την 28η Ιανουαρίου 2008 εξεδοίμησεν εις Κύριον.

    Το καλύτερο ίσως αφιέρωμα στον μακαριστό Χριστόδουλο.

    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σωστα,να εχουμε νεους πολιτικους.ο προεδρος ειναι πολυ γεροντιο μια πονα η μεση του το νεφρο του η καρδια του ο κολ.απο το πολυ καθισιο.δεν εχει αλλον να βαλουνε πρεπει τοσα χρονια να τρωμε στη μαπα ολα τα σαραβαλα.σε τι εξυπηρετη ο προεδρος?τι εχει προσφερει?τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αντισυνταγματική η ψήφος των μεταναστών",
    υποστηρίζει ο σύμβουλος του Ραγκούση καθηγητής Δ. Τσάτσος.

    Από το Antinews.gr:

    Τον Καθηγητή Δ. Τσάτσο τον γνωρίζουμε όλοι. Έγκριτος συνταγματολόγος και, προσφάτως, σύμβουλος του κ. Ραγκούση στα κρίσιμα θέματα του Υπουργείου του. Ο Δ. Τσάτσος ασχολήθηκε και με το ζήτημα της ψήφου των μεταναστών στις δημοτικές εκλογές σε ανύποπτο χρόνο. Έτσι, στο...Συνταγματικό του Δίκαιο (τόμος Γ΄, Θεμελιώδη Δικαιώματα, 1988, σελ. 164 -165) παίρνει σαφώς θέση υπέρ της αντισυνταγματικότητας του δικαιώματος ψήφου των μεταναστών, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αντίθετα, εμείς πιστεύουμε πως το Σύνταγμα και αυτό το δικαίωμα το επεφύλαξε μόνο στους έλληνες πολίτες… Η αναγνώριση τέτοιων δικαιωμάτων στους αλλοδαπούς προϋποθέτει συνταγματική μεταβολή. Τελικά η συνταγματική μεταβολή που θα ήταν αναγκαία για την αναγνώριση ενός τέτοιου δικαιώματος για τους αλλοδαπούς δεν συντελέσθηκε».
    Αν η Κυβέρνηση εμμείνει στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την ψήφο των μεταναστών, στην κατάθεση δηλαδή μιας αντισυνταγματικής ρύθμισης, τα πράγματα γίνονται ακόμη σοβαρότερα.

    http://greece-salonika.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστος Βυζαντινε !
    Ας τα δουνε και μερικοι αλλοι οπως π.χ ο Δημητριος στο Ο/Η οπου εκανε μεγαλο αγωνα υπερ του Σαμαρα !Λες και η Ντορα θα εκανε κατι διαφορετικο και περισσοτερο κακο, οσον αφορα τα μεγαλα προδοτικα σχεδια του πασοκ.
    ΗΘΙΚΟΝ-ΑΙΜΑ !!
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.