Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ''ΣΦΗΝΑ'' ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ Προωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων με διάδρομο αποπροσγείωσης μαχητικών αεροσκαφών...

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ''ΣΦΗΝΑ'' ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Προωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων με διάδρομο αποπροσγείωσης μαχητικών αεροσκαφών μήκους 2.100 μ. κατασκευάζουν οι Τούρκοι με άκρα μυστικότητα στην Ίμβρο το νησί που η Άγκυρα μετέτρεψε σε ανοικτή φυλακή για να διώξει τους Έλληνες κατοίκους του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το defencenet.gr η αεροπορική βάση κτίζεται δίπλα (απόσταση 1,6 χλμ) από το κεντρικό στρατόπεδο του νησιού όπου εδρεύει ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, αλλά και η μονάδα του πυροβολικού (1,5 χλμ από την πρωτεύουσα το χωριό Παναγιά Μπαλωμένη).

Η μονάδα υποστηρίζει κυρίως τους εκτοξευτές των πυραύλων WS-1 των 302 χλστ, εμβέλειας 80 χλμ. που εδράζονται σε τετραπλούς εκτοξευτές και στοχεύουν τη Λήμνο.
Το αεροδρόμιο θα έχει την δυνατότητα υποστήριξης των δύο βασικών τύπων μαχητικών αεροσκαφών, F-16C/D και F-4Ε 2020 Terminator (λόγω του οριακού μήκους του διαδρόμου για απογειώσεις με πλήρες οπλικό φορτίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε συνθήκες επιχειρήσεων ή για αναγκαστικές προσγειώσεις μαχητικών), των μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 και C-160 της τουρκικής Αεροπορίας, καθώς και όλων των ελικοπτέρων. Το αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά στρατιωτικούς σκοπούς.
Η κίνηση της Άγκυρας είναι καθαρά επιθετική ειδικά αν συνδυαστεί με τις εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού λιμανιού του νησιού του Κάστρου που βρίσκεται βορειοανατολικά, τις νέες αποθήκες πυρομαχικών που κτίζονται συνέχεια και τα έργα υποδομής και υποστήριξης βόρεια της πρωτεύουσας του νησιού. Οι εργασίες έχουν ενταθεί από το περασμένο καλοκαίρι κα σίγουρα αυτό δεν είναι άσχετο με ην ελληνική κινητικότητα λίγα μίλια βορειοδυτικά στα πετρελαϊκά πεδία της Θάσου και του Μπάμπουρα.
Δημιουργείται μία προωθημένη αεροπορική βάση, λίγα μίλια βορειοανατολικά της Λήμνου και νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης, ανάλογη με την Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου, προφανώς για να υποστηρίζει τις βάσεις Μπαλίκεσερ και την Μπαντίρμα, αλλά και για να αποτελεί εφαλτήριο σε αποβατικές ενέργεις στο βόρειο Αιγαίο.
Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε σε εκτάσεις που ανήκαν σε Έλληνες στους οποίους δε τους αναγνωρίστηκαν οι παλαιοί τίτλοι κυριότητας και έτσι τα κτήματα αυτά περιήλθαν στην κατοχή του τουρκικού δημοσίου.

Όλο το άρθρο και φωτογραφίες εδώ,defencenet.gr
αετός για το stoxos.gr

8 σχόλια

  1. Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΘΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/blog-post_4640.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικα μας θαναι σε λιγο χρονο !
    Οι βρωμοασιατες ειναι δειλοι.
    Και για αυτο τιποτα δεν μπορουν να κανουν!
    Α-Ε-Ρ-Α ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
    Ε.Α Λ.Ο.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ. ΜΥΡΙΣΑΝ ΚΟΥΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ Ή ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΓΡΑΜΜΑΤΟΙ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ) ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ - ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ- ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα καταλάβουμε ότι ο πόλεμος έρχεται; θα πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα; Έλληνες ξυπνήστε απ' τον λήθαργο της δημοκρατίας. Άν θέλεις ειρήνη να είσαι έτοιμος για πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ(ΚΑΣΟΥΣ ΜΠΕΛΙ) ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ,ΛΕΣΒΟΥ,ΣΑΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ!
    ΑΝΩΝ. 11:23 /28/1/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oi Tourkoi kanoun kala tin Douleia tous emeis ti kanoume!
    Oi Tourkoi exoun ili8io Anatolitiko Agrammato lao ,Kai paneksypnous ,Politikous Kai Strathgous,
    Emeis exoume Paneksypno lao,Kai ili8ious Strathgous Kai politikanthdes,idou H diafora mas!!!
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αδελφια δεν είναι έτσι τα πραματα..
    http://www.enkripto.com/2010/01/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.