Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΕΤΥΧΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΓΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ Μετά την καταδίκη της Ιταλίας (δείτε εδώ ),σειρά πή...

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΓΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ

Μετά την καταδίκη της Ιταλίας (δείτε εδώ),σειρά πήρε η Βρετανία και σε λίγο και η Ελλάδα (δείτε κι εδώ) ...
Ένα ζευγάρι άγγλων Χριστιανών που διαμένει και εργάζεται στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, κινδυνεύει να χάσει την εργασία του (ένα μικρό ξενοδοχείο), επειδή δήλωσε προσβεβλημένη μία Μουσουλμάνα που είχε θρησκευτική συζήτηση με το εν λόγω ζευγάρι.

Το γεγονός ότι απλώς και μόνον το ζευγάρι των Χριστιανών αρνήθη ότι ο Χριστός είναι προφήτης του Ισλάμ, οδήγησε την Μουσουλμάνα να καταθέση μήνυση εναντίον των Άγγλων Χριστιανών…!

Αυτή είναι η κατάντια της πάλαι ποτέ υπερήφανης Βρετανίας και φυσικά τα ίδια και χειρότερα θα δούμε στο άμεσο μέλλον και στην πατρίδα μας.


Πηγή:Altermedia.info
Αετός για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Οτι γινετε στην Αμερικη με τους Εβραιους η' τους νεγρους,μολις καποιος λευκος τους μιλησει αντιθετα απ'οτι αυτοι θελουν τοτε αρχιζουν την κλαψα περι "ρατσιστικων" συμπεριφορων και στο τελος ο λευκος παντα καταληγει κατηγορουμενος και καταδικασμενος.
    Ηρθε νομιζω η στιγμη επιτελους οι λευκοι να ξυπνησουν και ν'αρχισουν τον υστατο αγωνα για την επιβιωση της φυλης μας και του πολιτισμου μας.
    ΛΕΥΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.