Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ" ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ 50 ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Παράνομη, αφού δεν έχει καμία άδεια απο τις αρμόδιες Αρχές, είναι η "ε...

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ" ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ 50 ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

Παράνομη, αφού δεν έχει καμία άδεια απο τις αρμόδιες Αρχές, είναι η "εκδήλωση διαμαρτυρίας" των πασίγνωστων αντιρατσιστών που έχουν βάλει στο μάτι τον Άγιο Παντελεήμονα, λόγω της αντίστασης των κατοίκων στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Αυτή τη στιγμή 50 νοματαίοι απο δαύτους είναι μαζεμένοι βρίζοντας τους Έλληνες κατοίκους και ουρλιάζοντας "είμαστε όλοι Πακιστανοί"! Βεβαίως ο καθείς έχει το δικαίωμα να είναι ότι θέλει... Άλλωστε εμείς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχουν κάνει οι γιαγιάδες και οι μανάδες τους...

7 σχόλια

  1. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΗΤΡΑΛΟΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτα τα μαυροτσουκαλα-κλανιοτρες απο τα Βορεια προαστια μπορει να ειναι και πακιστανοι και γυφτοι κι οτι αλλο σκατο εχει δημιουργησει η Φυσις, η νικη ομως ερχεται και θα ειναι δικη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΖΩΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ...

    ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πα(ΣΟ)κιστανοί θα έπρεπε να πούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς "αντιρατσιστές":
    Αφού είστε όλοι Πακιστανοί, γιατί δεν πάτε προς Πακιστάν μεριά; Α, φεύγοντας, πετάξτε και τα σκουπίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an einai oloi tous pakistanoi(os gnoston h xora pou panta ypostirize thn Tourkia,akoma kai tote me to Kypriako eixe dextei me en8ousiasmo thn Eisbolh ton Tourkon)as kanoun oloi tous "souneti".
    Den eida kanenan apo aytous na koptontai otan exei kapoios Ellhnas problhma me tous La8rometanastes (Fono-Biasmo-Kloph klp klp)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.