Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ Η ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ'&...

ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ

Γ.Παπανδρέου:«Είναι ανάγκη για μια ισχυρή κυβέρνηση, που θα αξιοποιήσει τον ανθρώπινο και τον πολιτιστικό πλούτο, όπως είναι και η περιοχή του Αισχύλου για να μπορέσουμε να κάνουμε την 'πράσινη ανάπτυξη' μια χώρα, που θα φέρει επενδύσεις και θα στηρίξει τον πολίτη, το ανθρώπινο δυναμικό και το όμορφο περιβάλλον» .
Καθημερινή,26/9

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δήλωσε ότι θα επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.Ο γεννημένος στην Ουγγαρία, Αμερικανός επενδυτής ανακοίνωσε επίσης ότι θα ιδρύσει και θα χρηματοδοτήσει μία πρωτοβουλία για τη στήριξη νέων πολιτικών στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, δίνοντας δέκα εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για δέκα χρόνια.
Καθημερινή,11/10

Με ιδιαίτερη μυστικότητα επισκέπτεται την Ελλάδα ο Τζωρτζ Σόρος, ένας εκ των μεγαλύτερων επενδυτών του πλανήτη. Θα έχει επαφές με αξιωματούχους της κυβέρνησης και τραπεζίτες. Είναι προφανές ότι η έλευση ενός ισχυρού fund manager στην Ελλάδα ειδικά αυτή την περίοδο όπου τα δημόσια οικονομικά της χώρας σκιάζουν την εικόνα της στο εξωτερικό, έχει ύψιστη σημασία σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο.
Ορισμένες πηγές επισημαίνουν ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον νέο υπουργό Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου. Είναι πιθανό ο Σόρος να υποβάλει προτάσεις για την χρηματοδότηση του χρέους, αλλά και γενικότερα να εκδηλώσει ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα.
Ισοτιμία,31/10

Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.