Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ,ΚΛΕΙΔΙ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ Κ.ΚΟΥΝΕΒΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΣΥΜΒΟΛΟ(!!!)

ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ,ΠΗΡΑΝ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑ...

ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ,ΠΗΡΑΝ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα παρέδωσε στις 11 το πρωί ο υπ. Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια ως εργατικό ατύχημα.
Ο κ. Λοβέρδος διευκρίνισε ότι κατά τη διεκπεραίωση της πράξης εκχώρησης οικίας διαπιστώθηκε, σε συνεργασία με τη ΓΣΣΕ και ΟΕΚ, ότι απαιτείται περαιτέρω νομοθετική ρύθμιση και ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου περιλαμβάνεται πλέον η ρύθμιση τακτοποίησης ιδιοκτησιακών θεμάτων ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η Κ. Κούνεβα στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης.
Πηγή:naftemporiki.gr

Την πρόθεση του να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, εξεδήλωσε ο υπουργός Κοινωνικής Προστασίας Μιχ. Χρυσοχοϊδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», επισημαίνοντας ότι θα αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα βίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας. "Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς", σημειώνει και χαρακτηρίζει "φασίστες»"και "δολοφόνους", τη νέα γενιά τρομοκρατών.
Πηγή:foreign-press.gr

Αετός για το stoxos.gr

12 σχόλια

  1. Στην Ελλάδα του σήμερα, για να περνάς καλά, πρέπει να είσαι ή λαθρομετανάστης ή κίναιδος, (ή τριβάδα αν είσαι γυναίκα). Αλλοιώς αν είσαι Έλληνας/Ελληνίδα φορολογούμενος πολίτης, στέλνεις τα παιδιά σου στον Στρατό, δουλεύεις για να ξεπληρώσεις τα χρέη που δημιούργησαν οι πρασινοκοκκινομπλέ κηφήνες, είσαι κορόϊδο με περικεφαλαία. Αν δε είσαι νέος/νέα, έχεις 2 ντοκτορά, 4 μεταπτυχιακά, έχεις τελειώσει 5 πανεπιστήμια και μιλάς 8 γλώσσες, το πολύ πολύ να βρης δουλειά σαν ντελίβερυ σε σουβλατζίδικο και είσαι "φασίστας" και "ρατσιστής" όταν χαλάς τον ύπνο και τα σενάρια ξεπουλήματος των γραικύλων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε, αυτός ό Λαός θα ξεπλύνει τις κομματικές τσίμπλες που τον τυφλώνουν και θα στείλει όλους αυτούς που του κλέβουν το μέλλον, και βιάζουν καθημερινά την νοημοσύνη του, στον καιάδα της ανυπαρξίας (εκεί που πραγματικά τους αξίζει). Άρκεί να μην το κάνει αργά, όταν δηλαδή η κατάσταση θα έχει αποδειχθεί "μη αναστρέψιμη". Τότε δεν θα υπάρχουν περιθώρια μετάνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα του σήμερα, για να περνάς καλά, πρέπει να είσαι ή λαθρομετανάστης ή κίναιδος, (ή τριβάδα αν είσαι γυναίκα). Αλλοιώς αν είσαι Έλληνας/Ελληνίδα φορολογούμενος πολίτης, στέλνεις τα παιδιά σου στον Στρατό, δουλεύεις για να ξεπληρώσεις τα χρέη που δημιούργησαν οι πρασινοκοκκινομπλέ κηφήνες, είσαι κορόϊδο με περικεφαλαία. Αν δε είσαι νέος/νέα, έχεις 2 ντοκτορά, 4 μεταπτυχιακά, έχεις τελειώσει 5 πανεπιστήμια και μιλάς 8 γλώσσες, το πολύ πολύ να βρης δουλειά σαν ντελίβερυ σε σουβλατζίδικο και είσαι "φασίστας" και "ρατσιστής" όταν χαλάς τον ύπνο και τα σενάρια ξεπουλήματος των γραικύλων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε, αυτός ό Λαός θα ξεπλύνει τις κομματικές τσίμπλες που τον τυφλώνουν και θα στείλει όλους αυτούς που του κλέβουν το μέλλον, και βιάζουν καθημερινά την νοημοσύνη του, στον καιάδα της ανυπαρξίας (εκεί που πραγματικά τους αξίζει). Άρκεί να μην το κάνει αργά, όταν δηλαδή η κατάσταση θα έχει αποδειχθεί "μη αναστρέψιμη". Τότε δεν θα υπάρχουν περιθώρια μετάνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όποιος είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας παίρνει σπίτι και σύνταξη ?δεν το ήξερα , θα είναι κάτι καινούργιο,θα ισχύσει και για τους ιθαγενείς αραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ME PIO DIKEOMA DINH DOREAN SPITH STHN KOUNEBA;DINOUN KAI STOUS ELLHNES DOREAN SPITIA AN XTYPISOUN;PLIRONOUME FOROUS GIA NA KANOUN TOUS KOUBARDADES TA LAMOGIA OI POLITIKOI;OLOI OI ELLHNOPSYXOI PREPH NA EPISKEFTOUME THN KOUNEBA STO KENOURGIO SPITH THS PRIN TO POULISH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.11.09
    Με κόλπο παίρνουν πλαστές συντάξεις!

    Πώς οι επιτήδειοι κοροϊδεύουν το ΙΚΑ Βόλου.
    Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης δεκάδες αλλοδαποί στο Βόλο κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!
    Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να έχουν ως τόπο κατοικίας το Βόλο, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους).
    Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει στην πόλη και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του. Μάλιστα οι αλλοδαποί που...

    παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

    Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

    Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα, ωστόσο και στο Νομό όπως και σε όλη την Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

    Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε «μάστιγα», παραδέχτηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανώτερο στέλεχος του ΙΚΑ στο Βόλο. Αναλογικά στην περιοχή μας υπολογίζεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια με αυτό το «σύστημα» έχουν συνταξιοδοτηθεί περίπου 100 και πλέον μετανάστες.

    Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα έχει δοθεί εντολή και στο Βόλο να κάνουν αυστηρότερους ελέγχους και σε διασταυρώσεις μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα.

    Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη πόλη, μερικά χρόνια, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».

    Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.
    Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

    Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

    Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.
    Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη. Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

    Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων. Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

    Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

    Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H αστυνομικος που ακομα δινει αγωνα για την ζωη της στην εντατικη με την σφαιρα καρφωμενη στην σπονδυλικη της στηλη,τι ειναι για σας κ.Χρυσοχοιδη;
    Μας εχεις ξεφτυλισει ολους τους Ποντιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ; - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΠΛΗΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ Η κα ΚΟΥΝΕΒΑ.
    ΥΓ1: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΛΠ":
    ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 91 (ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
    ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ.
    ΥΓ2:ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ;
    ΥΓ3: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ: ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ! ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ? ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΕΒΑ ΠΗΡΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κοριτσάκι η ειδική φρουρός θα πάρει δωρεάν σπίτι και σύνταξη ?
    Ο Διαμαντής Μαντζούνης θα πάρει δωρεάν σπίτι και σύνταξη ? Καραγκιοζάκια του πασοκ 30 μέρες χρειάστηκαν για να ξεβρακωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αμα κανένα Ελληνόπουλο πάθαινε κανένα ατύχημα οι πουλημένοι - προσκυνημένοι πολιτικοί θα κώφευαν
    μόνο ένα ΟΥΣΤ γερο τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ,ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΡΝΕΤΑ ΕΜΕΙΣ.ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο σύνδεσμος foreign-press.gr είναι σωστός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.