Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΤΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

... ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Αντιγράφουμε από το Hellenicrevenge Σε συνέν...

...
ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Αντιγράφουμε από το Hellenicrevenge

Σε συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Real News ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάσσεται ανοιχτά υπέρ της Ντόρας. Την υποστηρίζει σε κάθε σημείο των δηλώσεών του και εμείς όλοι αναρωτιόμαστε αν μας εξαπατούσε τόσο καιρό για τις δήθεν "κόντρες" του με την Ντόρα Μπακογιάννη. Στην πρώτη του δημόσια παρέμβαση για την κούρσα της διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή λέγοντας: "Το "δαχτυλίδι" της διαδοχής δόθηκε αλλά δεν ήταν αρκετό, έχει χάσει το έρεισμά του στους καραμανλικούς"!
Προβλέπει μέχρι και διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας αν εκλεγεί ο Αντώνης Σαμαράς. Ταυτόχρονα, καλεί την Ν.Δ. να προκαλέσουν εκλογές τον Μάρτιο χρησιμοποιώντας το επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ!

Για δύο λόγους μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι ο Γιώργος Καρατζαφέρης: Πρώτον, από την αρχή ήταν υπέρ της Ντόρας και απλά οι επιφανειακές του κόντρες ήταν για να ρίξει στους ψηφοφόρους του στάχτη στα μάτια. Δεύτερον, συνειδητοποιεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς συσπειρώνει μεγάλο μέρος του πατριωτικού χώρου στην ομάδα του και αυτό σημαίνει ότι θα του αφαιρεθούν ψήφοι.

Και στις 2 περιπτώσεις είσαι τουλάχιστον άκυρος πρόεδρε του ΛΑΟΣ (για να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ) Τους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν είτε τους δούλεψες αρχικά και όταν είδες ότι η Ντόρα σε χρειάζεται έβγαλες τον πραγματικό σου εαυτό και πιστεύω, είτε προκειμένου να μην χάσεις μερικά ψηφαλάκια θέτεις πάνω από το συμφέρον της Ελλάδας το κόμμα.
Αυτό πώς θα το χαρακτήριζες εσύ Γιώργο Καρατζαφέρη; Εμείς επιεικώς ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ και στην χειρότερη ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ εις βάρος της πατρίδας μας. Μιας πατρίδας που πάμπολλες φορές έχεις χρησιμοποιήσει στο λεξιλόγιό σου - και όλοι σε στηρίξαμε σε αυτό- που την θεωρείς ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ των συμφερόντων σου και της προσωπικής σου ανέλιξης.Τραγική φιγούρα και μεγάλη απογοήτευση αποτελείς για τους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Ερώτηση: Εσείς με ποιον θα μπορούσατε να συνεργαστείτε; Η Ντόρα Μπακογιάννη, για παράδειγμα, σας έχει χαρακτηρίσει "ακραίο"

...."Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται", κατά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή. Πάρα πολλές φορές έχουν ακουστεί πολύ επικίνδυνα πράγματα, τα οποία στην πορεία διασκεδάστηκαν... Εγώ δεν μένω στο χθες, πάω στο αύριο. Το αύριο θα μας υποχρεώσει να αναθεωρήσουμε πολλές προσωπικές σκέψεις εάν πρόκειται να διώξουμε το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία το ταχύτερο δυνατό.......
..... Στα "συν της κυρίας Μπακογιάννη είναι ότι δίπλα στον πανέξυπνο Κώστα Μητσοτάκη έχει πάρει πολλαπλά σεμινάρια διακυβέρνησης.....

Ερώτηση: Πολλοί μιλάνε για "στημένο παιχνίδι" διαδοχής, ότι δόθηκε το περίφημο... δαχτυλίδι

....Έχω την αίσθηση ότι το "δαχτυλίδι" δόθηκε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Και γι αυτό βρίσκεται η Ν.Δ. στην κατάσταση που βρίσκεται.

Ερώτηση: Εννοείτε ότι δεν μπόρεσε ο κ.Καραμανλής να επιβάλει στους καραμανλικούς τις επιλογές του;

Ακριβώς αυτό θέλω να πω. Εδώ ο θείος του έδειξε σαφώς άλλη προτίμηση....Τι είναι πλέον ο κ. Καραμανλής για να έχει να κάνει μαζί του; Γιατί να τον φοβηθεί κάποιος βουλευτής; Είναι ένας τέως πρόεδρος , ούτε καν επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ.!....

Ερώτηση: Με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά κινδυνεύει η ενότητα;

Σχηματικά θα μπορούσα να πω ότι σε ένα πόδι 45 νούμερο δεν μπορείς να φορέσεις ένα παπούτσι 42 νούμερο!

35 σχόλια

  1. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΡΝΗ.Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΡΙΧΝΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΗΣΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδυνατω να αντιληφθω την βαση του δημοσιευματος.
    Τα επιχειρηματα που αναφερωνται οσο και οι παραπομες που απομονωθηκαν ειναι σαθρωτατα για να μην πω εξοχως η χονδωειδως παραπλανητικα.

    Ο Καρατζαφερης εινα με το ΛΑΟΣ και οχι με στην ΝΔ. Επομενο και λογικο να κρινει τα πραγματα με το πολιτικο συμφερον του δικου του κομματος.
    Οι δεν σχεσεις του με την Ντορα ειναι πλεον δημοσιες και δεν επιδεχωνται αυθαιρετων ερμηνιων. Αν δεν ηταν η σκληρη του πολιτικη απενατι της που στην ουσια ηταν η μονη που την τσουρουφλισε, αυτη τωρα θα περταπυσε πανω στο νερο και θα εμφανιζοταν σαν Μεσσιας! Γιατι κακα τα ψεμματα τοτε που την πυροβολουσε ο Καρατζαφερης για την μειοδοτικη εθνικη πολιτικη της ολοι στην ΝΔ συμπεριλαμβανομενου του Σαμαρα εκανα μουγκαφον. Ουτε ειναι αυτος που ροκανισε το κλαρι του Καραμαλη για να πεσει. Δοξα τον θεο πολλα φυντανια υπηρχαν μεσα στο κομμα ασε που στο τελος ο ιδιος ο Κωστακης κλωτησε την καρδαρα και κανεις δεν του φταιει. Οι ιδιοι οι δικοι τους οπως πχ Εβερτ ειναι ποθ σιγονταρουν την Ντορα!

    Αυτα ολα που λεω ειναι προφανη και αυτονοητα.
    Ποιος κρυβεται ομως πισω απο αυτη την προφανη αρλουμπολογια?
    Σαφεστα πολλοι. Πρωτα απο ολα η ΧΑ η οποια βλεπει την παραμονη του ΛΑΟΣ σαν απειλη για την παντελη εξαφανιση της! Στην προσπαθεια δεν της αποκρουσης αυτης της απειλης δεν εχουν προβλημα να συνεργαστουν με τον διαολο! Οπως πχ της ΝΔ της Ντορας η του Σαμαρα ασχετο! Η περιπτωση Ζαφειροπουλου ειναι πια γνωστη οπως και η προθυμια πολλων να υποστηριξουν τον αντιπαλο δεος (οπως νομιζουν) του ΛΑΟΣ τον Σαμαρα. Αρκει να πληγει το ΛΑΟΣ . να εξαφανιστει αν χρειαστει αρκει να αφησει πισω κατι ψυχουλα για τους 'εθνικιστες' της ΧΑ.
    Η ΝΔ επεισης που βλεπει οτι χωρις το ποσοστο ΛΑΟΣ εξουσια δεν θα ξαναδει αυτονομη. Και χωρις αυτονομια οι μιζες και οι αρπαχτες παπαλα. Και αυτες ως γνωστον ειναι το οξυγονο τους. Προσπαθουν δεν να μας πεισουν οτι η ΝΔ αλλαξε και θα ειναι διαφορετικη ειδικα στα εθνικα! Σαμπως ειναι διαφορετικοι οι βουλευτες η ακομα ο ιδιος ο Σαμαρας διαφοροποιηθηκε δημοσιια τοτε η ακομα ΤΩΡΑ απο την Γραμμη της Συνθετης Ονομασιας με Γεωραφικο προσδιορισμο! Αλλα ολοι αυτοι οι ‘πατριωτες’ της ΝΔ πολυ συντομα θα κληθουν να αποδειξουν εμπρακτα του τι ακριβως ο λογος τους και η στροφη τους στην πραξη σημαινει! Ας μην αγωνιουν

    Υπαρχει βεβαια και ο Στελακης. Αλλα για αυτον δεν νομιζω οτι χρειαζεται να χασουμε χρονο..


    Κυριοι ο ΛΑΟΣ ηρθε για να μηνει! Θα συνεργασθει με αλλες δυναμεις αν χρειαστει. Μες τους δικους του ορους. Με πατριωτικους ορους.
    Και οι πολιτικα νανοι και ανυπαρκτοι θα ηταν χρησιμο να προσπαθησουν να ψηλωσουν λιγο με τον δικο τους λογο αντι με εκδικιση να προσπαθουν να χαμηλωσουν τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ethikse ton Karamanli o Karas kai stenoxorethike o HellenicR??

    As evaze kai oli tin synentefksi kai oxi apospasmata

    http://skeftomaste-ellhnikagr.blogspot.com/2009/11/real-news-081109.html

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "REAL NEWS" & ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΩΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΝ 08/11/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γ. Καρατζαφέρης: Δοκιμάστηκα με τον κ. Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο. Μόνο μία φορά ακολούθησε τις θέσεις μας. Όλες τις άλλες φορές κρατούσε μία πολύ νεοφιλελεύθερη στάση. Αυτό το οποίο με προβληματίζει, κυρίως στο εθνι­κό θέμα, είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δεν άκουσα τον Αντώνη Σαμαρά να πει μία κουβέντα για το Σκοπιανό. Θέμα για το οποίο έφυγε το ΄93, έχασε τη σειρά του στη διαδοχή και έμεινε πολλά χρόνια εκτός πολιτικής. Ή ήταν και παραμένει φοβισμένος ή είναι αλλοιωμένος. Όπως και να έχει, είναι μία στάση την οποία πρέπει να εξετάσει κανείς..."


    http://www.europarl.europa.eu/sidesSearch/search.do?type=QP&language=EL&term=6&author=28548

    8 erotiseis oles kai oles exei kanei ola afta ta xronia pou eitan stin Evrovouli o "patriotis" Samaras. Kamia gia to Makedoniko...gia na min nomizoun kapioi oti tha ferei tin alagi stin ND.

    http://www.europarl.europa.eu/sidesSearch/search.do?type=QP&language=EL&term=6&author=28587

    663 erotiseis o Karas gia ola ta Ethnika themata kai ala themata pou apasxoloun tin Ellada, Evropi klp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραθέτω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το επίμαχο σημείο! Μια ανάγνωση αρκεί για να καταλάβει κάποιος τι ειπώθηκε καθώς και το μέγεθος της διαστρέβλωσης:

    "... Μέλος και βουλευτής σε ένα κόμμα μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Και δικαίωμα να διεκδικήσει την αρχηγία έχει ο καθένας. Προσπα­θώ να σκεφθώ, όμως, τι κόμμα μπορεί να δομηθεί εάν ο νέος πρόεδρος θεωρεί τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος «αρχιερέα της διαπλοκής» και ο επίτιμος πρόεδρος θεωρεί τον νέο πρόεδρο του κόμματος «αργυρώνη­το προδότη»! Προσπαθώ να καταλάβω πώς μπορεί να τσουλήσει μια τέ­τοια συγκατοίκηση..."

    Δημοσιογράφος: Δηλαδή με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά κινδυνεύει n ενότητα;

    Γ. Καρατζαφέρης: Σχηματικά θα μπορούσα να πω ότι σε ένα πόδι 45 νούμερο δεν μπο­ρείς να φορέσεις ένα παπούτσι 42 νούμερο!

    Δημοσιογράφος: Πείτε μου ένα «συν» και έ­να «πλην» της υποψηφιότητάς της...

    Γ. Καρατζαφέρης: Το «πλην»της κυρίας Μπακογιάννη είναι ότι έχει μια συγκεκριμένη ατζέντα στα εξωτερικά θέματα που με τρομά­ζει. Το «συν» της κυρίας Μπακογιάννη είναι ότι δίπλα στον πανέξυπνο Κώ­στα Μητσοτάκη έχει πάρει πολλαπλά σεμινάρια διακυβέρνησης.

    Δημοσιογράφος: Με τον Αντώνη Σαμαρά;

    Γ. Καρατζαφέρης: Δοκιμάστηκα με τον κ. Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο. Μόνο μία φορά ακολούθησε τις θέσεις μας. Όλες τις άλλες φορές κρατούσε μία πολύ νεοφιλελεύθερη στάση. Αυτό το οποίο με προβληματίζει, κυρίως στο εθνι­κό θέμα, είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δεν άκουσα τον Αντώνη Σαμαρά να πει μία κουβέντα για το Σκοπιανό. Θέμα για το οποίο έφυγε το ΄93, έχασε τη σειρά του στη διαδοχή και έμεινε πολλά χρόνια εκτός πολιτικής. Ή ήταν και παραμένει φοβισμένος ή είναι αλλοιωμένος. Όπως και να έχει, είναι μία στάση την οποία πρέπει να εξετάσει κανείς..."


    Όλοι θέλουμε να δούμε ένα πατριώτη στα ηνία της ΝΔ, αλλά δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Σαμαράς. Η ΠΟΛΑΝ ήταν ένα κεντρώο κόμμα! Η ΝΔ του Σαμαρά θα είναι ακόμη πιο νεοφιλελευθερη. Φυσικά, προτιμότερος ο Σαμαράς από την Ντόρα! Σίγουρα ο Καραζαφέρης κρατάει τις πόρτες του ανοικτές και προς τις δυο πλευρές, μιας και ελπίζει σε κάποια κυβέρνηση συνεργασίας στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δημοσίευμα προφανώς δεν έχει καμία λογική βάση. Δεν καταλαβαίνω τι παιχνίδι παίζει τον τελευταίο καιρό ο "Στόχος". Ας μου εξηγήσει κάποιος από την εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO EXOYME KSANAPEI,O KARATZAFERHS EINAI PAIDI THS N.D,ARA KAI ORGANO THS NEAS TAKSHS.TO EXEI APODEIKSH ALLWSTE POLES FORES.
    OLA TA ALLA EINAI KOYBENTES TOY AERA. H PATRIS XANETAI KAI O LAOS XTENIZETAI.DEN MAS ENDIAFEROYN TA POLITIKA TOYS KOLPA.
    EMEIS QELOYME MIA PATRIDA ELEYQERH KAI OI MONOI POY TO FWNAZOYN EINAI TA PALLHKARIA THS XRYSHS AYGHS.
    ALLA DYSTHXWS EINAI ARGA KAI H ELEYQERIA QELEI AIMA..
    FWTIA KAI TSEKOYRI STOYS PROSKYNHMENOYS EIDIKA TYPOY KARATZAFERH.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλαβαίνω τι παιχνίδι παίζει τον τελευταίο καιρό ο "Στόχος".


    Δεν ειμαι απο την εφημεριδα αλλα δεν ειναι δυσκολο να φανταστει κανεις τι παιζεται.

    Το θεμα ειναι να παση θυσια να φυγει ο ΛΑΟΣ απο την μεση με σκοπο να 'ανοιξεουν' οι ευκαιριες για τους γνωστους επωνομαζομενους 'εθνικιστικους' σχηματισμους. Αν αυτο σημαινει ενδυναμωση της ΝΔ (με οποιο προγραμμα πατριωτικο η οχι ειναι ασχετο εν τελει για αυτους πισω απο ολα αυτα) ...ας ειναι!

    Το αν αυτο παραλληλα θα σημαινε την φιμωση της μονης πατριωτικης φωνης στο κοινβουλειο δεν τους καιγεται καρφακι. Αλλωστε σε καθε περιπτωση δεν πιστευουν στο κοινοβουλειο και στο ισχυον πολιτευμα. Οποτε μικρο το 'κακο' φανταζωνται!

    Πολλοι απο τους υπολοιπους Συνελληνες εχουμε εντελως διαφορετικη αποψη για τα πραγματα και τις εξελιξεις. Και επειδη σε αυτους τους δυσκολους χρονους ολοι ελεγχωνται ας ειναι πιο προσεκτικοι ολοι αυτοι που μηχανευωνται πλεκτανες και διαπλοκες μηπως προσπαθωντας για τα 'πολλα' χασουν και τα 'λιγα'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή ορισμένοι προφανώς και έχετε... κατευθυνόμενη φαντασία! Θα σας θυμίσω λοιπόν ότι ο "Στόχος" ήταν η ΜΟΝΗ εφημερίδα που είχε στηρίξει με πρωτοσέλιδα τον ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη απο την εποχή της υποψηφιότητάς του στις Νομαρχιακές εκλογές. Την εποχή δηλαδή που η πλειοψηφία όσων σήμερα σπεύδουν τάχα να παραστήσουν τους υπερασπιστές, δεν ήταν καν εκεί. Και μάλιστα χωρίς ΠΟΤΕ να ζητήσουμε το οτιδήποτε! Άλλωστε ο "Στόχος" ούτε κόμμα είναι ούτε ποτέ θα γίνει για να... φθονεί την κοινοβουλευτική είσοδο του ΛΑΟΣ. Θα πρέπει ορισμένοι που παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως να μάθουν ότι απο την κριτική δεν ξεφεύγει κανείς! Και αυτό περιλαμβάνει και τον Καρατζαφέρη και το ίδιο το ΛΑΟΣ. Και λυπάμαι πραγματικά όσους βάζουν πάνω απο το συμφέρον της Πατρίδας ΜΑΣ, το συμφέρον του κόμματός τους, κάτι που τους συμπεριλαμβάνει στις πολυπληθείς τάξεις των ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ... Που νοιάζονται περισσότερο για το αν θα πάρει 2 ή 3% περισσότερο το κόμμα τους στις εκλογές με την Ντόρα στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας! Η "λογική" κατ' αυτούς είναι ότι... κινδυνεύει η πολιτική τους επιβίωση με τον Αντώνη Σαμαρά! Οπότε ας αφήσουμε τον Γιωργάκη και την Ντόρα να διαλύσουν τα πάντα, αρκεί να φέρει καλύτερα νούμερα το κόμμα! Μετά τα παραπάνω είναι σίγουρο ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! Καλό ύπνο!!! Και κάτι τελευταίο... Πολύ θα ήθελα να είχατε την ίδια "ευαισθησία" και για πολύ σοβαρότερα θέματα απο τα κόμματα και τις εκλογές προέδρων... Η χώρα διαθέτει στρατιές πολιτικάντηδων. Δεν έχει ανάγκη και νέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας απάντησε η Δήμητρα και προς το παρόν αρκεί... Όποιος νομίζει τώρα πως είναι και πολύ μάγκας, ας ρωτήσει και επώνυμα να του απαντήσω κι εγώ...

    Επικουρικά μόνο θα προσθέσω ότι στα γραφεία του "Στόχου" δεν έχουμε ΑΙΘΟΥΣΕΣ αλλά κι αν είχαμε δεν θα τιςονομάζαμε "Μαρίκα Μητσοτάκη"! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω πως εγώ κατάλαβα! Ο Σαμαράς δεν έχει φτιάξει γραφεία και εγκαταστάσεις στον "ΣΤΟΧΟ". Αντίθετα το Μητσοτακεϊκο έχει φτιάξει τις εγκαταστάσεις του "ΤΗΛΕΑΣΤΥ". Χρέος είναι αυτό ρε Σάββα και πρέπει να ξεχρεωθεί. Ήρθε η ώρα λοιπόν... Ο άλλος στην αρχή λέει ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τη βάση του δημοσιεύματος. Η αλήθεια είναι ότι αντιλαμβάνεται τα πάντα αλλά γουστάρει γιατί δεν είναι από αυτούς που τους κοροϊδεύουν αλλά από αυτούς που κοροίδεύουν. Και φαίνεται και από την τελευταία του φράση που ακυρώνει όλα όσα έιπε προηγούμενα. Μα δεν ντρέπονται λιγάκι που το παίζουν και πατριώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεταφέρω το σχόλιο που έκανα στο egersis και νομίζω πως αξίζει το κόπο να προβληματιστείτε λιγάκι.

    Eμείς από εδώ το φωνάζουμε καιρό τώρα. Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο αλλά στου κουφού τη πόρτα... (βλέπε εγκλωβισμένους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ ) ....πάρε τη πόρτα και φύγε!!! Μπορεί να ενοχλούμε με αυτά που γράφουμε αλλά έτσι είναι.
    Η απογοήτευση του κόσμου. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό. Να πείσουν τον Έλληνα Πατριώτη ότι δεν αξίζει να αγωνίζεται για τα πιστεύω του από τη στιγμή που όλοι είναι ξεπουλημένοι.
    Όλοι;
    Όχι.
    Όπως στη περίπτωση του Αγίου Παντελεήμονα έτσι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται στην επέλαση της Νεοταξικής Βαρβαρότητας, μακρυά από μικροκομματικά συμφέροντα και διχαστικές αντιλήψεις.
    Λίγοι;
    Nαι.
    Μα πάντα λίγοι παρέσυραν τους πολλούς.
    Πάντα λίγοι ''τρελλοί'' και αποφασισμένοι ξεσήκωναν τις μάζες.
    Είναι στο χέρι μας και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν Καρατζαφέρη να σπείρει την απελπισία σε όσους τον πίστεψαν.
    Κρατάμε ψηλά τα λάβαρα του Αγώνα.

    Και συμπληρώνω...

    ΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EGERSIS κανενα στησιμο παιχνιδιου και κανενα ξεπουλημα δεν βλεπω απο το ΛΑΟΣ!
    Αλλη μια αντιστοιχη προσπαθεια στεφεται με απολυτη αποτυχια!

    Το μονο που βλεπω ειναι υστερια και φανατιλα απο καποιους που χανουν το παιχνιδι που εκεινοι εστησαν.

    Η ανοχη των πατριωτων προς αυτους που παργματικα καπηλευονται τα συναισθηματα τους και σε αυτους που παιζζουν υπουλα παιχνιδια για ιδιο πραγματικα νανοκομματικο οφελος δεν θα πρεπει να θεωρηθη εσ'αει δεδομενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 6 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, Ο"ΣΤΟΧΟΣ" ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Η Χ.Α. ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΗΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.
    Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"
    Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ". Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥΛΗΣ, ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΑ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΣΠΗ? ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ Ή Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΟΝΙΖΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. "ΣΤΟΧΕ" ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ (ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΣ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον δεν έχεις ιδέα για τον "Στόχο" για να μας... βάζεις χέρι για την εκδήλωση του Γιάννη Κουριαννίδη! Και πραγματικά λυπάμαι για ακόμη μια φορά που πάνω απο όλα βάζουν ορισμένοι το κάθε κόμμα... Και να γνωρίζουν ορισμένοι και το εξής.. Εμείς απο λογικές, δεν μας ευχαριστούν αυτά που γράφεται και δεν θα ξαναπάρουμε "Στόχο", δεν καταλαβαίνουμε και εκβιασμούς τέτοιου τύπου δεν πιάνουν εδώ! Μακάρι τα ίδια αντανακλαστικά περί υπεράσπισης του κόμματος να είχατε και για τα θέματα που έπρεπε να μας απασχολούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ.? Η' ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΝΤΑΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΥΑΦΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ορισμενες φορες οι αναρχικοι λενε σοφες κουβεντες. Οπως η εξης: "αν οι εκλογες μπορουσαν να αλλαξουν κατι, θα ηταν παρανομες". Κομματα αστικοπατριωτικα με δημοκρατικες διαδικασιες δε θα καταφερουν ποτε τιποτα.Και αυτοι που ειναι εκει καλα θα κανουν να λυσουν τα ιδεολογικα τους προβληματα γιατι δεν ειναι δυνατο αλλα να λες εσυ και αλλα ο αρχηγος σου!και υστερα να βγαινεις να τον κραζεις και πιο υστερα να βγαινεις να λες οτι ετσι τα λεει δεν τα εννοει και με αυτο τον τροπο θα αλωσουμε το συστημα και λοιπα ευφυολογηματα που δεν πειθουν κανενα αλλα λεγονται μαλλον για πεισθουν πρωτα πρωτα οι ιδιοι οι εμπνευστες τους. ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ. Μα καλα ειναι δυνατο να πιστευετε οτι καποια στιγμη καποιο πατριωτικο-εθνικιστικο κομμα θα γινει πλειοψηφια στην ελληνικη κοινωνια? αφου ο ιδιος ο λαος ειναι διεφθαρμενος και ευθυνεται για τη σημερινη καταντια της ελλαδας παντου. Αυτοι θα σε ψηφισουν? Αυτοι στηριζουν οποιον θα τους βολεψει, οποιον θα τους κανει το ρουσφετι, οποιον θα τους κανει την εξυπηρετηση. Λεξεις που για εμας εχουν νοημα οπως ηθικη, αξιοκρατια, πατριδα, τιμη τους ειναι αγνωστες γιατι δεν φουσκωνουν το πορτοφολι ουτε γεμιζουν τον κωλο του νεοελληνα.Αυτοι που μας χλευαζουν σημερα, αυριο μπορει να μας χειροκροτανε. Μειοψηφια ειμασταν παντοτε... πρεπει ομως να οργανωθουμε περισσοτερο και να ισχυροποιηθουμε

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατ'αρχήν δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα κόμμα που έχουμε στηρίξει πάμπολλες φορές μέσα από το ιστολόγιό μας.Αν δεν το κάνουμε εμείς τότε ΠΟΙΟΣ θα το κάνει;

    Θαρρεί κανείς πως είμαστε όλοι κομματόσκυλα;

    Ακόμα και αν έχουμε ψηφίσει Καρατζαφέρη θα βροντοφωνάζουμε ότι ΜΑΣ πούλησε ΜΑΣ εξαπάτησε όταν νοιώσουμε ότι έστι συμβαίνει. Και δεν θα διστάσουε στιγμή να ξαναστηρίξουμε το ΛΑΟΣ αν ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μας και δηλώσει μεταμέλεια για το συγκεκριμένο ΤΡΑΓΙΚΟ ολίσθημα.

    Ο Καρατζαφέρης μας παραμύθιασε τόσο καιρό πως είναι κατά της Ντόρας και ενώ γνωρίζει ότι είναι η μπλε όψη του νομίσματος του Τζέφρυ την στηρίζει πλεον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.

    ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ κύριοι κι εμας και πολλούς άλλους ψηφοφόρους. Και φίμωτρο δεν θα βάλουμε για κανέναν λόγο. Πρέπει να καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως δεν πρέπει να ανήκουμε σε μαντριά κι ΟΥΤΕ να είμαστε ΠΕΙΘΗΝΙΑ όργανα του καθενός που πάνω από το κομματικό του συμφέρον δεν υπολογίζει ούτε την πατρίδα ούτε το μέλλον των παιδιών μας, ούτε το ΕΘΝΟΣ.

    Φιλικά

    Hellenicrevenge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ χαίρομαι που έχεις κάνει πολλούς απολίτικους να νοιάζονται... Όσο για την εκδήλωση του Κουριαννίδη με την οποία μάλλον έχεις εμμονή, δεν ρωτάς καλύτερα τον ίδιο αφού τόσα ξέρεις; Όπως θα γνώριζες, εάν βέβαια παρακολουθούσες τον "Στόχο" και δεν αναλάμβανες τον ρόλο του κομματικού υπερασπιστή πώς η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα! Και ξαφνικά το μέγα θέμα της χώρας είναι η εκλογή προέδρου στη ΝΔ; Για εμάς δεν είναι! Άλλωστε εμείς δεν διεκδικούμε κανέναν όροφο της πολυκατοικίας! Ούτε καν το κυλικείο! Οπότε αυτή την ερώτηση να την κάνεις καλύτερα σε άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσυ LEGO που ρωτάς μιά επώνυμη και σουαπαντάει ποιός είσαι; Ένας που εκ του ασφαλούς με ένα ψευδώνυμο; Ξεμασκαρέψου ρε φουκαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Hellenicrevenge

    Φιμωτρο δεν ζητησε κανεις να βαλεις. Απλα να περιορισεις αν μπορεις τις αστυριχτες μπουρδες!

    Να σαν και αυτα τα 'νεα' που υποτιθεται οτι μετεδωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Gia to Samara pou dexete tin "Ethniki kokkini grammi"(Synteti onomasia gia oles tis xriseis) sto skopiano kouventa re paidia? Giati?

    O anthropos olokliro komma eixe ftaksei gia afto ton logo kai tora mas to girise, why?

    http://www.youtube.com/watch?v=5hGEh78NBBg

    "An ta skopia dextoun tin Synhteti onomasia gia oles tis xriseis to syzitoa"...ti mas elege toso kairo o Karamanlis, Dora, Jeffrey??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To Ανώνυμο σχόλιο 9/11/09 4:14 πμ είναι δικό μου και προς έκπληξη μου κάποιος το έκανε copy paste από το blog venteta.

    Πάντως, το ίδιο θα άφηνα, και πάντα "επώνυμα", και εδώ.

    Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός με κάποιες κινήσεις του Καρατζαφέρη, στα θέματα της Τζαβέλα, του Ζαφειρόπουλο, και την απουσία του από τον Άγιο Παντελεήμονα (!!!) αλλά και διότι ελίσσεται αρκετά. Όμως με δεδομένη την παντοδυναμία των ΜΜΕ μάλλον θα είχε πατώσει αν δεν το έπρατε. Επιπλέον, οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν αντιπαράθεση μόνο σε πολιτικό επίπεδο. Πέρα από αυτό επιδιώκουν να διατειρούν καλές σχέσεις με όλους.

    Είδα σήμερα ότι η ΧΑ τοποθετήθηκε κατά της πρότασης για εκλογές τον Μάρτιο, ώστε να αποτραπή η απόδοση ψήφου στους λαθρομετανάστες. ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ! Αναρωτιέμαι ποια είναι θέση σας;

    Να προσθέσω ότι βρίσκω το σχόλιο του LEGO εξαιρετικά ενδιαφέρον. Πρέπει να αντιληφθούμε τον ρόλο του καθενός, και αυτό το γράφω δίχως υπονοούμενα. Κριτική πρέπει να γίνεται αλλά να είναι υπέυθυνη και όχι κατευθυνόμενη.

    Πως ωφελείται η πατρίδα όταν τρωγόμαστε μεταξύ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γράφεις δίχως υπονοούμενα αλλά γράφεις ανώνυμα φίλε και εκ του ασφαλούς. Ή νομίζεις ότι ένα νικ σε κάνει επώνυμο; Έχουν παρεξηγηθεί ορισμένα πράγματα εδω μέσα.
    Επίσης κάποιοι ανώνυμοι -που μου μοιάζουν για εγκάθετοι- ζητάνε από τον "Στόχο" να πάρει θέση για τις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας καιξεπερνάνε με ευκολία ότι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ έχει πάρει ήδη θέση υπέρ της Μπακογιάννη...
    Ας απαντήσουν πρώτα αυτοί για το δεδομένο και μετά να ζητούν εξηγήσεις. Μα τι πλάκα έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΉΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμε, μπορεί να γράφω με ψευδώνυμο αλλά γράφω υπεύθυνα και είμαι το ίδιο υπόλογος για τα όσα γράφω! Έχω σκεφθεί να γράφω με το πραγματικό μου όνομα αλλά νομίζω πως και οι άνθρωποι του Στόχου θα με συμβούλευαν να μην το πράξω. Δεν βλέπω τι αλλάζει αν γράφω με το ονοματεπώνυμο μου. Την ίδια γνώμη θα εξέφραζα! Ίσως όμως το πράξω κάποια στιγμή και ας ανεβούν τα στοιχεία μου στις γνωστές ιστοσελίδες. Θα γίνω... διάσημος.

    Αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους μπλογκερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ. ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ? ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΥΜΕΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ? ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΥΜΕΡΩΣΗ. ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ? ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΘΕΜΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ!!
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΝΤΟΡΑ Η' ΑΝΤΩΝΗΣ? Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΠ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΠΑΡΚΤΟΣ. ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ Η ΝΤΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΛΟ?
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ Χ.Α. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ, ΤΟΥΣ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΝΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυστυχώς αντιλαμβάνομαι ότι έχεις κυριευτεί απο εμμονές... Και επίσης δυστυχώς -ενώ μας παρίστανες τον αμέτοχο- βάζεις το κομματικό καλό, δηλαδή την αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ πάνω απο το συμφέρον της χώρας. Κομμάτια να γίνει δηλαδή η Ελλάδα για να πάρει 1ή 2% παραπάνω το όποιο κόμμα; Με βρίσκει να διαφωνώ κάθετα αυτή η άποψη και η οπτική. Γιατί τότε δεν μπορούμε να κατακρίνουμε κανένα άλλο κόμμα, που κάνει ακριβώς το ίδιο. Προτάσσει το κομματικό απο το εθνικό συμφέρον. Το ποιος θα είναι αρχηγός θα πρέπει να κόφτει τα μέλη της Ν.Δ. Ή έστω όσους θέλουν να γίνουν μέλη της... Και εμείς ούτε μέλη της είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε! Και επειδή έχει παραπάει το παραμύθι που βολεύει πολύ ορισμένους με την σύγκριση των "εθνικιστών", μπορείς να ρωτήσεις τους φίλους και τους γνωστούς σου για τις απορίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. LEGO το δικό μου σχόλιο ως προς τα γραφόμενα σου ήταν θετικό. Άλλος ο ρόλος που παίζει μια εφημερίδα, ένα κόμμα, και μια οργάνωση. Βέβαια στην πραγματικότητα τα κόμματα είναι και οργανώσεις, αλλά διατειρούν και εφημερίδες...

    Ως προς τον Αγιο Παντ. εγώ υποστηρίζω ότι το κίνημα των κατοίκων θα πρέπει να γίνεται ακομμάτιστα! Γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει όταν μπλέκουν τα κομματικά! Ήδη η κατάσταση έχει περιπλεχθει με τα κομματικά και υπάρχει ξανά διάσπαση. Δεν θα πω περισσότερα αλλά Ο ΣΤΟΧΟΣ τα ξέρει καλύτερα ίσως. Πάντα το προσωπικό βραχύ συμφέρον μπαίνει πρώτο στον Έλληνα! Λίγοι είναι οι ιδεολόγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΤΟΦΙΟΣ "ΣΤΟΧΙΚΟΣ"11 Νοεμβρίου 2009 στις 4:08 π.μ.

    ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ... "ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ..." ΓΙΑΤΙ; "ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..." ΓΙΑΤΙ; ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ; ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 2 - 3 Ή 4% ΡΕ ΚΑΙ 5 ΚΑΙ 6 ΚΑΙ 7%... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 10ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΖΕΦΡΥ -ΝΤΟΡΑ! ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Ή ΠΑΤΡΙΩΤΗ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΛΟΓΙΚΗ"... "ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ" ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

    ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ...

    ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΜΕ...

    ΞΕΚΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε παιδια.που να επαιρνε λοιπον πατριωτικο ή εθνικιστικο κομμα 30 και 40 τοις εκατο.θα σφαζομασταν.ουτε τα κουμμουνια στην Τασκενδη να μασταν.με το φτωχο μου το μυαλο να κανω μια προταση?ευχαριστω.λοιπον,γιατι δεν γινεται ενα ας το πουμε "πανελληνιο συνεδριο των κομματων για την πατριδα" και ας εκπροσωπηθει εκει οποιο κομμα ενδιαφερεται για την πατριδα.και βρειτε τα εκει.πατριωτες,εθνικιστες,παπαδοπουλικοι,κλπ και βρειτε τα εκει.κι αν δεν τα βρειτε συζητηστε.και αν δεν συμφωνειτε που ειναι πολυ πιθανο δεν πειραζει.συζητηστε μεχρι να βρειτε κοινα σημεια για δραση.ειναι δυνατον τα κουμμουνια να βγαινουν και ενω τρωγωνται και το ξερουν ολοι να παρουσιαζονται ενωμενοι κι εσεις που λετε οτι σας νοιαζει μονο η πατριδα να βγαινετε και να κραζει ο ενας τον αλλον?ε μα τοτε δινετε αβαντα στα κουμμουνια.γιατι κι εγω να ημουνα θα ελεγα "αυτοι ειναι τρεις κι ο κουκος και τρωγονται,φαντασου να κυβερνουσαν κιολας".για συμμαζευτειτε λιγο..ΟΛΟΙ.η νεα δημοκρατια δεν καταλαβαινω γιατι σας νοιαζει.μιλησε ποτε για βορειο ηπειρο?για σκλαβο πατριαρχη?μηπως ειπε οτι το αιγαιο ειναι ελληνικη λιμνη?μπααα..μηπως ειπε οτι η τουρκικη κατοχη στην Κυπρο ειναι ηδη casus belli για την Ελλαδα?ουτε.Τι στο διαολο ασχολειστε?Αμα δεν μπορειτε να σκεφτεστε σαν τον Αλεξανδρο και τον Κιμωνα να σκεφτεστε οπως ο Κεμαλ για τους Τουρκους.ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε γι αυτην την αλλοτε κοσμοκρατειρα που λεγεται Ελλαδα.Ζητω η Ελλας των πεντε θαλασσων και των δυο ηπειρων!!

    Σελευκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Synagwnistes,

    zw stin Agglia kai parakolou8w xronia to ti symbainei stin Ellada ek tou makro8en apo xronia. An ayth einai eikona ypoti8etai "e8nikou" (oxi e8nikistikou, giati pou tetoia wrimothta!) xwrou, tote egw eimai o Papas tis Rwmhs! Apo pou ki ws pou an8rwpoi pou ypoti8etai kravgazoun "Ellas Panw Apo Ola" fanatizontai gia ton Antwnh kai tin Ntora. H poly proswpiki mou gnwmh einai oti ayta ola epibebaiwnoun oti o O8wmanos efyge alla o Ragias emeine. An nomizete oti me ka8wsprepismous kai doloplokies h E8niki Idea 8a paei mprosta eisaste la8os. O e8nikismos kyrioi einai idea kai spa8i, oxi salia kai psifoi. Ntropi gia osous 8eloun na legontai e8nikistes na kialaroun ta koukia twn ypopsifiwn tis ND kai na arpazontai me yponooumena. Poios 8elete re seis na mas empisteytei otan emeis oi idioi leme tetoia o enas gia ton allo? Alla eipame, stin Ellada: a) eisai o,ti dhlwseis kai b) oles oi idees diastreblwnontai. Synthrwntas ena tetoio ideologiko xamaitypeio, pws perimenete na deite prokopi, e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΗΜΗΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η' ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ 1% ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΛΒΙΟ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 1%, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ? Η' ΕΝΑ ΕΝΘΕΡΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Lego, φαίνεσαι εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος και μέσα στα πράγματα. Είναι προφανές ότι στηρίζω τον ΛΑΟΣ, όπως στηρίζω και τις άλλες πατριωτικές φωνές! πιστεύω ότι ο ΛΑΟΣ προσφέρει την μόνη πρακτική λύση σήμερα, και συμφωνώ με τις περισσότερες ιδεολογικές θέσεις τους. Συμφωνώ με τα οσα είπες. Επιπλέον πιστεύω ότι όλοι είναι χρήσιμοι διότι ο καθένας ανταποκρίνεται σε ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, που όμως πρέπει να αλληλοστηριχθούν, ε΄στω και παρασκηνιακά.

    Έχοντας πει αυτά θα επιμείνω στην ένσταση μου. Δεν μου αρέσει να διχάζω αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ΛΑΟΣ δεν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του Αγ. Παντελεήμονα, από όσα γνωρίζω. Ο Στόχος γνωρίζει ποιοι στήριξαν την προσπάθεια των κατοίκων και την τροπή που πήραν τα πράγματα. Θα σεβαστώ την διακριτικότητα που τηρούν στο λεπτο αυτό ζήτημα και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.

    Στο θέμα Ζαφειρόπουλου είμαι πολύ επιφυλακτικός. Τα στοιχεία και οι εξηγήσεις που δόθηκαν από πλευράς ΛΑΟΣ και Ζαφειρόπουλου δεν με ικανοποίησαν. Αν ήταν όντως αλήθεια αυτά που ελέχθησαν, η υπαναχώρηση δεν με χαροποίησε ιδιαίτερα αλλά υπό της σημερινές πολιτικές συνθήκες θέλει προσοχή. Γνωρίζω πάντως ότι ο Άδωνις ήταν αντίθετος με την απόφαση και αυτό φάνηκε στην αποχή από την ψηφοφορία. Το προσπερνώ όμως διότι υπάρχουν φλέγοντα θέματα, και δεν αποφαίνομαι ότι έχω την ελάχιστη απαραίτητη πολιτική εμπειρία για να ασκησω υπεύθυνη κριτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ
    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΚΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ" (ΜΗ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ). ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΡΕΣ" ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ (ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ...) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ "ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ" ΚΤΛ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΗΣΙΚΑ ΘΑ ΧΑΝΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.