Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Επιμένουμε στο "ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν δάσκαλοι"! Κα...

ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Επιμένουμε στο "ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν δάσκαλοι"! Και αυτό γιατί είναι απίστευτο στην Ιταλία σήμερα όλη η κοινωνία (πλην μιας ισχνής και αστείας μειοψηφίας "κοσμοπολιτών") να τάσσεται κατά αποφάσεων του "Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου" με θέμα την απομάκρυνση του Σταυρού απο τις σχολικές αίθουσες και στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των δασκάλων και καθηγητάδων (της σύγχρονης πληγής της χώρας που εξαιτίας τους έχει πάψει να παράγει πνεύμα!) να ζητάει την... ΑΠΟΣΥΡΣΗ του Σταυρού και των Εικόνων. Η επίθεση που δέχονται οι συνεκτικοί κρίκοι του Ελληνισμού είναι πρωτοφανής και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ενταθεί! Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμέτωπη με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που οδηγεί εκτός των σχολικών αιθουσών τα θρησκευτικά σύμβολα, βρίσκεται η εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων! Η απόφαση, ζητά απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων «για να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής».
Μπορεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος να έχει ταχθεί μέσω του Προέδρου της Δημήτρη Μπράτη υπέρ της απόφασης αλλά μεγάλο μέρος της τοπικής εκπαιδευτικής Κοινότητας, διαφωνεί με αυτή την απόφαση εναντίον της ύπαρξης εκκλησιαστικών συμβόλων στα σχολεία! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΕΠΙΘΕΣΗ από τα φερέφωνα ξένων κέντρων!

26 σχόλια

  1. Σύμβολα που να κοσμούν τα σχολεια μας θα έπρεπε να ήταν οι πνευματικοί αθάνατοι πρόγονοί μας, Αριστοτέλης, Πλάτων, Πυθαγόρας κλπ

    Ο σταυρός είναι σύμβολο μίσους και σκοταδισμού, δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία.

    "...μεγάλο μέρος της τοπικής εκπαιδευτικής Κοινότητας διαφωνεί" υποθέτω αυτοί είναι οι παπάδες και οι παπαδιές και μερικοί που φοβούνται το σκοτάδι.

    ΕΛΛΗΝΕΣ! εστε προπάντων Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάται κανείς για ο κατάντημα των
    σημερινών δασκάλων! Στα μαθητικά μας χρόνια είχαμε μάθει τα απολυτί-
    κια και τα κοντάκια ΟΛΩΝ των μεγά-
    λων εορτών, αλλά και αγίων! Εκκλη-
    σιαζόμασταν και ψάλαμε στη μικρά εί
    σοδο το απολυτίκιο των Τριών Ιεραρ-
    χών! Δεν είχαμε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και το κάναμε ευχαρίστως!
    Τώρα βέβαια δεν έχουμε αυτή την αξίωση από τους μαθητές, αλλά όχι και να κατέβουν τα ιερά μας σύμβολα
    από τα σχολεία! Σε όποιον δεν αρέ-
    σουν ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε μαλάκες, δεν είμαστε όλοι ορθόδοξοι στην κωλοχώρα των παπάδων και της μίζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αρχη του σχολικου ετους, μαζι με τον μικρο μου ανηψιο πηγα στο σχολειο. Αντικρυσα με απορια πως οι τοιχοι των σχολικων αιθουσων και των διαδρομων δεν ειχαν τις κλασικες εικονες των Ηρωων της Ελλαδας ΑΛΛΑ εχουν αντικατασταθει με πινακες ζωγραφων (κουλτουρας..).
    Σε ερωτηση μου προς ενα δασκαλο γι αυτο το χαλι, η απαντηση ηταν: Yπαρχουν απλα τους εχουν στην αποθηκη!!!
    Επειδη πιστεψα πως ειναι μεμονομενο περιστατικο πηγα και σε αλλα δημοτικα οπου ειδα οτι το 90% ειχαν τους ιδιους πινακες ζωγραφων που εχουν αντικαταστησει τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ. Οποτε για οσους δεν εχουν ακομα καταλαβει το νοημα, υπαρχει καποια συγκεκριμενη "γραμμη".
    Μπορειτε να το εξακριβωσετε αυριο κι ολας.

    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και καλά κάνουν, δηλαδή τι σχέση έχει η θρησκεία μα την παιδεία? Και νάταν και θρησκεία πάει στο διάολο, η εβραϊκή μυθολογία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θεμα ειναι απλο! Αν θελουν να περασουν καποιο τετοιο νομο(την απομακρυνση των θρησκευτικων συμβολων απο τα σχολεια), θα πρεπει να παρεχουν και το δικαιωμα της επιλογης σχολειου. Δηλαδη να υπαρχουν σχολεια μονο για χριστιανους, μονο για μουσουλμανους, η και μικτο. Απο εκει και περα ειναι στην επιλογη του πολιτη να διαλεξει σε ποιο σχολειο θα στειλει τα παιδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ZANGLE TI EISAI ? ELLHNAS H EBRAIOS? KAI AYTO GIATI KAI OI EBRAIOI POLEMOYN ME LYSA THN ORTHODOKSIA MAS.
    EMEIS OI ELLHNES, ORTHODOKSOI GENNHQHKAME KAI ORTHODOKSOI QA PEQANOYME.
    KAI AN XREIASTH ME TOYS EXQROYS THS PATRIDOS MAS KAI THS PISTHS MAS QA PERASOYME APO TO LEPIDI KAI MERIKOYS PSETOELLHNES.

    LYKOYRGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυκούργε, είμαι Έλληνας 100%

    Να πιστεύετε ότι θέλετε και να πεθάνετε όπως θέλετε, μάθετε όμως ότι εμείς οι Εθνικοί Έλληνες δεν προσκυνάμε στην Jerusalem όπως εσύ κάνεις, αλλά στον Όλυμπο όπου προσκυνούσαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.

    Όσο για το λεπίδι, να το βάλεις εκεί που ξέρεις, γενίτσαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζαγκλο κανεις σα μωρο παιδι.Πεφτεις στην παγιδα των νεοταξιτων.Μα καλα,δε βλεπεις οτι οι Ιταλοι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια,ακομα και οι αθεοι,ειναι υπερ του Σταυρου για πολιτιστικους και εθνικους λογους;Μονο εμεις ειμαστε τοσο ζωα να μη βλεπουμε το προφανες;Οτι δηλαδη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,αλλα να χτυπησουν την παραδοση της χωρας μας;Τα ιδια θα εκαναν αν επισημη θρησκεια μας ηταν ο δωδεκαθεισμος και αντι για Σταυρους ειχαν τον Δια!Θα κοιταζαν να το βγαλουν!

    Κι οσο για αυτους που αναφερεις,υπαρχουν στα σχολεια,οπως υπαρχουν και οι αγωνιστες του '21 κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ZANGLE STA L.O.K MOY EMAQAN POY NA BAZW TO LEPIDI. AS PROSEYXOMASTE KAI OI DYO MAS STON QEO POY PISTEYOYME NA MHN EINAI SE ELLHNA.
    LYKOYRGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να προσεχεις τα λόγια σου και άσε της απειλές γιατί είναι σαν γαβγίσματα από κουτάβι σε λύκο.

    Η Ελλάδα μας έχει πολλούς εχθρούς για να βάλεις το λεπίδι, αυτό που πρέπει να μας ενώνει όλους τους Έλληνες πρέπει να είναι η αγάπη για την πατρίδα και όχι ο σταυρός.

    Το λάθος με σας τους θρισκόπλικτους είναι ότι βάζετε την θρησκεία πάνω από την πατρίδα και ο ρόλος της θρησκείας στο παρελθόν ήταν πολύ θολός έως βρώμικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΖΑΓΚΛΕ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ? ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙ "ΟΛΥΜΠΟΥ"? ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο ρε φιλε ζανγκλο ,πεστα στους θρησκοληπτους που νομιζουν οτι εχουν την αποκλειστικοτητα να λεγονται Ελληνες , και εμεις Ελληνες ειμαστε και μαλιστα πιο φανατικοι απο εσας γιατι πιστευουμε ακομα στους Ελληνες θεους και αυτη η φλογα δε σβηνει στον αιωνα τον απαντα ειναι φλογα που υπαρχει σε καθε ελληνικη ψυχη η φλογα του Ολυμπου , εσεις εισαστε θυματα των Εβραιων και της μυθολογιας του δε μπορειτε να το καταλαβετε ? Δεν ειστε αξιοι να πατησετε τα ιερα χωματα του Ολυμπου , να φυγετε κυριοι να πατε στο Σινα να βρειτε το Μωηση προσκυνημενοι χριστιανοι θρησκοληπτοι φανατιλες του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Zangle, οποιος εχει τη μυγα.....
    Ο Λυκουργος δεν σε προσβαλε και νομιζω οτι εσυ πρεπει να προσεχεις τα λογια σου. Παρε τα σχολια με τη σειρα και θα δεις. Εκτος και αν θεωρεις τον εαυτο σου ψευτοελληνα.

    ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >ΕΛΛΗΝΕΣ! εστε προπάντων Έλληνες!<

    Εμείς είμαστε Έλληνες. Εσύ δεν είσαι, ρε καραγκιόζη, που προσυπογράφεις την άποψη του Νάσου Θεοδωρίδη, ότι έπρεπε να είχαμε παραδοθεί στους Ιταλογερμανούς, αντί να αγωνιστούμε. Η πυγοδοσία δεν ήταν "αρετή" ελληνική. Κάτσε στην Σουηδία κι άσε τις συμβουλές, όρνιο!

    Κι απ' αυτά που γράφεις στις 9:20 μμ, δείχνεις ότι είσαι και αγράμματος συν τοις άλλοις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Zanglos είπε...

    " Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όσοι θέλουν να αποκαλούνται τούρκοι δεν μπορούν!
    Επίσης για το έπος που μιλάτε και οι χιλιάδες στρατιώτες μας που σκοτώθηκαν, ασφαλώς θα ήταν φρονιμότερο να συνθηκολογήσουμε με την Γερμανία και όχι με τους άγγλους και τους εβραίους.
    Δηλαδή εσείς τι λέτε? ήταν καλύτερα που πολεμήσαμε? μα τόσο ντουβάρια είστε?

    (4 Νοέμβριος 2009 3:29 μμ)

    Κι εγώ του αφιερώνω το παρακάτω από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/07/2002:

    Τι σημαίνει Νενέκος

    Κατά την τρίτη φάση της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με την επέλαση του Ιμπραήμ να σπέρνει τον πανικό στους επαναστατημένους Ελληνες, βρέθηκαν κάποιοι οπλαρχηγοί που προχώρησαν στα λεγόμενα προσκυνήματα, δηλαδή σε δηλώσεις υποταγής που σκοπό είχαν να περιορίσουν τις καταστροφές και τις λεηλασίες του Αιγυπτιακού Στρατού. Οπλαρχηγοί όπως ο Δημήτρης Νενέκος προσκύνησαν τον Ιμπραήμ και προκάλεσαν την οργή του Κολοκοτρώνη που απείλησε με «φωτιά και τσεκούρι» τους προσκυνημένους προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ανακόψει το κύμα υποταγής στον Ιμπραήμ που απειλούσε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της Επανάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για δεν βάζετε ένα όνομα όλοι εσείς οι ανώνυμοι να σας ξεχωρίζω, τύπου θεόδουλος, θεόφραστος κλπ?

    Ευχαριστώ για την ενημέρωση του τη σημαίνει νενέκος.
    Βρίσκω πολλές ομοιότητες με τους παπάδες που προσκυνούσαν τους σουλτάνους, πρόδιδαν και αφόριζαν την επανάσταση, και έκαναν τα πάντα να παραμείνουμε κάτω από την οθωμανική κατοχή.

    Ναι, έπρεπε να συνθηκολογήσουμε με την Γερμανία.

    Στις ύβρεις δεν θα απαντήσω, ας παραμείνουν ως η ετικέτα της προσωπικότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. LYKOYRGOS

    9/11/09 10:26 πμ

    TO NA ISE ELLINAS DEN INE IPOHREOTIKO NA ISE HRISTIANOS EPI THEODOSIOU OSOI GINOTOUSAN HRISTIANI ELEGONTO ROMEOI POLITES. KE OI PISTEVONTAS STON DIA ETHNIKI. DILADI O OROS ELLIN IHE EXAFANISTI. APO POU KE OS POU ELLIN = HRISTIANOS. EAN LIPON DEN XERIS TO 2001 I NASA EHRIMATODOTISE MIA SINAVLIASTON STON NAO TOU DIOS STIN ATHINA ME 1.500.000.000 DRAHMES GIA MIA EPIKLISI STON DIA, GIA TO TAXIDI TOU ODYSI STON ARI. GIATI DEN EGINE I EPIKLISI STON HRISTO; APLOS MIA EROTISI KANO.GIATI AFTO POU EMIS APOKALOUME MITHO KAPIOI ALOI PLIRONOUN GIA NA KANOUN EPIKLISIS KE DI EPISTIMONES TIS NASA; MIPOS MPORIS NA MOU TO EXGIGISIS AFTO; ANDREAS PAPADOPOULOS MONTREAL CANADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OSO TO EAN PREPI NA KATEVI O STAVROS KE ALLES THRISKEFTIKES IKONES AFTO DEN INE DOULIA TON POLITIKON ALLA TOU ELINIKOU LAOU EFOSON KATEVI SE DIMOPSIFISMA. IME DODEKATHE-I-S ALA SEVOME TO PISTEVO TIS PLIOPSIFIAS TOU ELLINIKOU LAOU. AS PSAKSI NA VRI TIN ALITHIA KE AS APOFASISI MONOSTOU. PAPADOPOULOS APO MONTREAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OSA KAI NA POYME PERI TOY ALHQHNOY QEOY KAI PALI TIPOTA DEN QA EXOYME PEI.
    O KAQEIS EINAI ELEYQEROS NA PISTEYH OPOY QELEI.(ENTOLH TOY IHSOY XRISTOY)
    EGW DEN MPORW NA KATALABW GIATI EIMASTE MALAKES,SYNFWNA ME TON "FILO"DWDEKAQEHSTH H GENITSAROI KTL KTL.
    H XRISTIANOSYNH MAS KRATHSE ELLHNES DESTE THN ALHQEIA DESTE TOYS XILIADES IEREIS POY EPESAN PERI PATRIDOS DESTE TON "LEWNIDA" TON PAPAFLESSA DESTE TA QAYMATA STO ALBANIKO METWPO. OI ITALOI KAI OI GERMANOI TON AGIO GEWRGIO KAI THN PANAGIA MAS EBLEPAN NA ODHGOYN TOYS ELLHNES,KAI AFHSTE MAS NA PISTEYOYME STON QEO THS AGAPHS.

    LYKOYRGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "FILO"DWDEKAQEHSTH H GENITSAROI KTL KTL. FILE LIKOURGO IME 61 HRONON TOSO ILTHIO ANTHROPO PROTI FORA GNORIZO. FANTASOU POSO ILITHIOS ISE POU SINKRINIS LEONIDA ME PAPADES. FILEMOU ISE AKSIOS TIS KAKIASOU IMARMENIS. KE TA PERI THEOU TIS AGAPIS MONON SE OSOUS DEN GNORIZOUN ISTORIKA GEGONOTA POU DEN MPORI OUTE O ALITHINOSOU THEOS NA AMFISVITISI.AFTOI POU LEGANE NA FILAGESE APO MAKRIOUS STAVROUS KE MAKRIES METANIES KATI KSERANE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. likourgo pare ke afto gia na dis tous igetes tisTHRISKIASOU; http://esxatianasxesi.blogspot.com PIGENE KE DES TIN KATANTIATOUS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάτω ο κομμουνισμός! Την Ελλάδα την ενώνουν η Οικογένεια, Ο Χριστιανισμός (Χριστιανός Ορθόδοξος) και οι Παραδώσεις!

    Και όχι τα τεκτονικ και μαλακίες και η ευρωπαϊκή ένωση!


    email= giwrgos_nigrita_gr@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όποιος έχει διαβάσει σοβαρά τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και οχι μονο δεν είναι δύσκολο να διακρίνει ότι αναζητούσαν πάντοτε την μια γενεσιουργό αρχή του σύμπαντος
    Όποιος έχει διαβάσει σοβαρά τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και οχι μονο δεν είναι δύσκολο να διακρίνει ότι αναζητούσαν πάντοτε την μια γενεσιουργό αρχή του σύμπαντος
    Όποιος έχει επίσης διαβάσει σοβαρά το Ευαγγέλιο ή και πολλές ιστορικές πηγές, θα διακρίνει ότι από όλους τους Πνευματικούς άνδρες της αρχαιότητας ο μοναδικός άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι είναι η ζωή & ανάσταση, το Α και το Ω, και εν συντομία ο δημιουργος και Θεόςήταν ο Ιησούς Χριστός πράγμα που έδιξε και με την ζωή του.
    Εζησε δίδαξε και αναστήθηκε οπως ειχε πει απο πριν. Στη συνέχεια έδωσε εντολες στους μαθητές του και δημιουργήθηκαν οι πρωτες εκκλησίες. (εκκλησια=κοινωνια) Αυτοι με την σειρά τις παρεδωσαν στις επομενες γενιες και αυτο παει μεχρι σημερα και έχουμε την ορθόδοξη παράδοση. Οποιος επισης θελει να παρει στα σοβαρα τα λογια του Χριστου θα καταλάβει οτι Εκκλησια δεν ειναι μόνο οι Ιερείς αλλα και ο λαος (έαν το θελει)
    Οποτε 2 τινά συμβαίνουν. ή ειναι ψεμματα αυτά που είπε ή αλήθεια.
    Α) Εάν ειναι ψέμματα ολα αυτά τοτε έχουμε πεσει θύματα μιας τεράστειας πλανης οπως εχει πει και ο Αποστολος Παύλος και η πίστη μας είναι ανούσια (Α­’ Κορ. 15,14)
    Β) Ειναι αλήθεια ολα αυτά..Και ο Θεός υπάρχει έζησε ανάμεσα μας ως άνθρωπος, σταυρώθηκε αναστήθηκε και δρα στην ανθρωπότητα ανέκαθεν όπως υπάρχει και δρα σήμερα μέσα από το Άγιο Πνεύμα,την Εκκλησία του, τους λειτουργούς της, τους πιστούς και με όποιο άλλο τρόπο ξέρει καλυτερα εκεινος...
    Ναι παιδες έχουμε στην χώρα μας την σωστή παράδοση.(Ορθοδοξία=Σωστή πίστη) Άσχετα αν δεν το γνωρίζουμε κ δεν το εκτιμούμε.
    Μια πίστη που δεν περιορίζεται σε ταυτότητες συζητήσεις & νοσταλγία από παλιές δόξες και εποχές. Αλλά μια πίστη που εκφράζεται με την ζωή μας τις πράξεις μας. Αυτή η πίστη έχει διασωθεί μέχρι τις μέρες μας, έχει αναδύξει άγιους και μάρτυρες που έδωσαν την ζωή τους.... Δεν νομίζω οτι το μειζον θεμα ειναι αν θα φύγουν οι εικονες απο τα σχολεία οσο για το εάν θα "φύγει" ο Θεός απο τη ζωή μας. (στη ουσία εμεις τον διώχνουμε με τις πραξει μας)
    Όπως και εμείς, στην Αμερική εδώ και χρόνια έχουν ήδη διώξει τον Θεό από την ζωή τους..
    Στα σχολεία τους έχουν κατεβάσει τις εικόνες και έχουν σταματήσει την πρωινή προσευχή...(προς+εύχομαι) κ τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι...Βία, Εγκληματικότητα, ναρκωτικά,όπλα,παιδικη προρνογραφία.
    Η μήπως η Ελληνικότητα μας και το ένδοξο Έθνος μας θα μας σώσουν από μόνα τους ? Χωρίς την βοήθεια του Θεού τίποτε δεν θα είχαμε καταφέρει.Δεν θέλω να βλέπω τη σχέση μου με τον θεό ωφελιμιστικά όμως αυτό ισχύει..
    Αφου το κακό όπως και το καλο δεν γνωριζουν φυλετικές , κοινωνικες η θρησκευτικες διακρίσεις...Ποτέ δεν είναι αργά να επιστρέψουμε κοντά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το κράτος πρέπει να ειναι άοσμο και άγευστο ως προς τις θρησκευτικές καδιακρίσεις. Φόρους πληρώνουν και οι άθεοι κ οι χριστιανοι κ οι μουσουλμάνοι και ολοι οι ελληνες πολίτες και απαίτουν όλοι την ιδια αντιμετώπηση.
    2ον Η προσευχή γίνεται προεραιτικά από τα σχολία και όχι υποχρεωτικά όπως και προεραιτική είναι η παρακολούθηση των θρησκευτικών από τους μαθητες. Επισεις ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερει ο διαρκεις εκπαιδευτικος κωδικας οτιδήποτε για ανάρτηση των εικόνισματων μέσα στην τάξη. Στην Ελλάδα μπλέκουμε την ύπαρξη επίσημης θρησκειας με το θρησκευτικό κρατος σαν των ταλιμπαν. Στην Ελλάδα υπάρχει ανεξηθρησκεια και από το σύνταγμα. Επιτέλους να εφαρμοστεί απλα ο νόμος που είδη υπάρχει και να μην μας κάνει η κυρια Ρεπούση την και καλα προοδευτική.

    Όσοι θέλουν να μάθουν τα απολυτικια να πάνε κατεχητικό και ας αφήσουν τα υπολοιπα μαθηματα για κάποιον που τα καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.