Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΥΤΟ ΕΙΚΟΣΑΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Πλήρης ανάπτυξη στα προκαθορισμένα σημεία επιχειρήσεων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από σήμερα τα ξ...

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Πλήρης ανάπτυξη στα προκαθορισμένα σημεία επιχειρήσεων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από σήμερα τα ξημερώματα και για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Από πλευράς Στρατού Ξηράς, το Β΄και το Δ’ Σώματα Στρατού, αλλά κυρίως η ΑΣΔΕΝ, «απλώνονται» σαν βεντάλια σε όλο το μήκος των ανατολικών συνόρων στέλνοντας ταυτοχρόνως ένα καθαρό μήνυμα ετοιμότητας στην Άγκυρα. Ταυτόχρονες ασκήσεις διακλαδικές σε αρκετές περιπτώσεις, ξεκινούν στο ίδιο χρονικό διάστημα το Ναυτικό και η Αεροπορία.
Σήμερα η Τουρκία έχει δεσμεύσει μεταξύ Μυτιλήνης-Χίου και Σκύρου μία μεγάλη περιοχή για αεροναυτικές ασκήσεις με πυρά, ενώ θα ακολουθήσει μία δεύτερη άσκηση (TASMO) μεταξύ Μυτιλήνης και Λήμνου την Τρίτη 13/10. Στις 14-15/10 έχουμε τις ασκήσεις μετά πυρών μεταξύ Καρπάθου και Τήλου και πάλι μεταξύ Μυτιλήνης-Χίου και Σκύρου, αλλά και μεταξύ Ρόδου-Καστελλόριζου.
Η άσκηση μεταξύ Καρπάθου και Τήλου είναι αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού θεωρείται «προάγγελος» επέκτασης των υπερπτήσεων και σε άλλα νησιά.

Το άρθρο εδώ:Defence Net
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.