Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;

... ΤΡΕΛΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ Εχθές στην βραδυνή του εμφάνιση στον Αντέννα ο Μεϊμαράκης αμφισ...

...
ΤΡΕΛΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ

Εχθές στην βραδυνή του εμφάνιση στον Αντέννα ο Μεϊμαράκης αμφισβητώντας την ουσία τις διαδικασίες που δρομολογούνται για εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από την βάση της, κινδυνολόγησε ΑΣΥΣΤΟΛΑ επαναλαμβάνοντας διαρκώς την λέξη ΔΙΑΛΥΣΗ και αναφορικά με το κόμμα του. Κι ούτε μία ούτε δύο φορές το είπε ο Μείμαράκης... Ποιός όμως θα προκαλέσει την διάλυση – διάσπαση; Ο Σαμαράς ή ο Αβραμόπουλος που την έχουν κάνει μιά φορά με «ελαφρά πηδηματάκια» έξω από το μαντρί της Ρηγίλλης και δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο; ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ... Ή μήπως η Ντόρα; Μήπως ο Μείμαράκης λέει στους Νεοδημοκράτες πως αν δεν βγεί η Ντόρα η Νέα Δημοκρατία θα διαλυθεί; Όποτε μιά επιλογή έχουν; ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ... ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;
"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ δεν πρόκειται να διαλυθεί, διότι ο μητσοτακέικος μηχανισμός είναι πανίσχυρος.
    Αν εκλεγεί ο Σαμαράς, τότε πράγματι θα κινδυνεύσει να διαλυθεί, διότι ο Δρακουμέλ του το κρατά μανιάτικο και δεν θα το δεχτεί με τίποτε να καθίσει στο θρονί της θυγατέρας του.

    Βέβαια, υπάρχει και το απρόοπτο. Ο Μητσοτάκης είναι 91 ετών πια και .... φτου, φτου, την υγειά του να ΄χει ο άνθρωπος. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδιά, βαρέθηκα να ακούω τελευταίως για .... λαγωούς. Τι εννοούν με την λέξη "λαγός'; Πώς να μάθει κανείς ελληνικά και δη πολιτική ορολογία, όταν κάθε μέρα βγαίνουν δέκα καινούριες λέξεις ή εκφράσεις;(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.