Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΓΗΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

... "ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ" ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ξεκάθαροι από την πρώτη στι...

...
"ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ" ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή ήταν η άποψη μας για τα γεγονότα που ο ίδιος ο Καραμανλής δρομολόγησε. Και η εξέλιξη των γεγονότων απλά μας δικαίωσε.
...
Με τον τίτλο "ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ" στις 14 Σεπτεμβρίου και μετά το φάγωμα Τσιτουρίδη από τον Σουφλιά κατά παραγγελία της Ντόρας, διατυπώσαμε αυτό που σήμερα είναι απόλυτα ξεκάθαρο και απόλυτα υιοθετημένο από πολλούς. Όπως για παράδειγμα η Αυριανή που βγαίνει σήμερα με πρωτοσέλιδο σχεδόν "κόπι πέιστ" από εκείνο το δημοσίευμα μας.
...
Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ και να ξέρετε ότι δεν το κουνάμε ρούπι από τα λεγόμενα μας. Επιπλέον για να το γνωρίζουν οι πάντες και να μην ξεχνιούνται... Που είναι η Ντόρα; Ε... εμείς απέναντι, όπου κι αν είναι!

9 σχόλια

  1. Ο Καραμανλης "αυτοκτονησε" γιατι καποιοι του ειπαν να το κανει.
    Ο χρονος του τελιωσε εδω,σειρα εχει τωρα το αλλο "παιδακι".
    Υπομονη, σε 30-40 χρονια που θα εχουν μεγαλωσει και φυσικα εκπαιδευτει οι γονοι των Καραμανλοπαπανδρεων θα μας κυβερνησουν τοτε εκεινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ;

    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΠ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

    ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ;

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ.

    ΗΜΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ EXIT POL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ 2007 ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΒΑΡΥΤΑΤΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ.

    ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΟΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ,

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ...

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΠΟΝ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ/ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΡΟΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΔΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΩΡΑ Ο ΤΡΕΦΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ?ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΣΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΑΡΑ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής έχει κάνει την διδακτορική του διατριβή στις ΗΠΑ πάνω στην πολιτική του Ελ. Βενιζέλου. Εικάζω ότι γνώριζε την τακτική του και τι έκανε το 1920, όταν είδε ότι είχε περιέλθει σε αδιέξοδο στην Μ. Ασία. Εν μέσω πολέμου και αφού επί πέντε χρόνια είχε κυβερνήσει σαν δικτάτορας και μάλιστα βασιζόμενος στις γαλλικές λόγχες, ξάφνου θυμήθηκε τις εκλογές (τον έπιασαν οι συνταγματικές του ευαισθησίες, όπως είχε πει ο Καζαντζάκης) κι έκανε εκλογές, βέβαιος ων ότι θα τος χάσει.

    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ΣΤΟΧΕ, έπεσες μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου Μακεδόνα,το που είσαι ρε Χριστόδουλε όλοι το λέμε,γιατί αυτόν έχουμε ανάγκη!Ενα δυναμικό στην πολιτική και κυρίως ένα δυναμικό στην Εκκλησία,να αφουγκράζεται το αίσθημα του λαού και να τα χώνει στις παρηκμασμένες κοινωνικές και πολιτικές μας ηγεσίες...Οσο τον είχαμε όμως το Χριστόδουλο,πόσο τον στηριξαμε ?Εκτός του να λέμε Χριστόδουλε σε πάμε,τι άλλο κάναμε γι αυτόν ?Ας προσέχαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πόσο σοβαρή προσωπικότητα είναι ο Κουρής φάνηκε στο ξεκίνημα της φυλλά- δας του! Θυμάστε την προμετωπίδα; "Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑ- ΝΛΙΣΜΟ"!! Είδατε, ΠΟΥ κατέληξε κι αυ- τός κι ο αδελφός του;! Τον ΚΡΑΖΟΥΝ
    και για κάποια εικονικά τιμολόγια και κατά τα άλλα μιλάει για λαμόγια...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ντίνα

    Κάθε μέρα που περνά, ο μακαριστός Χριστόδουλος λείπει όλο και περισσότερο. Προσωπικά, τον αναζητώ αφάνταστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ μου ανώνυμε,που γράφεις τελευταίος και εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω...Τον αναζητώ όλο και περισσότερο,μου λείπει πάρα πολύ !Δυστυχώς όμως ένα σοφό γνωμικό λέει το εξής :Οι άνθρωποι στον κόσμο αυτό με δύο τρόπους γίνονται δυστυχισμένοι,ή με το να επιθυμούν αυτό που δεν έχουν,ή με το να το αποκτήσουν.Πραγματικά μας λείπει ο Χριστόδουλςο αλλά και όσο τον είχαμε,δεν το εκτιμήσαμε όσο και όπως θάπρεπε !Αφήναμε τους αριστερίζοντες κάφρους ,δημοσιογράφους κλπ,να του φουσκώνουν το πλεμόνι όπως ωραία είπε σε συνέντευξή του ο αδελφός του Χριστόδουλου λίγες μέρες προ του ετησίου μνημοσύνου του στις αρχές του έτους !Αλλά τι ψάχνουμε να βρούμε ?Ο Χριστός πρώτος παραδέχθηκε ότι κανένας προφήτης δεν αναγνωρίζεται στην πατρίδα του...Επομένως τι ψάχνουμε να βρούμε?Αναζητείται Χριστόδουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.