Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

... ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Το φάγωμα του Τσιτουρίδη απ...

...
ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Το φάγωμα του Τσιτουρίδη από τον Καραμανλή –που όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν θα μείνει αναπάντητο- έγινε κατ’ απαίτηση Σουφλιά αλλά με τις προτροπές τις Ντόρας, η οποία δεν θέλει σοβαρές αντιδράσεις στην μετά Καραμανλή εποχή που έρχεται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς.

Χαμένος από αυτά τα σενάρια που ήδη δρομολογούνται είναι ο Σαμαράς που δεν προλαβαίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες να προβάλει σοβαρή αντίσταση στην εν λευκώ παράδοση της Ρηγίλλης στην Αραβαντινού. Εκπλήξεις βεβαίως πατού γίνονται.

Ο Τσιτουρίδης που είναι εκ των βασικών «Λοχαγών» της ομάδας του ’97 που στήριζε μεχρι ρανίδος του αίματος της τον πρωθυπουργό (Τσιτουρίδης, Νικολόπουλος, Νάκος, Σκανδαλάκης κλπ) προαναγγέλει ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για τις ενέργειες Καραμανλή και ασφαλώς εννοεί πως αυτός και πρώην «Λοχαγοί» δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και έξω από τις πολιτικές εξελήξεις με ότι αυτό συνεπάγεται...

Πλέον η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάτο στις εκλογές και ο Γιωργάκης Παπανδρέου με κατεβασμένα τα χέρια κάνει «κούρσα» μόνος του προς της 4η Οκτωβρίου με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον τόπο!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.