Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 20.000 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

... ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ! ... Με 19.600 παληκαρίσιες απαντήσεις (στο 99,4% ...

...
ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ!
...
Με 19.600 παληκαρίσιες απαντήσεις (στο 99,4% της ενσωμάτωσης) η "Χρυσή Αυγή" εδραιώθηκε στο εκλογικό σκηνικό και μέσα σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό κλίμα (με απόκρυψη και εξαφάνιση ψηφοδελτίων, επικοινωνιακό πόλεμο κλπ) και υπό αντίξοες πολιτικά συνθήκες, πέτυχε το ζητούμενο της. Κράτησε το 90% της δύναμης που είχε στις Ευρωεκλογές πριν λίγους μόνο μήνες, εκεί που η ψήφος είναι πιό χαλαρή κάτι που ευνοεί τα μικρότερα κόμματα κάθε πολιτικής ή ιδεολογικής απόκλισης.
Δείτε ΕΔΩ

6 σχόλια

  1. η προεκλογη εξτρατεια της χ α ηταν μαπα , μονο με το λαος ασχοληθηκαν
    θα μπορουσαν να πανε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποια είναι ακριβώς η επιτυχία ...? το ότι το τροχοπέδη διχάζει τον πατριωτικό χώρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον διχασμο και την διασπαση του ευρητερου πατριωτικου χωρου αποκλειστικα υπευθηνος ειναι το ΛΑΟΣ.
    Αλλωστε κατα αυτους ο Εθνικισμος ειναι κατακριτεος και απορριπτεως.
    Οποτε καμια συνδεση και συνπνοια μαζι τους.
    Τωρα οσον αφορα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην οποια ανηκω,ειμαι ιδιαιτερα υπερηφανος και για την σταση που κρατησαμε ολον αυτον τον καιρο και για των δυσκολο αγωνα που δωσαμε εναντια σε καθε προβλεψη και πολεμικη που δεχθεικαμε απο το συστημα αλλα και απο "φιλια πυρα".
    Κι επειδη ετυχε στις εκλογες να ειμαι μελος εφορευτικης επιτροπης και να εχω απο πρωτο χερι αποψη για το τι γνωριζει και πως φτανει στις ευρητερες μαζες η εικονα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,τοτε σας διαβεβαιωνω οτι ακομα κι αυτο το ποσοστο που κερδισαμε ειναι κατορθωμα.
    Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν για εμας αυτοσκοπος η κοινοβουλευτικη "καταξιωση",ουτε εχουμε φιλοδοξιες για βουλευτικες σταδιοδρομιες,αυτα ψαξτε τα αλλου.
    Εμεις σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεπει να κερδισουμε το επομενο στοιχιμα το οποιο θα ειναι η επιτυχης αντιμετωπηση της συκοφαντικης δυσφημησης των γνωστων κεντρων στο κινημα μας και την πιο αποτελεσματικη επαφη μας με τον παραπληροφορημενο κοσμο.
    Οπως και να χει ομως εμεις μια φορα Χρυσαυγιτες,για μια ζωη Χρυσαυγιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΕΚΑΝΕ" ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΟΛΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ (ΠΧ Ο ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ,Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΚΛΠ)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ, ΣΤΟ ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΙΟΛΟΓΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΟΙ 20000 ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 380000 ΤΟΥ ΛΑΟΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ "ΘΥΕΛΛΕΣ" ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΧΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΛΑΠΑΔΕΣ(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι 90% αλλά γύρω στο 83%. Αυτή τη στιγμή (99,88%) έχει 19.636 (με αναγωγή στο 100% βγαίνει 19660) και στις ευρωεκλογές είχε 23.564.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 20.000 ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Χ.Α.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ._ Χ.Α. ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΑΡΔΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.