Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ» ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

... ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΑ Ο «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ»; Συνεχίζουν κανονικά το δούλεμα και την σημερινή μέρα τα κανάλια των ερ...

...
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΑ Ο «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ»;

Συνεχίζουν κανονικά το δούλεμα και την σημερινή μέρα τα κανάλια των εργολάβων και του συστήματος και χαρακτηρίζουν «παραίτηση» την κλωτσιά που έφαγε ο Βουλγαράκης, παίζοντας ενά πολύ συγκεκριμένο παιχνίδι που όλοι καταλαβαίνουμε από ποιούς εκπορεύεται και ποιούς εξυπηρετεί. Εντυπώσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν, αλλά η ελαφροδεξιά ποτέ δεν είχε αντανακλαστικά για να αντιδράσει για αυτό και φεύγει σαν κυνηγημένη.
...
Η αλήθεια είναι –ΚΑΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ- πως τα παρατρεχάμενα του Βουλγαράκη στην Β’ Αθηνών αλλά και το πολιτικό του γραφείο ετοιμάζονταν πυρετωδώς για την εκλογική διαδικασία κινητοποιόντας τον πρώτο κύκλο των υποστηριχτών του πρώτου νόθου πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ. Τα μηνύματα βέβαια που ερχόντουσαν ήταν διαφορετικά κι όταν τους έζωσαν τα φίδια για τα καλά εχθές το πρωί, από το γραφείο του Βουλγαράκη επιχείρησαν επικοινωνία με του Μαξίμου την οποία και δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν κατά πως τους βόλευε. Τότε ο Βουλγαράκης που το πρωί έλεγε άλλα στα κανάλια εκμεταλεύτηκε την ολιγωρία και πριν προλάβουν να τον σουτάρουν κι επίσημα δήλωσε απών από τις επόμενες εκλογές.

Αν αυτό τα κανάλια το λένε παραίτηση κι επειμένουν, με γειά τους με χαρά τους. Αν προσπαθούν να κάνουν και ήρωα το Βουλγαράκη απλά συμπορεύονται με τον «Επαναστατικό Αγώνα» που το ίδιο είχε προσπαθήσει όταν έβαζε βόμβα κοντά στο σπίτι του, όταν αυτός ήταν –ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ- Υπουργός Δημοσίας Τάξεως. ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;

"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. Πολύ μεγάλη κουβέντα είπες στόχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ το μοστράρει το κορμί του όπου βρεθεί κι όπου σταθεί και μου θυμίζει λούγκρα....

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε την κορμαρα .πολυ μου αρεσει το ροζ μαγιο του.λες και βλεπω τον μπραντ πιτ τον τζεραρντ μπατλερ τον κουκλο που υποδυθηκε το λεωνιδα στους 300.μοιαζουν στο κορμι ιδιοι ειναι χαχα.δεν εζει αναγκη αυτος θα χει να τρωει και στην αλλη ζωη.εκλεψε απο παντου ειναι βολεμενος.τον ξεχασαν πλεον τα καναλια τωρα ασχολουνται με τον τζορτζ ,μεχρι και τον παγκαλο και τον τσοχατζοπουλο ξεθαψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.