Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΔΕΙΟ

... ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Με ΟΝΝΕΔίτες που έχουν φτάσει στην Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα, υπάρχει ενδεχό...

...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με ΟΝΝΕΔίτες που έχουν φτάσει στην Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα, υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί απάντηση σε ταραχοποιά στοιχεία σήμερα το βράδυ. Τα πρώτα λάθη έχουν γίνει από το πρωί με τον "αιφνιδιασμό" των αρχών από τους χρηματοδοτούμενους του Σόρος που εκτρέφει και υποθάλπτει μεγάλο κομμάτι της αριστεράς. Το σίγουρο -επιπλέον- είναι, πως κάποιοι μηχανισμοί που είχαν στηθεί επί Λαλιώτη συνεχίζουν να λειτουργούν και μέσα στο κράτος της... Δεξιάς κι αυτό αφορά ΚΑΙ φυσικά πρόσωπα.

6 σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ.ΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΑΣΚΕΣ.Η ΑΠΛΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ.ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΛΑΟΣΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ότι ο Στόχος είναι με το ΛΑ.Ο.Σ.Έγράψα ένα σχόλιο εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ (λόγω Ψινάκη), και με λογόκρινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα σημαντικό στοιχείο της εθνικιστικής δράσης είναι ότι τα παιδιά αυτά δεν καταστρέφουν ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική περιουσία!
    Εχει σημασία αυτό!
    Ο νοών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΟΝΝΕΔιτες!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Π-Ο-Τ-Ε ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4-5 ΚΑΛΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Το δεν ειμαστε απέναντι, δεν σημαίνει ότι είμαστε δίπλα...

    Καλο είναι να γίνεται ο διαχωρισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΡΩΤΕ? ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Α ΧΑΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΖΑΦΟΥ. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.