Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ!

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ... Δεν δημοσιεύουμε ασφαλώς κάθε είδηση που γίνεται γνωστή επί των...

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
...
Δεν δημοσιεύουμε ασφαλώς κάθε είδηση που γίνεται γνωστή επί των θεμάτων αυτών αλλά ενδεικτικά κι αυτό και μόνο αρκεί για να "πήξει" κάποιος. Κι εχθές και προχθές Λιμενικό και Αστυνομία -που το προσωπικό τους για αυτή την αποστολή ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ- προέβησαν σε δεκάδες εντοπισμούς και συλλήψεις λαθρομεταναστών. Σε μιά από αυτές τις περιπτώσεις στον Βόλο εντοπίστηκε, χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου ΑΓ.ΒΑΤΟΣ - ΔΙΑΥΛΟΥ ΤΡΙΚΕΡΩΝ, από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, το ιστιοφόρο σκάφος «ORION» σημαίας Γαλλίας με πλήρωμα τρεις (03) αλλοδαπούς. Σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εντός της καμπίνας βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι δεκαεπτά (17) αλλοδαποί (12 άντρες, 02 γυναίκες και 03 παιδιά), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων. Ανωτέρω Ι/Φ σκάφος οδηγήθηκε στο λιμένα Βόλου, όπου οι αλλοδαποί καθώς και οι διακινητές τους συνελήφθησαν. Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σκάφος.

1 σχόλιο

  1. Εδώ κάνουν απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωτερικά μας κι εσείς απορείτε για τα σύνορα. Αφού μας θεωρούν, ως φαίνεται, ήδη βιλαέτι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.