Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA...

(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΑΒΒΑ απο τους υπανθρώπους του γνωστού διαδικτυακού ...

(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΑΒΒΑ απο τους υπανθρώπους του γνωστού διαδικτυακού τόπου των αναρχοάπλυτων. Που είναι οι Υπηρεσίες αυτής της χώρας; Που είναι οι Αστυνομικοί; Νομίζουν ότι με πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα δοθεί καμιά λύση; Ή περιμένουν να θρηνήσουν και άλλα θύματα.
ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, αλλά θεωρούμε απαραίτητη τη δημοσίευσή του μπας και ξυπνήσει κανένας απο τους καρεκλοκένταυρους χοντρόπετσους, που δεν υπολογίζουν όχι μόνο το Εθνόσημο, αλλά ούτε την ανθρώπινη ζωή!

28 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικευση και προπαγανδα μαγκες. Το σβησανε οι ανθρωποι και καλα κανανε. Βεβαια εσεις οι κομπλεξικοι δεν χασατε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες και την αλλη μιση αληθεια...

    Οτι ειναι στα κρυμμενα, εχει και το πλαισιο που γραφει κρυμμενα...
    Και οτι εκει ανεβαζει οποιοσδηποτε οτιδηποτε, οτι ωρα θελει.

    Δηλαδη γιατι να μην το εκανες εσυ η καποιος αλλος για προβοκατσια ή για να το βγαλεις μετα εδω;;

    Και εσυ αν ειχες ανοιχτη δημοσιευση λες να μη σου ανεβαζανε οτι να ναι; Αν καποιος σου ανεβαζε μια φωτογραφια να λεει καφτε τις εκκλησιες και εσυ το εσβηνες και μετα αυτος που το βαλε το εδειχνε και εγραφε ναποιοι ειναι οι φασιστες; Τι θα ητανε;

    Αν εχεις αντερα

    ..............
    ασε και εσυ ανοιχτες δημοσιευσεις οπως το ιντιμιντια και μετα ας κρυβεις οτι δεν θεωρεις σωστο...
    Με μετριασμο σχολιων και με το να δημοσιευεις οτι θελεις και να μην αμφανιζονται καν αυτα που δεν σε βολευουν αυτο δεν σε κανει μαγκα...


    Και φυσικα δεν περιμενω να δημοσιευσεις το σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SKOYKILIA ANARXIKOI MIA ZOH GELIOI KAI VROMIARIDES ISASTAN KAI LAGOI THN MANA SAS KAI TON PATERA SAS NA DEITE ETSI KAI NA YPOFERETAI OPOS EXOYN YPOFEREI TA THYMATA TIS KOKKINIS TROMOKRATIAS MALAKISMENA-TSAKISTE TOYS ANTHELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως ενδεχομένως σας είναι γνωστό,οι εγκαταστάσεις του site των αναρχοκομμουνιστών δολοφόνων, ληστών τραπεζών (υιός Βούτση) ,εμπρηστών και καταστροφέων της Πατρίδος βρίσκονται εντός του πολυτεχνείου και καλύπτονται από το άσυλο των ανιάτων. Τα χρήματα του βαρύτατα φορολογούμενου ελληνικού λαού χρησιμοποιούνται με την ανοχή των εγκληματικά ηλίθιων χέστηδων που λέγονται πρυτανικές αρχές για την χρηματοδότηση τέτοιων δραστηριοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά ας τα βλέπει ο Σφακιανάκης,που το υποστηρίζει το απλυτοσαίτ.

    Απο πότε περιμένουμε το κράτος να χτυπήσει το παρακράτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο μπορει να βρισκεται στα κρυμμένα... Η ενθουσιώδης υποδοχή όμως της προκήρυξης της "Σεχτας" των δολοφόνων δεν μπορεί να κρυφτεί. Πανηγύρι έχουν στήσει τα άπλυτα στο ιντυμίντια... Άντε γαμηθείτε ρε αλήτες που έχεται και παραάπονο. Άντε στο διάλο ρε αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΟΣ ρε παιδια. Στα κρυμενα ηταν η φωτογραφια για καποιο λογο. Οποισδηποτε δημοσιευει οτι θελει και αν κρινει η ΣΟ οτι δεν ειναι πρεπουσα (παντα στην δικια της κριση ειναι αυτο) το βαζει στα κρυμενα. Αυτα δεν τα λετε ομως, γιατι αραγε?


    Δεν ξερω τι πατε να αποδειξετε παντως ελεος με το συγκεκριμενο.

    Υ.Γ Πριν ανεβασουμε μια ειδηση ας την κοιταξουμε και λιγο. Οτι να ναι ειπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ρε καριολόπουστα 1:38 γιατί δεν σκοτώσατε εσείς, τον σκότωσαν κάτι που παίζανε δηλωτή μαζί στο καφενείο, και τους χρώσταγε κάτι καφέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΝΑ ΘΙΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ.Γ.ΤΖΕΜΗΣ(ΜΑΚΕΔΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τη φωτο αυτη την εχει κατεβασει ο τρομοκρατης υπαριθμον ενα για την ελλαδα κινδυνος πρακτορας των ξενων συμφεροντων ΜΠΟΥΧΑΧΑΣ που το αφιερωνει κιολας. Ντροπη του αν και δεν νομιζω οτι ειναι πανω απο 18 χρονων.
    Μη τσιμπας βρε στοχε , ελευθερο σαιτ ειναι οποιος θελει βαζει οτι θελει.
    Μη τσιμπας γιατι υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι που σε διαβαζουνε και δε θελουνε να καταληξεις και εσυ γραφικος οπως τοσοι και τοσοι αλλοι , γιατι μετα και σοβαρες ειδησεις να γραφεις δε θα σε παιρνουμε σοβαρα .
    Καλυτερα λεει να σου βγει το ματι παρα το ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή μάλλον ορισμένοι μπερδεύονται... Ο "Στόχος" ξέρει πάντα και τι λέει και τι γράφει, γι' αυτό και επιβεβαιώνεται ΠΑΝΤΑ. Όσο για τους άπλυτους και τα φιλαράκια τους που μπήκαν εδώ για να μας πείσουν ότι η αισχρή και εμετική αυτή πράξη βρίσκεται στα "κρυμμένα" να τους δηλώσουμε ότι μας είναι αδιάφορο! Μας ενδιαφέρει ότι αναρτήθηκε! Και ότι οι χρήστες του Indymedia έχουν τέτοια αρρωστημένα "αισθήματα"! Αφού η ΣΟ γνωρίζει ότι ο καθένας μπορεί να τους εκθέσει αυτές τις μέρες, μπορούσε να βάλει έλεγχο στα σχόλια και στις δημοσιεύσεις του κάθε βλαμένου. Ή μήπως φοβούνται ότι θα τους καταγγείλουν για... αντιδημοκρατική συμπεριφορά; Οπότε παιδάκια αφήστε αυτά που ξέρετε... Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλοί μ...κες είστε και εσείς που που έχετε τη φωτογραφία φάτσα κάρτα! Το indymedia την κατέβασε αλλά εσείς την έχετε ακόμα. Στα τέτοια σας και εσάς η μνήμη του αστυνομικού μπροστά στην αξιοποίηση της ευκαιρίας να να πλήξετε το άλλο site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μαγκες δε καταλαβαινετε?Δε θελουνε λυπηση οι μπατσοι.Ειναι οι ιδιοι οι καριεριστες που ακουνε οτι εντολες τους δωσουν και αυτοι που γλυφουν τους αναρχικους και αντιθετα πουνανε μαγκια σε εμας και μας απαγορευουν. Τους σκοτωνουν και παλι τα ιδια.Μεχρι να αλλαξουν καμια λυπηση.ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ! ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ" ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η... ΑΚΡΟΠΟΛΗ! ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΖΩΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ!
    "ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΑΒΒΑ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας θυμίζω πως το indymedia κάνει χρήση πόρων του ΕΜΠ. Εδώ και μήνες, υποτίθεται πως οι αρχές του διεξάγουν εξέταση για να βρουν τι γίνεται με το θέμα.

    Διαβάστε εδώ.

    (συντόμευση tinyurl.com/indyemp)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.43 εχει το indymedia ανοικτες δημοσιευσεις ??
    τα ψεματα σας κανουν το Γκεμπελς να φανταζει παιδακι απεναντι σας..
    Ολος ο ντουνιας γνωριζει πως στο indy η λογοκρισια ειναι ψωμοτυρι.
    Δεν υπαρχει περιπτωση αυτη η αθλια φωτογραφια να ειναι τυχαια..
    Επιτελους με τα ψεματα σας αναρχοκουκουλοφοροι..
    Σας βαρεθηκαμε..
    Κ μπραβο στο "ΣΤΟΧΟ" που δημοσιευσε το μηνυμα σου.. να δοκιμασουμε να στειλουμε ενα αντιστοιχο sto indy ?
    Τι λες ?? τα πρεζονια θα το δημοσιευσουν ή θα το σβησουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπή και αίσχος.

    Όποιος και αν το έκανε,είτε ''αναρχικός'' είτε από την ''απέναντι'' πλευρά να του καεί το σπίτι και να ψοφήσει από τη γρίπη τον χοίρων.

    Ούτε σεβασμός στον Νεκρό;;;;;;; ούτε τίποτα έλεος.. αμάν πια!!!!ο κάθε καραγκιόζης βάζει ότι του κατέβει στην άδεια του κεφάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H ντροπή δεν είναι του INDY αλλά του ευνουχισμένου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που υποστηρίζει τη λειτουργία του INDY όπως ο ίδιος είναι αναίσχυντος να δηλώνει δημόσια!
    Το αίσχος δεν είναι των δολοφόνων που τραβάνε την σκανδάλη αλλά εκείνων που βρίσκονται από πίσω τους και τους σπρώχνουν μένοντας ικανοποιημένοι με το μισθουλάκο και το εφάπαξ τους και τα δύο ματωμένα με το αίμα των συναδέλφων τους.
    ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ!
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσοι επικαλούνται "κρυμμένο" εξαπατούν όπως εξαπατά και το INDY του Σφακιανάκη τους πάντες!
    Κάτι ή είναι ορατό (άσχετα με τη ταμπέλα "κρυμμένο") ή αόρατο!
    Και το συγκεκριμένο (άσχετα με ταμπελίτσες) είναι ΟΡΑΤΟ!
    Αίσχος Σφακιανάκη που υποστηρίζεις το INDY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. OYST GROYPOYSKOYLA ANARXOAPLYTOI KOKKINH DOLOFONOI FONIADES KOLOPAIDA TSAKISTE TOYS ANTHELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειμαστε γελίοι... Οι Ακροαριστεροί δεν βάζουν μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. PROTI FORA SINANTO ISTIOSELIDA HORIS AFENTIKO POU MPORI O KATHE ENAS NA GRAFI KE NA EKTONONI TIN DIASTREMARA TOU.FILIMOU GIA OPIA DIPOTE ISTIOSELIDA STO DIADIKTIO PREPI NA IPARHI KE KAPIOS IPEFTHINOS. OLA TA ALA INE ALA LOGIA N AGAPIOMASTE APO KANADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ anvnymos 26/6/09 1:43 μμ

    "Δηλαδη γιατι να μην το εκανες εσυ η καποιος αλλος για προβοκατσια ή για να το βγαλεις μετα εδω;;"

    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΣΑΗΤ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ?? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.


    "Και εσυ αν ειχες ανοιχτη δημοσιευση λες να μη σου ανεβαζανε οτι να ναι;"

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ

    Με μετριασμο σχολιων και με το να δημοσιευεις οτι θελεις και να μην αμφανιζονται καν αυτα που δεν σε βολευουν αυτο δεν σε κανει μαγκα...

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΗΤ ΣΟΥ Ή ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΓΚΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ.

    "Και φυσικα δεν περιμενω να δημοσιευσεις το σχολιο"

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ 100. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΧ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΗΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!!!ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ!!!!!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Η ΒΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ!!!!ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!!!!Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!ΞΕΒΡΩΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ-ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΟΟΥΝ!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ?????ΕΛΕΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ!!ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. έχει ξεφύγει το πράγμα από τα όρια της λογικής...λίγο σεβασμό στον εκλιπόντα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τυχερα σκουλικια!
    Ποσο χρησιμα προιοντα θα μπορουσαν να παραχθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.