Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Που είναι η Αστυνομία, αναρωτιούνται συχνά- πυκνά οι προοδευτικάριοι και το συνονθύλευμα! Την απάντηση την έδωσε πριν λίγο ο Χρήστος Μαρκογ...

Που είναι η Αστυνομία, αναρωτιούνται συχνά- πυκνά οι προοδευτικάριοι και το συνονθύλευμα! Την απάντηση την έδωσε πριν λίγο ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης απο το βήμα της Βουλής. Το 50% της ΕΛ.ΑΣ. απασχολείται με τους λαθρομετανάστες! Με τον εντοπισμό, τη σύλληψη, τη φρούρηση, τη μεταγωγή, την σίτηση, την... επαναπροώθηση! Αμέσως μετά μίλησε ο Πάκης και είπε ακριβώς τα αντίθετα με το πνεύμα του υφυπουργού του! Μας "δουλεύουν" πάρα πολύ άγρια...

8 σχόλια

  1. Αν το 50% της ΕΛ.ΑΣ. ασχολείται με τους λαθρομετανάστες, τότε γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί στη χώρα μας; Ή ψέμματα είναι, ή η αστυνομία δεν ξέρει να κάνει την δουλειά της. Άλλη απάντηση δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα στο troktiko σήμερα:
    Συμπλοκή, μεταξύ ειδικών φρουρών και αλλοδαπών μικροπωλητών, που έκαναν παράνομο εμπόριο στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκε χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των ειδικών φρουρών.
    ====

    Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Πριν λίγες μέρες, έξω από supermarket στην Πατησίων λίγο πριν την πλ. Κολιάτσου, τριμελής πεζή περιπολία έκανε νόημα με το χέρι σε έναν αλλοδαπό που είχε απλώσει τη σαβουροπραμάτια του εκεί να τα μαζέψει να φύγει. Και το άτομο, αντί να πάρει τα πόδια στον ώμο και να εξαφανιστεί, που ούτε άδεια είχε και ίσως ούτε χαρτιά νομίμου διαμονής, ατάραχο χαμογέλαγε ηλίθια και παζάρευε την παραμονή του στον χώρο. Μέχρι που ένας τον πήρε από το μανίκι και τον κόλλησε στον τοίχο.

    Λίγες μέρες πριν πάλι, κοντά στον σταθμό Α. Πατησίων, 5 περίπου αστυνομικοί και άλλοι τόσοι μελαμψοί ασιάτες τα λέγανε σαν φιλαράκια. Κάτι περίμεναν (κλούβα, ανακριτικό - δεν ξέρω), αλλά στο μεταξύ ήταν όλοι χαλαροί (με τσιγαράκι 1-2 της ΕΛΑΣ και τα χέρια στις τσέπες).

    Χάθηκε ο σεβασμός, χάθηκε ο φόβος, χάθηκε η πειθαρχία, η ατιμωρισία είναι σκανδαλώδης, φυσικό και αναμενόμενο είναι να περνάν στην αντεπίθεση μετά κάποιοι λεχρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιχείρηση "σκούπα" για το θεαθήναι, πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Διεύθυνση Αλλοδαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων της Ασφάλειας και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών όπως η νεοσύστατη ομάδα Δ με τα παπάκια.....

    Και όλα αυτά γιατί σήμερα το πρωί στη Βουλή θα γινόταν συζήτηση για το μεγάλο θέμα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και η ΝΔ που από το 2004 που κατέλαβε την εξουσία και έπαιζε το πουλί της τόσο καιρό, έπρεπε να παρουσιάσει κάποιο "έργο"....

    Ρε μαλάκες μασάει η κατσίκα ταραμά; Ποιους νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε πλέον;

    Άχρηστοι ήσασταν και άχρηστοι είστε.

    Πως θα πατάξετε την εγκληματικότητα με μία "σκούπα" της πλάκας μάλιστα και κάθε 5 χρόνια;

    Έτσι θα εξαλείψετε την εγκληματικότητα ενώ ταυτόχρονα ο Πάκης συνεχίζει να ευχαριστεί τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν ως προορισμό την χώρα μας και συνεχίζουν αυτοί να καταφτάνουν στη χώρα μας κατ' ορδάς;

    Και μόνο από τα αποτελέσματα της "σκούπας" καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών είναι μονόδρομος αφού από τα 92 άτομα που προσήγαγαν και τελικά συνελήφθηκαν τα 56, μόνο οι 6 από αυτούς ήταν Έλληνες. Όλοι οι άλλοι ήταν αλλοδαποί.

    Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 13 για ναρκωτικά (5 Ελληνες και 8 αλλοδαποί), 8 για παράβαση του νόμου περί ηθών, 8 για όπλα (ένας Ελληνας και 7 Αλβανοί), ένας Γεωργιανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο, περούκα και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και 26 λαθρομετανάστες.

    Με 50 λιγότερους εγκληματίες και λαθραίους θα πατάξετε την ξενόφερτη εγκληματικότητα όταν στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν 4 εκατομμύρια λαθραίοι και παράνομοι και συνεχίζετε να εισάγετε και άλλους;

    Το Πολυτεχνείο σε μελέτη που δημοσίευσε πριν από 3 χρόνια, προέβλεψε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, το 2050 η Ελλάδα θα αποτελείται από 14 εκατομμύρια Αλβανούς (μόνο αλβανούς οι οποίοι γεννάνε και σαν τα κουνέλια και όχι και λοιπούς λαθραίους) και 8 εκατομμύρια Έλληνες... (βλέπε Κόσσοβο)
    =======

    Πηγή κειμένου:
    http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/04/blog-post_9452.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΤΕΣ ΤΡΙΤΗ 7/4 ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΟΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΖΑΡΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 81! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 8/4/09 9:16 μμ

    Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να γίνει σαν την αμερικανική αστυνομία. Να την βλέπεις και να χέζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΙΧΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΚΑΚΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΠΙΑΝΕΙΣ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΟΛΟΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ....ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΡΟΥΜΑΝΟΙ -ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ-ΒΟΥΛΛΓΑΡΟΙ) ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ--ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ-ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΚΤΛΠ--ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ......ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο Κ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;
    ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωτόγνωρο κύμα συλλήψεων λαθρομεταναστών - Δεν υπάρχουν χώροι κράτησης!!!

    Φράκαραν τα κρατητήρια της αστυνομίας

    Οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. πίεσαν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να βρει χώρο συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών το γρηγορότερο δυνατόν, διότι διαφορετικά, όπως τόνισαν, το κέντρο της Αθήνας θα συνεχίσει να είναι αδιάβατο.
    «Αυτή τη στιγμή συλλαμβάνουμε δεκάδες λαθρομετανάστες τους οποίους δεν έχουμε πού να τους βάλουμε, καθώς τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών έχουν φρακάρει» επισήμαναν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι υποστηρίζουν πως ένας στους 4 Έλληνες αστυνομικούς ασχολείται με τη δίωξη των λαθρομεταναστών. Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι να συνεχισθούν οι επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, και ειδικά στο τρίγωνο Ομόνοια- Πλατεία Θεάτρου- Πλατεία Καραϊσκάκη.
    «Αν δεν έχουμε όμως πού να βάλουμε όσους συλλαμβάνουμε, οι λαθρομετανάστες θα επιστρέφουν και πάλι στην Μενάνδρου, την Γερανίου, την Σοφοκλέους και όλες αυτές τις περιοχές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε γκέτο ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών» υποστηρίζει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

    Οι απελάσεις:
    Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός λαθρομεταναστών που απελαύνονται.
    Μόνο το κόστος φαγητού για τους 400 κρατούμενους στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη ανέρχεται σε 75.000 ευρώ τον μήνα. Οικονομικά ασύμφορη όμως αποδεικνύεται και η επιχείρηση επιστροφής των λαθρομεταναστών στις χώρες τους. Το κοινό ευρωπαϊκό πρόγραμμα δράσης για τη λαθρομετανάστευση έχει παρουσιάσει αρκετά μειονεκτήματα και στην πράξη, όπως επισημαίνουν παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, είναι δυσλειτουργικό και αναποτελεσματικό. «Το αρμόδιο όργανο της Ε.Ε. μας ενημερώνει πως πρόκειται να γίνει μια πτήση για Πακιστάν ή Αφγανιστάν. Από την ΕΛ.ΑΣ. ζητούν να μεταφέρουμε στην Ισπανία συνήθως τους υπό απέλαση λαθρομετανάστες. Αυτοί μεταφέρονται όμως με εμπορικές πτήσεις, χωρίς χειροπέδες και χωρίς αστυνομική συνοδεία. Επιπλέον ο κάθε λαθρομετανάστης μπορεί να αρνηθεί να μπει στο αεροπλάνο ή προκαλεί τέτοια φασαρία που η εταιρεία τούς κατεβάζει διότι δεν θέλει να ενοχλήσει τους κανονικούς επιβάτες της. Εμείς τότε τον αφήνουμε ελεύθερο, όπως συνέβη για 10 υπό απέλαση λαθρομετανάστες τις προηγούμενες εβδομάδες» λέει στα ΝΕΑ ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Όπως εξηγεί, ακόμη και αν φτάσουν στην Ισπανία οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να παραμείνουν σε χώρο φύλαξης για κάποιες ημέρες και στη συνέχεια να μεταφερθούν σε άλλη χώρα και από εκεί να πετάξουν για την πατρίδα τους.

    Πηγή:
    http://kostasxan.blogspot.com/2009/04/blog-post_5615.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.