Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!

Βεβαίως οι εκάστοτε "πλανητάρχες" δεν φημίζονται για τις ιστορικές τους γνώσεις. Καθώς η Ιστορία και γενικώς η Παιδεία δεν αποτελ...

Βεβαίως οι εκάστοτε "πλανητάρχες" δεν φημίζονται για τις ιστορικές τους γνώσεις. Καθώς η Ιστορία και γενικώς η Παιδεία δεν αποτελούν προαπαιτούμενο για την εκλογή τους (άλλα είναι τα παιχνίδια που παίζονται, ως γνωστόν). Μετά την επίσκεψη Ομπάμα και τις απανωτές προκλήσεις του κατά της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, θα περιμένουμε να δούμε αν θα ψελλίσουν τίποτα οι εγχώριοι λάτρεις του Ομπάμα, που μας είχαν πρήξει τα συκώτια προεκλογικά, προπαγανδίζοντας το πόσο θα μας ωφελήσει η εκλογή του! Εμείς με την σειρά μας να πούμε στον Ομπάμα ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ την οποία και επισκέφτηκε είναι ΕΡΓΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ αυτής της "αρχαίας αυτοκρατορίας" (η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είναι "αρχαιότητα" για ένα κράτος μερικών αιώνων!) την οποία προσέβαλλε βάναυσα μέσα στην τουρκική εθνοσυνέλευση, παραχαράσσοντας και την ίδια την Ιστορία! Δεν περιμέναμε και τίποτε καλύτερο απο τον Ομπάμα και τους συμβούλους του...

10 σχόλια

  1. Giati den exw paei sthn kwstantinoupolh oi toixografies girw girw fenontai kathara?/exoun minoi polles oi tis exoun oles kalipsei?oso anafora gia ton ompama den perimename kai kati kalytero kseroume oti h politikh ths amerikhs einai kathara anthellhnikh.tha hthela na grapsei o arthrografos toy stoxou kapia stigmh ena arthro me fwtografies opos epishs na anaferei kai thn istoria ths agias sofias etsi opos pragmatika einai...me skopo na mathoume oles tis krimenes ptyxes pou isos na mhn kseroume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε, συμφωνώ με τα όσα είπες όμως γιατί δεν γράφεις ελληνικά; Μετά τι εθνικιστής ή πατριώτης μπορείς να είσαι;

    -Μαρίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά, μου είναι εντελώς αδιάφορο, αν μάθει Ιστορία ο Ομπάμα, ή όχι. Θα προτιμούσα να υπήρχε κάποιος, σαν τον Γάλλο ΥπΕξ, Μερνάρ Κουσνέρ, να τον βάλει στην θέση του.

    "Με τον αμερικανό πρόεδρο να βρίσκεται ακόμη στην Τουρκία και να υπερθεματίζει για την τουρκική ένταξη στην Ε.Ε. (όπως έκανε και στις τρεις συνόδους που συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο), ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ ανέφερε ότι δεν είναι πλέον υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη, δηλώνοντας "ιδιαίτερα σοκαρισμένος" από τις τουρκικές πιέσεις κατά της επιλογής του δανού πρωθυπουργού για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ.
    "Εγώ ήμουν υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.", δήλωσε στο γαλλικό ραδιοσταθμό RTL ο Κουσνέρ, ο οποίος συμμετείχε σε πολλές σοσιαλιστικές κυβερνήσεις πριν από αυτήν του Νικολά Σαρκοζί και τόνισε ότι μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ το Σάββατο στο Στρασβούργο, δεν είναι πλέον υπέρ της τουρκικής ένταξης. Ο Κουσνέρ κατέληξε λέγοντας ότι "δεν είναι απόφαση των Αμερικανών ποιος μπαίνει ή όχι στην Ευρώπη". "


    ("Μακεδονία" 8/4/09)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δεν έχεις ιστορία, αυτό παθαίνεις. Γίνεσαι περίγελος των σκυλιών. Τί να πη ο φουκαράς ο μεμέτης στον απόγονο των απαχθέντων από την αφρική ιθαγενών και μετεφερθέντων ως δούλοι στον νέο κόσμο;; ότι φάνηκε στο προσκήνιο της ιστορίας το 600 μ.Χ, και από τότε ζη σε ξένα χωράφια τα οποία έκλεψε και καταπάτησε;; ¨οτι τέτοιος ήταν ο πολιτισμός που κουβαλούσε στο κύτταρό του που μόνο καταστροφή σκόρπιζε;;Πως να ονομάσει τους αρχιτέκτονες του Ναού;; Ισίδωρο ΄και Ανθέμιο τους έλεγαν. Ο πρώτος από την Μίλητο και ο δεύτερος από τις Τράλλεις. Όχι Τσιν Γκου Μα από την έρημο Γκόμπι που ήξερε μόνον να στήνει σκηνές και να τρώει ωμό κρέας αλόγου χτηπημένο σκάτω από την σέλλα για να μαλακώσει. Πως να του εξηγήσει ότι τόσα χρόνια δεν κατάφερε να χτίση ούτε μία πόλη αλλά μετονόμασε μόνο τις ύπάρχουσες;; Αλλά μην σας φαίνεται παράξενο. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει η επί το νεοελληνηκότερο "όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα". Σε όποια μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου ψάξετε για "κιπά" η "τείχος των δακρύων" θα διαπιστώσετε πως όλοι οι αποκαλούμενοι "παγκόσμιοι" ηγέτες εκεί πρώτα προσκηνούν και μετά αναλαμβάνουν τα.."καθήκοντά τους". Μέσα σ' αυτά είναι και η διαστρέβλωση της ιστορίας. Και ο έχων νούν, ας καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Polis kosmos perimene me tin eklogi tou sugekrimenou planitarxi megales allages alla telika.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2009/04/blog-post_5867.html

    Μάλλον οι τούρκοι περνούν δύσκολες ώρες και ας τους υποστηρίζει ο Ομπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=AbiPY52T80c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >Σε όποια μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου ψάξετε για "κιπά" η "τείχος των δακρύων" θα διαπιστώσετε πως όλοι οι αποκαλούμενοι "παγκόσμιοι" ηγέτες εκεί πρώτα προσκηνούν και μετά αναλαμβάνουν τα.."καθήκοντά τους".<

    Πες μου έναν. μα τι διάολο, εκτός απο κωλοφυλάδες, διαβάζεται και τίποτα σοβαρό; Κι αν ακόμη ήταν έτσι, μπράβο στους Εβραίους που τα κατάφεραν. Αν είμαστε κι εμείς μάγκες, ας τους κάνουμε πρώτα να προσκηνούν την Ακρόπολη φορώντας ευζωνικό φέσι και τσαρούχια, πριν αναλάβουν καθήκοντα. Πώς σου φαίνεται η ιδέα;

    Όχι, ρε Διαμαντή, τι να αλλάξει και ο Ομπάμα; Μήπως αυτός κανονίζει την εξωτερική και αμυντική πολιτική των ΗΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε (εσυ που σχολίασες για τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου) θα σου πω τρεις. Μπους ο νεώτερος, Βλαντιμιρ Πούτιν, και τώρα ο Ομπάμα. Ο Νικολά δεν το χρειάζεται γιατί το'χει εκ γεννετής. (Ψάξε π.χ. στο google/εικόνες. Τώρα αν αυτό είναι "κωλοφυλάδα" όπως το αποκαλείς, ε! δεν φταίω εγώ). Για Πλεύρης "Εβραίοι Όλη η Αλήθεια" "Ας μιλήσουμε για Εβραίους", Μπαρμπής¨"Σιωνισμός και Ψεύδη", Στριγγάς "Παγκόσμιοι Εντολοδόχοι", Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων πολιτικών" κλπ., πως σου φαίνονται;; σοβαρά η αστεία;;; Φίλε μου καλέ δεν κατηγορώ τους Εβραίους. Αντιθέτως τους θαυμάζω γιατί κατάφεραν και έκαναν όλο τον κόσμο να πιστεύει τις ανοησίες και τα παραμύθια τους. Μπράβο τους. Όσο για μας τους υπόλοιπους ας προσέχουμε για να έχουμε. Η ιδέα σου για "φουστανέλα,τσαρούχι φούντα φέσ' " και Ακρόπολη πάρα πολύ καλή. Αμποτες να βρεθεί ένας Έλληνας να την πραγματοποιήσει. Άντε και Καλό σου ...."πεσάχ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. marino papse na kanis anoites ipodixis. den ine oli apo ton elladiko horo pou kanoun sholia. isos afti pou grafoun se latiniki grafi na ine poli pio patriotes apo esena . gia ton logo afto lipon min ise isterovoulos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.