Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ; Τέτοιο ρεζιλίκι για αρχηγό πολιτικού κόμματος δεν έχει ξαναγίνει! Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθ...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ;
Τέτοιο ρεζιλίκι για αρχηγό πολιτικού κόμματος δεν έχει ξαναγίνει! Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο μέσα στην βουλή!!! Και χαρακτήρισε ακραίο τον Διονύσιο Σολωμό. Του φταίει ο Σολωμός που ο Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο. Στην συζήτηση για την ασφάλεια ξέρετε τι είπε και έγινε ΡΕΖΙΛΙ μέσα στο κοινοβούλιο;
"Ο Σολωμός ήταν ακραίος που είπε για τον εθνικό ύμνο κ. Πρωθυπουργέ, τον οποίο εθνικό ύμνο πιστεύω ότι γνωρίζετε: "σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι, ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ". Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.
Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καρατζαφέρης που τον έκανε...σκουπίδι. Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί: "κ. Αλαβάνε επειδή μπορεί να ακούει κόσμος και μαθητές και δεν ξέρετε τον εθνικό ύμνο, ο εθνικός μας ύμνος λέει βια και όχι Βία. Δεν εννοεί την βία αλλά την βιασύνη. Που με βιασύνη μετράει την γη. Καλό είναι να γνωρίζουμε τον εθνικό μας ύμνο"!!!
Αυτό έγινε σήμερα μέσα στην βουλή. Ντροπή και ξεφτίλα για τους εθνοπατέρες μας.
http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_2542.html

20 σχόλια

  1. tzaba phgan to xronia sto strato kai sto dhmotiko?re paidia taxydromistetou ton ethniko ymno sto e-mail toy......tetioi anthrwpoi mas kybernane.....kamarwste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες των ανθελλήνων που δεν ξέρουν ούτε σε ποια χώρα γεννήθηκαν.Αλοιμονο σε εσας που θα τους ψηφίσετε,γιατι αλλιώς θα καταδικαστούμε με αφανισμό.Σε λίγο θα μας πούνε οι δήθεν προοδευτικοι οτι οι έλληνες είναι ενας λαός βάρβαρος που έσφαζε κοσμο
    ανα τους αιώνες για να κατακτά εδάφη.Να δείτε σε λίγο που θα λένε οτι η επανάσταση του 1821 ηταν ιμπερεαλιστική κ οτι καταπίεζε τους Τούρκους και τις άλλες δήθεν μειονότητες.Τέλος συγχαρητήρια στον κύριο Καρατζαφέρη και στο κόμμα του,που για άλλη μια φορά έκανε τον Αλβανάνο ρόμπα.Nα δώ αν θα το δείξει κάνα κανάλι,αλλά ώς γνωστον το σύριζα πάντα έχει την εύνοια απο τα μμε και τους εβραιομασώνους ρεπόρτερ τών καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με βία πρέπει να ξεκουμπιστεί ο Αλαβάνος από την πολιτική ζωή τής χώρας! Και με βιά μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λόγια που δήθεν ειπώθηκαν είναι παραποιημένα και τελικά ο Αλαβάνος είχε δίκαιο! Δείτε το πραγματικό κείμενο από τα πρακτικά της βουλής στον παρακάτω σύνδεσμο.

    Για την αποκατάσταση της αλήθειας,
    http://les-malakies.blogspot.com/2009/04/troktiko_08.html

    (Αν έχετε φιλότιμο εγκρίνετε το σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί οι αριστεροί των βορείων προαστίων δεν έχουν ιερό και όσιο.
    Μετά απορούν μερικοί γιατί οι γόνοι τους καίνε την Έλληνική Σημαία και ληστεύουν τράπεζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ήμαρτον ρε παιδια, μα καλα ουτε τον εθνικό ύμνο!!!! κ μετά κ καλά αγωνίζονται αυτός κ οι φίλοι του( βλ.Τσίπρας)για το καλό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν το αυθεντικό κείμενο λέι "βία" και όχι "βια". Ο Καρατζαφέρης την αμόλησε. Κι εσείς κάθεστε ακόμα και κάνετε τις τρελλές. Θέλετε να τον αλλάξουμε μήπως? Ότι πείτε, η μάλλον ότι σαν μάθανε να λέτε, μικρά μου ρομποτάκια. Κάποιος πρέπει να ταχυδρομήσει τον ύμνο σε αρκετούς "έλληνες" μπας και νιώσουν και λίγη ντροπή. Η πολύ περηφάνια τους έχει φάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι
    τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
    σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι,
    ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.

    τι δεν καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά και εγώ δε το περίμενα, αλλά σε εθνικό θέμα, είχε ο Αλαβάνος δίκαιο! Ψάξτε το καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλβανός έπρεπε να λέγεται και όχι Αλαβάνος .........Ουστ το κοπροσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλα Αλέκο. Βία, η Βιά, τί σημασία έχει "λεβέντη" μου;; Λέει κ' άλλα ο "Υμνος προς την Ελευθερία". Τα γνωρίζεις;;; Όπως π.χ. στην 78η στροφή γράφει ο ποιητής: "Ω τριακόσιοι σηκωθήτε και ξανάλθετε σε μας, τα παιδιά σας θέλει δήτε πόσο μοιάζουνε με σας" (όταν το έγραφε ο Σολωμός δεν είχε ακριβώς εσένα υπ' όψιν του, αλλά δεν πειράζει) η στην 15η γράφει: "Ναί αλλά τώρα αντιπαλεύει κάθε τέκνο σου μ'ορμή που ακατάπαυστα γυρεύει η την νίκη, η την θανή" (πάλι δεν είχε εσένα και τους ομοίους σου στο μυαλό του ο ποιητής όταν έγραφε τον ύμνο αλλά ας είναι). Εσύ στο βία "κόλλησες";; Έχε υπ' όψιν σου όμως, πως Αν σηκώνοντο οι 300 και έβλεπαν τα σημερινά χάλια μας, επιεικώς θα μας πετούσαν στον καιάδα. Όσο για την βία ή βιά κ. Αλαβάνο, αν έχεις υπ'όψιν σου, η Ελλάς απελευθερώθει και κατετάγη πάλι στον κατάλογο των Εθνών όπου ήτο σβυσμένη (όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης) διά των όπλων και ουχί δια της ζαρτιέρας η της "πουστοπαρέλασης" (γι' αυτήν δεν υπάρχει αντίρηση απο τα στελέχη σου έτσι;;;) που υποστηρίζεις εσύ και οι όμοιοί σου. Μην ξανασχοληθείς λοιπόν σε παρακαλώ με τέτοια θέματα , ούτε να κάνεις τέτοιες ατυχείς παρομοιώσεις, γιατί γίνεσαι πιό γελοίος απ' ότι είσαι και πιό απλά δείχνεις την εμπάθεια που σε διακατέχει προς κάθε τι Ελληνικό, καθώς και τον άκρατο ανθελληνισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βία ειναι το σωστο.ου να χαθειτε που φοβαστε να παραδεχτειτε το σωστο. γινηκατε και σεις καλα παιδια. ντρεπεστε να ειστε σκληροι. κατα τ αλλα αν σας ακουγε ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ οτι σας αρεσει η βιασυνη και οχι η βία θα σας βίαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι διαδικτυακές εξυπνάδες τους έχουν "φάει" ορισμένους...
    Ανώνυμε των 10.38...
    Άνοιξε τα μάτια και το μυαλό σου και διάβασε τον Εθνικό Ύμνο... Με τη λέξη "βια" ο Σολωμός δεν εννοεί ούτε μπουνιές, κλωστιές και μολότοφ! Αρχίζοντας τον Ύμνο ο ποιητής απευθύνεται στην Ελευθερία λέγοντάς της ότι την γνωρίζει απο την τρομερή κόψη του σπαθιού της και απο το βλέμμα της, με το οποίο αναμετράει βιαστικά τη γη, τόσο βιαστικά, όσο γρήγορα σημειώθηκαν το ένα μετά το άλλο τα επαναστατικά κινήματα σε όλη την Ελλάδα! Διάβασε και λίγο! Δεν κάνει κακό, ούτε πειράζει στην υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και κάτι ακόμη... Την φράση "προλάβαμε μόλις και μετά βιας" πως την εξηγεί ο κυρ Αλαβάνος και η παρέα του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ίδια η λέξη "βιασύνη", προκύπτει από τη λέξη "βία" - δείγμα ότι κάποιος "βιάζεται" επειδή υποκύπτει σε κάποια ανωτέρα βία, ανεξάρτητη της θέλησής του. Αλλιώς, όταν η ταχύτητα προκύπτει έσωθεν, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη λέξη "σπουδή".

    Το "προλάβαμε μόλις και μετά βίας" ισοδυναμεί με την έκφραση "με το ζόρι προλάβαμε", που αποδεικνύει τα παραπάνω.

    "Διάβασε και λίγο. Δεν κάνει κακό, ούτε πειράζει στην υγεία".

    Έτσι απαντά η παρέα του κου Αλαβάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ηλιθια 14/4/09 11:51 πμ


    το σπαθι τι το θελει να πηγαινει πιο γρηγορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς άπαντες αναρχοβλαμμένους και τσιπροαλαβανάκια... Με εξυπνάδες όχι μόνο δεν καταφέρνετε τίποτα απο όσα σας έχουν προστάξει τα αφεντικά σας, αλλά γελοιοποιήστε όλο και περισσότερο στον ελληνικό λαό! Οπότε σας προτρέπουμε να λέτε και άλλες μπαρούφες για να εκτίθεστε περισσότερο και να καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι πραγματικά είστε! Αλλά έπρεπε να ζείτε σε άλλη χώρα και όχι στην... δημοκρατική Ελλάδα να βλέπαμε πόσο μάγκες είστε... Κουραμπιέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. lipon ego zo ston kanada. iti 200 hronon kratos. ean kapios tolmisi na anfisvitisi esto ke to paramikro pou ine ktima tou kanadikou kratous oue ke alimono se afton pou tha to anfisvitisi. psonise apo sverko. giati lipon i ellada 37000 hronon kratos epitrepi se afta ta skan na miloun kata afton ton tropogia to ethnos pou ta zesteni ston korfo tou. den ine krima ke adiko 300 prodotes na prospathoun na exafanisoun to ethnos pou ine stothmos tou politismou tis simerinis anthropotitos; afta ta eftrapela mono stin ellada sinvenoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η λέξη βιά, ακόμα και αν σημαίνει βιασύνη δεν παύει να προέρχεται από τη λέξη βία, γιατί βιασύνη σημαίνει «βία του χρόνου». Άντε ανιστόρητοι πατριδοκάπηλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.