Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΕ... ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ!

Τελειωμό δεν έχουν τα σοβαρά παρατράγουδα στην Πάτρα. Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Αφγανοί να εισβάλουν σε νταλίκες για να μεταφερθούν εκτός Ελλ...

Τελειωμό δεν έχουν τα σοβαρά παρατράγουδα στην Πάτρα. Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Αφγανοί να εισβάλουν σε νταλίκες για να μεταφερθούν εκτός Ελλάδας.
Το νέο περιστατικό αφορά 18 Αφγανούς που είχαν μπει σε νταλίκα, καταστρέφοντας τα ευπαθή προϊόντα (μετέφερε φρούτα), μετατρέποντάς την και σε... αφοδευτήριο! Τι κρίμα να μην έχουν τις διευθύνσεις των προοδευτικάριων της Πάτρας να πάνε να αφοδεύσουν στα σπίτια τους! Ο οδηγός αντιλήφθηκε πως κάτι πάει στραβά, κάλεσε την Αστυνομία και είχαμε την σύλληψη των Αφγανών!
Ποιος όμως θα πληρώσει την ζημιά στο εμπόρευμα του ανθρώπου; Μήπως ο κυρ Κανελλής του "Δικτύου", που τόσο κόπτεται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών;

3 σχόλια

  1. Εδώ κατάντησαν ολόκληρη την Ελλάδα σκατά κι εσείς κάνετε έτσι για μια νταλίκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνελήφθη για τον βιασμό ανηλίκου

    9 Μαρτίου 2009, 20:20


    Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε χθες το απόγευμα ένας Αφγανός στην περιοχή της Ομόνοιας.

    Σε βάρος του Αφγανού υπήρχε καταγγελία για το βιασμό ενός ανήλικου συμπατριώτη του.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Αφγανός είχε ασελγήσει στον ανήλικο πριν από μερικές μέρες σε σπίτι κοντά στο σημείο όπου συνελήφθη.

    http://www.zougla.gr/news.php?id=28073

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ

    11/03/2009

    Αστυνομική επιχείρηση με αποτέλεσμα την σύλληψη 23 Αφγανών, στήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον καταυλισμό της Ηρώων Πολυτεχνείου.

    Ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Ασφάλειας Πατρών, του Α Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας, παρουσία Εισαγγελέα, πήγαν στον καταυλισμό μαζί με συνεργεία της ΔΕΗ, καθώς οι «κλοπές» ρεύματος είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Οι Αφγανοί, δεν αντέδρασαν στην κίνηση των αστυνομικών να εισέλθουν στον καταυλισμό και αμέσως ξεκίνησε εξονυχιστική έρευνα στις παράγκες, προκειμένου να εντοπιστούν κλοπιμαία ή ναρκωτικά. Με την βοήθεια των σκυλιών της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες 128 φιξάκια κατεργασμένης κάνναβης, για τα οποία συνελήφθησαν 7 άτομα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη συνολικά 23 ατόμων. Εκτός αυτών με τα ναρκωτικά, συνελήφθησαν 12 άτομα για κλοπές και 4 άτομα για υγειονομικές παραβάσεις που έχουν να κάνουν με την λειτουργία καταστημάτων εντός του καταυλισμού. Παράλληλα οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα κλεμμένο ΙΧ και μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, που επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους.

    Τα 23 άτομα που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν αργά χτες το απόγευμα στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτηση μόνο των ατόμων που είχαν τις ποσότητες των ναρκωτικών και άφησε τους υπόλοιπους ελεύθερους.

    Πηγή: http://www.patranews.gr/news.asp?ID=11553

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.