Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...

... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ...

...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ, ΝΑΙ!
...

Οπως φαινεται κι απο τις φωτογραφιες,στη χτεσινη συγκεντρωση για την επετειο 13 χρονων απο τη μαυρη νυχτα των Ιμιων,ο κοσμος ξεπερασε τις 2.000 (συμφωνα με τις εκτιμησεις της Αστυνομιας) και κυριολεκτικα σειστηκε η Αθηνα απο τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εκδηλωσεις,ολες υπο την πληρη ταξη και χωρις κανενα παρατραγουδο.Παρολα αυτα,τα αμαρτωλα και κατευθυνομενα Μμε ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ γι'αυτην,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!!!Βλεπετε,δε θελουν να ξερει ο κοσμακης οτι εκει εξω υπαρχουν πολιτες που αντιδρουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,οπως οι προστατες του σαπιου κατεστημενου αναρχοαριστεροι.Αρχικα τσουβαλιαζουν ολους οσους συμμετεχουν ως Χρυσαυγιτες,αλλα οταν βλεπουν οτι κατεβαινουν στο δρομο αυθορμητα απο μικρα παιδακια μεχρι ηλικιωμενους,τοτε δεν τους βγαινει το παραμυθι κι ετσι κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!Δεν πειραζει ομως...ευτυχως για μας και δυστυχως για εκεινους,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια:κοινως,ενημερωση ανεξαρτητη χωρις προπαγανδα βρισκουμε στο Διαδικτυο,που δεν μπορουν να ελεγξουν οι νταβαντζηδες της "ενημερωσης"!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ!ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ...ΤΥΦΛΟΙ!!!

7 σχόλια

  1. TA ELLHNIKA MME EINAI MONO NA DINOYN MERIKA PSIXOYLA SE KANENA DYSTYXISMENON GIA NA TON GELOIOPOIOYN . TA ELLHNIKA MME EINE TA XEIROTERA THS EUROPHS ,STA MME MIKROI DIKTATORISKOI ME XYDESTATO TROPO KOROIDEYOYN THHN FTOXIA TOY LAOY -KOITAXTE TOYS STYLO KAI THN AXIA TOYS STOYS 2 THS ET TO PROI KAI THA KATALABETE . ,OSO PIO KOYTOXORTO RIXOYN STON ELLHNIKO LAO TOSO TO KALYTERO GIA TOYS KAREKLOPODAROYS KOYTALOFOROYS TA AFENTIKA TOYS TORA GIA TA IMIA KAI THN KYPRO MAS THA ENDIAFERTHOYN ALLOIMONO ME AGAPH KAI EKTIMHSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολύς ο κόσμος ούτε που θυμάται πια τα Ίμια, αλλά δεν τον ενδιαφέρουν κιόλας. Έχουν περάσει 13 χρόνια και πολλά αλλάξαν προς το χειρότερο. Εγκληματικότητα, ανεργία, δύσκολα βγαίνει ο επιούσιος.
    Τα Ίμια δεν τον ενδιέφεραν καν τότε που συνέβησαν (Ιανουάριο 1996), διαφορετικά δεν θα ψήφιζε τον ίδιο χρόνο (Σεπτέμβριο 1996) τον Σημίτη για πρωθυπουργό.
    Τα εθνικά θέματα είναι πολύ χαμηλά στην λίστα των ενδιαφερότων των πολλών. Κακό μεν, αληθές δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να δειξει η τηλεοραση την πορεια σας? Εγιναν επεισοδια? οχι.

    Το λεω αυτο γιατι και οι αναρχικοι κανουν ειρηνικες, ναι κανουν και τετοιες, πορειες με 2000 και 3000 ατομα και δεν τους προβαλλουν. Μονο οταν γινονται μπαχαλα τα δειχονουν στην TV.
    Μην λεμε και οτι να ναι.

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
    ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ , ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ,ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ , ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ , ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 20 - 30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 500 ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ - ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ , ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ , ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ , ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑΤΕΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.....
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΤΗΝΟ ΠΑΛΙΟΓΥΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΓΡΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
    ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΖΑΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗ.
    ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ , 300 ΝΑΙ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ , ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ , ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ Α ΚΑΙ Β ΑΘΗΝΩΝ , ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ 3ου
    ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΠΑΘΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΔΩ ΤΟ : "ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ" , ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ : "ΘΕΛΕΙ Ο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ". <---COPYRIGHT BY ΑΚΡΑΤΟΣ2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ΜΜΕ προβάλουν "πιασάρικα" θέματα. Τούτες τις μέρες δείχνουν τις διαμαρτυρίες των αγροτών και δη αυτές των Κρητικών που έχουν ανέβει στον Πειραιά.

    Όντως τα Ίμια δεν είναι "πιασάρικο" θέμα και δεν προβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ΑΚΡΑΤΟ

    Όσο θα υπάρχουν "Άκρατοι", δεν θα μπορεί να γίνει σωστός διάλογος με επιχειρήματα. Και είναι αναγκαίος ο διάλογος με επιχειρήματα, διότι έτσι μόνο μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Τα όσα γράφεις υπαινισσόμενος το πρόσωπό μου με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Με φληναφήματα και πομφόλυγες δεν απαντάς σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    Έχω κάνει πολύ αγώνα για τα Ίμια, με άρθρα μου σε εφημερίδες, ομιλίες κλπ. και δυστυχώς είδα το αποτέλεσμα. Οκτώ μήνες μετά, οι Έλληνες ψήφισαν ξανά Σημίτη. Τα άλλα που λες είναι για τα μπάζα.
    Κάποιοι ανεγκέφαλοι σαν κι εσένα, νομίζουν ότι μπορούν να μονοπωλήσουν τον πατριωτισμό, πουλώντας πατρίδα.

    Ο 3/2/09 10:13 πμ έχει δίκιο. Αυτό ήθελα να πω κι εγώ, σαν απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν προβάλλονται οι πορείες και οι συγκεντρώσεις για τα Ίμια. Διότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. Μάζεψε τα σάλια και τα σεντόνια σου, όντως ξεπάτα εκείνο το αναθεματισμένο caps lock και μην γράφεις μόνο με το αριστερό χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @nativist

    "Όσο θα υπάρχουν "Άκρατοι", δεν θα μπορεί να γίνει σωστός διάλογος με επιχειρήματα".
    ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ.

    "Και είναι αναγκαίος ο διάλογος με επιχειρήματα, διότι έτσι μόνο μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα".
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ; Ή ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ;

    "Τα όσα γράφεις υπαινισσόμενος το πρόσωπό μου..."
    ΔΕΝ ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΑΙ ΑΠΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΣΟΥ
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    "με αφήνουν παγερά αδιάφορο".
    ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    "Έχω κάνει πολύ αγώνα για τα Ίμια, με άρθρα μου σε εφημερίδες, ομιλίες κλπ. και δυστυχώς είδα το αποτέλεσμα. Οκτώ μήνες μετά, οι Έλληνες ψήφισαν ξανά Σημίτη".
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΕΛΙΚΑ; ΠΑΡΕMΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ;

    "Τα άλλα που λες είναι για τα μπάζα".
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ". ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΣΑΝ.

    "Κάποιοι ανεγκέφαλοι σαν κι εσένα, νομίζουν ότι μπορούν να μονοπωλήσουν τον πατριωτισμό, πουλώντας πατρίδα".
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

    "Ο 3/2/09 10:13 πμ έχει δίκιο. Αυτό ήθελα να πω κι εγώ, σαν απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν προβάλλονται οι πορείες και οι συγκεντρώσεις για τα Ίμια. Διότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ".
    31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ-ΜΑΤ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ: " ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!"
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ.

    "Μάζεψε τα σάλια και τα σεντόνια σου,....."
    ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ!

    "..όντως ξεπάτα εκείνο το αναθεματισμένο caps lock..."
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΑΛΛΟΣ" ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
    " @ AKPATO
    Γράφε λιγότερα και ξεπάτα το κουμπάκι που γράφει "caps lock".
    Μαλακίες γραμμένες με κεφαλαία είναι ό,τι χειρότερο.
    3/2/09 10:22 πμ"
    ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ;
    ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.


    "..και μην γράφεις μόνο με το αριστερό χέρι!"
    ΚΑΙ ΣΥ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.