Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ

... ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΝΤΙΚΙ") ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ... Αν και όλα τα μέσα του συστήματος "ε...

...
ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΝΤΙΚΙ") ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"
...
Αν και όλα τα μέσα του συστήματος "είδαν" το δημοσίευμα του κρατικοδίαιτου πλέον "ποντικιού", όπως ήταν φυσικό αγνόησαν επιδεικτικά τον "Στόχο" που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου με την αποκάλθυψη για την απόπειρα του Παλαιοκώστα να αποδράσει, αλλά και ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για αυτά που έρχονταν... Πουθενά αλλούδεν υπήρχε η είδηση, η οποία έφτασε σε "Στόχο" και "Ποντίκι" από διαφορετικές πηγές.


Ευχαριστούμε που μας θύμισε άλλη μιά τόσο σύντομη και ΑΠΟΛΥΤΗ δικαίωση του "ΣΤΟΧΟΥ" το http://egersis.blogspot.com/

11 σχόλια

  1. Αλλο ένα αίσχος κατά της Ελλάδος.
    Οι αναρχοάπλητοι των ΒΠ, τον έχουν κάνει και ίνδαλμα.
    Αιδώς Αργίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αργείοι γράφονται ει. Με ι γράφεται αργία. Ξέρεις, όπως λέμε αργόσχολος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο παλαιοκωστας προσπάθησε να απόδραση με κουρέλια ........... Είσθε σοβαρή ........... Αυτό δεν συνέβη ποτέ .......... Δεν ισχύει και λυπάμαι που το παρουσιάζεται ως επιτυχία ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παλαιοκωστας είχε όλα τα μέσα ( χρήματα , κινητά , συνεργούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους ) για να οργάνωση μια απόδραση που θα είχε σίγουρη επιτυχία ......... Ποτέ δεν θα οργάνωνε μια απόδραση σίγουρη αποτυχία με κουρέλια ......... Σοβαρευτείτε ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλυτερα μια ωρα τραπεζων ληστης παρα σαραντα χρονια ρουφιανος,μπατσος,δικαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερωτω ρε παιδια ,υπαρχει κρατος ?Γιατι αν υπηρχε δεν θα συνεβαιναν ολα αυτα τα τραγελαφικα που συμβαινουν τις τελευταιες και οχι μονο μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα στο ρουφιάνος, στο (άτιμος-ανέντιμος μπάτσος), και στο (άτιμος -ανέντιμος δικαστής) κ.λ.π.
    Αλλά υπάρχουν και οι έντιμοι... σε όλες τις δραστηριότητες και τα επαγγέλματα. Το θέμα είναι γιατί τους μισούν οι ανέντιμοι....Εκτός απο ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, κάποιος κάποτε έλεγε: Ο Θεός να φυλάει τα παιδιά σας απο το να γίνουν πολιτικοί... Αλλά ακόμα και εδώ υπάρχουν αχνές σχεδόν αόρατες εξαιρέσεις.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου ρε ονειροπλάστρια με τα "γατόνια" σου! χαοχαοχαοχαοχαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι κυβερνησεις της πασοκονουδουλας μας εφεραν σε αυτην την κατασταση, επομενο λοιπον ειναι να ξαναγινουμε ρομπα, σε ολα τα ξενα ειδησεογραφικα πρακτορεια......θα συνεχισετε ετσι ελληνες;η θα ΑΠΟΔΡΑΣΕΤΕ ψηφιζοντας χρυση αυγη;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την μαϊμού απόδραση την κάνανε για να τους μεταφέρουν στην απομόνωση στο προαύλιο της οποίας μπορούσε να πλησιάσει το ελικόπτερο. Α ρε γατόνια σωφρονιστικοί υπάλληλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΕΙ "ΗΡΩΑ" ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΥ! ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΝΑ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΒΛΕΠΕ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΥΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ! ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΤΟΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.