Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ... ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ"!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ"!

7 σχόλια

  1. Δείτε αυτό:

    "Σε στιγμές που η ελληνική κοινωνία, είναι αναστατωμένη από τις ταραχές που κρατάνε εδώ και τέσσερις ημέρες, δεν μπορώ να εκφράσω την οργή μου για τη συμμετοχή συμπατριωτών μου στο πλιάτσικο που γίνεται στη χώρα, σε μαγαζιά που σπανέ οι εξαγριωμένοι νεαροί. Μόλις πριν λίγο μαθαίνω πως στη Θεσσαλονίκη τετραμελής οικογένεια από την Αλβανία, συνελήφθη στις κλοπές των καταστημάτων. Οι μετανάστες, φυσικά και είναι και αυτοί άνθρωποι και ανάμεσά τους, ζουν και αυτά τα άτομα που αποτελούν αυτές τις ώρες, τη ντροπή όλων μας. Πιστεύοντας πως εκφράζω όλους τους συμπατριώτες μου που ζούμε στην Ελλάδα και είμαστε φιλοξενούμενοι, καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη της ψυχής αυτές τις πράξεις και καλώ όλους όσους μπορούν, να το κάνουν και να το κάνουν δημόσια. Μην ρίχνουμε αλάτι στις πληγές των ανθρώπων. Είναι ντροπή και αίσχος, είναι προσβολή για τη χώρα μας αλλά και τη χώρα που ζούμε. Αν σκοπός σας είναι να κλέψετε, φύγετε τώρα από την Ελλάδα και αφήστε τους τίμιους ανθρώπους να ζουν στην ησυχία τους. Δείξτε (αν σας έχει μείνει) ευγνωμοσύνη και μεγαλείο ψυχής. Η Ελλάδα αυτές τις ώρες είναι πληγωμένη αλλά μαζί της, πληγωμένοι είμαστε κι εμείς που δεν γεννηθήκαμε στο έδαφος της. Είναι η πατρίδα των παιδιών μας. Σεβαστείτε τον ιδρώτα των ανθρώπων, μην ντροπιάζετε ένα ολόκληρο έθνος. Κι επειδή εμείς είμαστε μικρή χώρα, εύκολα μαθαίνουμε ποιοι το κάνουν. Η ντροπή θα σας συνοδέψει σε όλη σας τη ζωή. Και επειδή σίγουρα θα φτάσει και στα αφτιά της Πρεσβείας αυτό που γράφω, καλώ τον πρέσβη μας στην Αθήνα τον κύριο Vili Minarolli, να καταδικάσει τώρα τα γεγονότα αυτά και να μην δείξει καμία συμπαράσταση σε κλέφτες και λωποδύτες. Κανένα οίκτο και καμία συμπαράσταση σε κλέφτες και πλιατσικολόγους. Αυτοί δεν είναι αλβανοί. Είναι η ντροπή του έθνους μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Deite sto 1:14 tin alvaniki simaia!!!!!kai meta lene merikoi den einai organomeno...


    http://www.euronews.net/en/article/11/12/2008/greece-athens-clashes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μολις πριν λιγο (22:25) στην ερτ3 και αλλη ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ των Κομοτηναιων καταστηματαρχων!
    Ενω εκαναν πορεια οι γνωστοι πλεον ΦασιστοΑναρχικοι και περνουσαν απο τα καταστηματα πανω απο 1.000!!! Κομοτηναιοι συμφωνα με τον ανταποκριτη της ερτ3 τους περιμεναν και λογο στον λογο,αντεγκληση στην αντεγκληση ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!!! και τους εκλεισαν στο Δημοκριτειοι Πανεπιστημιο!!!

    Συμπερασμα ειναι ενα: οτι οι ΝεοΝαζι του Αδολφου Αλαβανου δεν προκειται ποτε να περασει εφοσον υπαρξει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στον ανωνυμο Αλβανο 8.51
    Ειναι εντιμος ανθρωπος!
    Μακαρι να ηταν ετσι πολλοι "Ελληνες"που αυτες τις μερες καταστρεφουν και καινε την πατριδα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.