Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ";

ΓΙΑ... ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ;;;; Απίστευτος πόλεμος προπαγάνδας διεξάγεται όλες αυτές τις μέρες απο τα Μου Μου Ε. Λάδι στη φωτιά έριξε η περιβόητη ...


ΓΙΑ... ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ;;;;

Απίστευτος πόλεμος προπαγάνδας διεξάγεται όλες αυτές τις μέρες απο τα Μου Μου Ε. Λάδι στη φωτιά έριξε η περιβόητη φωτογραφία.... ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εφημερίδα της Γιάννας Αγγελοπούλου "Ελεύθερος Τύπος", με τον άντρα των ΜΑΤ να κρατάει όπλο στραμμένο προς το πλήθος! Πρώτη είδηση "έπαιξε" η φωτογραφία στα τηλεοπτικά δελτία, ενισχύοντας τα επιχειρήματα των... προοδευτικών για άσκοπη χρήση βίας απο την Αστυνομία. Σήμερα βγήκε και η είδηση ότι ο συγκεκριμένος φωτογράφος Κώστας Τσιρώνης απολύθηκε! Και πριν λίγη ώρα έφτασε στον "Στόχο" η πληροφορία -την οποία προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε απο κάθε πλευρά- πως ο φωτογράφος βρίσκεται στην Κρατική. Εάν ισχύει η πληροφορία σίγουρα δεν τον κάλεσαν για καφέ και έχει να κάνει με την φωτογραφία που απο πολλούς θεωρήθηκε προϊόν φωτομοντάζ. Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία θα σας κρατάμε ενήμερους.

5 σχόλια

  1. Παντως εμενα μου φαινεται λιγο γιαλαντζι η φωτο.....το χερι σε συναρτηση με το υπολοιπο σωμα ειναι λιγο"στραμπουλιγμενο"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, είναι κανονική η φωτό. Υπάρχουν κι άλλες, καθώς και φωτό τρίτων από αυτοκίνητο.

    http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/ant1-2008-12-09_19-40-30h_1__2_111111111111.jpg


    Από εδώ.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=936420

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου, Σεραφείμ Κοτρώτσος, επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για προϊόν μοντάζ"

    http://www.zougla.gr/news.php?id=16419

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.