Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΑΘΗΝΑ

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! Η λέξη "χάος" είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας με ...


ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η λέξη "χάος" είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας με υπαιτιότητα των πάντα ίδιων "γνωστών αγνώστων"! Εάν δεν κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν βγουν στους δρόμους αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε σωτηρία!

14 σχόλια

  1. NTROPH KAI AISXOS ELLHNES!

    NTROPH KAI AISXOS..

    AFHSATE THN XWRA STO XAOS STWN ELEGXO BARBARWN 3ENOKINHTWN ANARXOFASTIKWN ORDWN!

    NTROPH KAI AISXOS STOUS POLITIKOUS!
    STOUS AUTARESKOS EAUTOULHDES ANIKANOUS ADEIA KOUSTOUMAKIA MIZADOROUS
    TA ASPONDYLA TOUS DEILOUS POU BLEPOUN THN XWRA TOUS NA KAIGETAI KAI PERI POLLWN TIRBAZOUN!

    E3W TWRA O STRATOS STOUS DROMOUS ANIKANOI!

    OPLISTE TOUS POLITES NA MPOROUN TOULAXISTON NA AMYN8OUN TOUS EAUTOUS TOUS TIS PERIOUSIES TOUS TIS OIKOGENEIES TOUS!

    ANIKANOI E3W!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

    ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι δυνατον??????κατι πρεπει να κανουμε εναντια στους λεγομενους κουκουλοφορους!Στα οπλα να σωσουμε οτι μας εχει μεινει ως ΕΛΛΗΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε, εσείς εκεί στην Αθήνα, γιατί τους κοιτάτε; Βγείτε έξω και σαπίστε τους στο ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λυση ειναι μια,να βγουμε στους δρομους εναντια στους κουκουλοφορους.Αυριο 9/12 οσοι ειναι Ελληνες να βγουν στους δρομους.Φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αθήνα τελικά δεν μπορεί πλέον να εκπροσωπεί επίσημα την Ελλάδα.
    Σήμερα η αμαρτωλή πόλη των πολιτικών και των διαπλεκομένων λαμογιών κάθε είδους , παρέδωσε το βρώμικο σώμα της στα ματωμένα χέρια των τοξοφόρων μισθοφόρων της CIA κουκουλοφόρων .

    Η Αθήνα βιάσθηκε σήμερα και μαζί της όλη η χώρα.
    Η Αθήνα σήμερα απέδειξε πως δεν μπορεί να φέρει τον τίτλο της πρωτεύουσας.
    Μια βιασμένη πόρνη που δεν έχει καμία σχέση με την αρχαιότητα με την ηρωική αντιστασιακή Αθήνα των πολέμων και του πνέυματος.

    Οι Αθηναίοι πολίτες όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να ροστατέψουν την πόλη τους αλλά υπάκουσαν στα παπαγαλάκια του συστήματος και κλείστηκαν στα σπίτια τους σαν φοβισμένα σπουργίτια .
    Άφησαν την τιμή της χώρας να καίγετε να λαμπαδιάζει το Χριστουγγενιάτικο δέντρο , την χαρά των φτωχών και των αδυνάμων , την ελπίδα του κόσμου που ατένιζε μπροστά απο το κοινοβούλιο που είχε βιασθεί παλαιότερα μαζί με τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

    Απο αύριο να αλλάξει η πρωτεύουσα της χώρας και να πάει σε πόλη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .
    Απο αύριο να χαραχθεί νέα πολιτική μέσα στις πόλεις για αντιμετώπιση του αντάρτικου των πόλεων με την συμμετοχή των πολιτών.

    Στα γεγονότα πήραν μέρος Αλβανοί κουκουλοφόροι , οι βρώμικες πολεμικές επιχειρήσεις πόλεων σχεδιάστηκαν στα υπόγεια πρεσβείας δυτικής χώρας πέραν του ατλαντικού και απο ανθρώπους που ξέρουν καλά το αντάρτικο πόλεων.

    Έλληνες γίναμε και θα γίνουμε μάρτυρες χειρότερων γεγονότων.
    Στόχος τους το μίσος μεταξύ των Ελλήνων , τα νέα...ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.

    Έλληνες ας μείνουμε ενωμένοι ο εχθρός έδειξε πλέον την δύναμη του έδειξε πως δεν είναι μόνος αλλά είναι ένα με τον ντόπιο τον εχθρό , αφελής μισθοφόρος , ανθέλληνας .
    Τα υπερατλαντικά αφεντικά έστειλαν τα μισθοφορικά ανδρείκελα με τις κουκούλες να καταστρέψουν την ελπίδα των Ελλήνων για καλύτερες μέρες.

    Ο Καραμανλής πληρώνει τους αγωγούς και τα παιχνίδια με τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ,
    Ενώ εάν έλεγε ευχαριστώ τους Αμερικάνους θα ήτανε για πολλά χρόνια ο καταλληλότερος και αυτός και το κόμμα του.

    Έλληνες ας μείνουμε ενωμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Logia, logia, logia.... H Ellada kaigetai kai leilateitai kai den eida patriwtikes organwseis stoys dromoys.... Ola ta alla peritteyoyn. Kathiste sto kanape sas kai synexiste toys aforismoys.... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ, ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ Η ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΦΑΩ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επρεπε ήδη να έχει γίνει κάτι,να υπάρξουν παραιτήσεις,να αναλάβει ο στρατός αφού η πολιτική ηγεσία δεν δείχνει να αναλαμβάνει ευθύνες!Ποιός θα αποζημιώσει τους πολίτες που κάηκαν τα σπίτια τους,τα μαγαζιά τους,τα αυτοκίνητά τους?Ποιός θα αποζημιώσει όσους χάνουν μεροκάματα,γιατί κανείς δεν είναι τρελλός να ξεκινήσει να πάει στο γραφείο του όταν δεν ξέρει αν θα γυρίσει...Πού κατάντησε η Ελλάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κι εγω δεν μπορώ να δω άλλη λύση απο το να κατέβει ο στρατός... αλλά μου θυμίζει άλλα πράγματα, Παππαδόπουλους κλπ..
    δείτε αυτό και πείτε μου τι σας θυμίζει...
    http://www.sansimera.gr/galleries/video/?id=35
    Σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ τι πρέπει να γίνει, να βγώ έξω να δείρω δεν οφελεί σε τίποτα...βία στη βία, χάλι μάυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to na katevei o stratos , apla thastamatisei tin katastasi gia ligo, den tha lithei tipota... stin proti efkairia tha xanarhisoun
    to provlima einai i neolai kai ta povlimata pou ehei... to sosto isos na einai na xekinisei enas dialogos me ti neolaia, na doume ti theloun... oli afti i katastasi apo kapou prepei na pigazei, an den vrethei o logos, den tha alaksei tipota... oloena kai tha heiroterevei... arkei na xeroun kai aftoi ti theloun, poia einai ta provlimata tous. Einai thema pou afora olous mas, eite ehoume, eite den ehoume paidia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oloi eseis pou thelete na skwtosete kai to paizete pseytomagkes skeytite prwta oti aytoi pou einai stous drwmous einai ta paidia sas kai an pragmatika to ennwite ksekiniste ap ta spitia sas na pyrovolate.ayto pou exo katalavei egw einai oti mas gam..tosa xronia oi politiki kai emeis leme eyxaristo peite mou enan pou pote thmorithike pragmatika kai meta pas esy kyrie kakomoiri kai ta plirwneis ola. prepei na ksypnisoume oxi kegwntas alla oxi kai na tous afhsoume na mas klevoun kathe 3 kai ligo tis zwes mas. alitheia pois katanthse thn xwra etsi mipos egw mipos esy pou egrapses parapanw???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.