Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥΣ 16ΧΡΟΝΟΥ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ. Κατάλυση του Κράτους στο Κέντρο τη...

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ.

Κατάλυση του Κράτους στο Κέντρο της Αθήνας και της Θεσαλονίκης και δεκάδων άλλων πόλεων από εχθές το βράδυ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τον χαμό του 16χρονου πιτσιρικά που περίμεναν πως και πως οι γνωστοί κύκλοι για να μετατρέψουν σε κόλαση την Ελλάδα. Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό... Ήταν σίγουρο πως κάποια στιγμή κάποιος αστυνομικός θα αντιδρούσε έτσι... ΤΟ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ οι "καθοδηγητές - δολοφόνοι" των ανήλικων που κυκλοφορούν ελεύθεροι και κλιμακώνουν την καταστροφικη τους δράση. Είναι επίσης σίγουρο πως τα ΜΜΕ της Νεας Τάξης θα έπαιζαν το παιχνίδι τους κι αυτό κάνουν από εχθές το βράδυ παρουσιάζοντας ως "αυτόπτες μάρτυρες" θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων, ακόμη κι αν δεν βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό. Οι πολίτες παραμένουν απροστάτευτοι αφού τα συμπλέγματα της πολιτικής διοίκησης και η ανυπαρξία του Κράτους επιδεινώνουν την κατάσταση δίνοντας την ευκαιρία στους γνωστούς κύκλους να δρούν ανεξέλεγκτα. Ο χαμός του 16χρονου είναι πλέον ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ και όλοι γνωρίζουμε καλά ποιοί το κατάφεραν αυτο...

"ΣΤΟΧΟΣ"

49 σχόλια

  1. Kane 50 prosagoges stous aplytous kai rinse tous kai 5 xronia ston kathena xoris eksagora kai anaklisi na Doume an tha ksanakanoun malakies. Entaksei den Leo paidi itan all ayto den simainei oti epeidi p.x. Skotose I geironas ton filo mou na pao na kapso to psilokatzidiko tis geitonias kai to aytokinito tou apo pano mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

    Έφθασε η ώρα να αλλάξει σκυτάλη η εξουσία.

    Καραμανλή εάν δεν κάνεις κίνηση
    Μ Α Τ , δεν εννοώ τα αστυνομικά ΜΑΤ , αν δεν βάλεις τα φιλαράκια σου τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ να καθαρίσουνε για σένα οικονομικά και να δώσουνε ανάσα στους Έλληνες ...τότε ετοιμάσου να πας στην Ραφήνα σύντομα .

    Το σχέδιο ανατροπής σου είναι ορατό απο χιλιόμετρα.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί θα συνέβαινε σε ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (καπιταλιστική, κομμουνιστική, χριστιανική, μουσουλμανική, κλπ), αν 20-30 άτομα, οπλισμένα με λοστούς, πέτρες και ξύλα έκαναν επίθεση σε αυτοκίνητο αστυνομίας με δύο αστυνομικούς;

    Θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ οι αστυνομικοί, ναί ή όχι;

    Η απάντηση είναι ΣΑΦΩΣ θα πυροβολούσαν!

    Γιατί στην Ελλάδα οι αστυνομικοί είναι οι ΜΟΝΟΙ που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να αμύνονται;

    Γιατί ΠΑΝΤΑ ηρωοποιούμε (ως κοινωνία, μέσω των ΜΜΕ) τους ενόχους;

    Ποιός θα καταδικάσει τους ηθικούς αυτουργούς που έχουν δηλητηριάσει ολόκληρες ομάδες νέων να πιστέυουν ότι για τα προσωπικά τους προβλήματα φταίει η αστυνομία και ο υπόλοιπος κόσμος και τέλος πάντων φταίνε όλοι εκτός από τους ίδιους;

    Πόσοι βλέπουν τα αυτοκίνητα τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται συνέχεια, κάθε φορά που κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν ..."αγώνες" ενάντια στο κράτος;

    Και αν σε τελική ανάλυση η ΕΛΛΑΔΑ δεν τους εκφράζει, γιατί δεν φέυγουν και να πάνε σε κάποιο άλλο κράτος που να τους εκφράζει; Την Κούβα ας πούμε, ή την Βόρεια Κορέα, ή την Κίνα.

    Να επιστρέψουν και τα διαβατήρια τους και άντε γειά!

    Κ. από Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστειλε ο πιλάφας τον οποίο έχουμε για Πρωθυπουργό, λουλούδια και συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού νεαρού! ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ και ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ για να μην ξεχνάμε!
    Στην οικογένεια του αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε στα Ζωνιανά? Τι?
    Το μόνο που έκανε ήταν να ασελγήσει πάνω του με το να έχει σύμβουλο τον Κεφαλο(μπάφο)γιάννη!!!
    Τι δουλειά έχει η πολιτική να αναμιγνύεται με την διάπραξη αδικημάτων?
    Όλοι οι Κυνοβουλευτικοί έστειλαν συλλυπητήρια και με την πράξη τους ήταν σαν αν έλεγαν... κάντε τα ίδια! τουλάχιστον θα σας στείλουμε στεφάνι και θα σας μνημονεύσουμε!
    Άντε λοιπόν και στα δικά σας και στα παιδιά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μία ακόμη φορά ο Ελληνικός λαός πέρα από τα προβλήματα της καθημερινότητας ζει και πάλι τα Δεκεμβριανά από τους ίδιους κύκλους.

    Αυτοί που φοράνε την κουκούλα δεν είναι τίποτα άλλο από τους εκπροσώπους των ξένων κέντρων που δημιούργησαν τα δεκεμβριανά και μετά την εμφύλιο διαμάχη που διέλυσε την χώρα.

    Αυτό που βλέπουμε είναι μία prova generale για το επόμενο βήμα: την ανταρσία των λαθρομεταναστών που θα είναι πιο γενικευμένη και με θύματα κάποιους από εμάς.

    Αλήθεια πότε θα αντιδράσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλητεία του MEGA σε όλο της το μεγαλείο.
    Δείχνουν το "βίντεο της δολοφονίας" στο οποίο διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται στην Τζαβέλα και στην συνέχεια στο ρεπορταζ δείχνουν την Τζαβέλα πεζόδρομο με κολωνάκια στην μέση μάλιστα!
    Τόσες, μα τόσες συμπτώσεις ρε παιδί μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μπορούσα θα κατέβαζα στρατό, να τους μαντρώσουν! Και μετά να γινόταν να τους πάμε στο πεδίο του Αρεως, να τους κατεβάσουμε τα σώβρακα και να αρχίσουμε με την βίτσα.

    Ερώτηση: αν αυτοί ήταν οι εχθροί μας, και έκαναν εισβολή, έτσι θα καθόμασταν; Θεατές;


    Τα Ανθρώπινα Δικαιώματά ΜΟΥ γιατι καταπατώνται ανελέητα;

    Νeraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και άλλη μία ερώτηση... Αν δεν ήταν γιος μεγαλοχρυσοχόου και δεν έμενε στο Ψυχικό, θα ζητάγανε και πάλι συγνώμη δημόσια;

    Για μετρήστε πιλότους που δεν άκουσαν όχι συγνώμη, αλλά ούτε συλλυπητήρια!


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιάστε το πρόβλημα στη ρίζα του κι όχι να ρίχνουμε ανάθεμα ο ένας στον άλλο.Γιατί ρίχνοντας αναθέματα ο ένας στον άλλο τότε ριζώνει ο διχασμός μέσα στην καρδιά μας την ελληνική,μας θέλουν πάντα διχασμένους.Και ποιά είναι η αιτία,το πρόβλημα?Ότι πρώτα και πάνω από όλα οι άρχοντες του τόπου δεν σέβονται την αστυνομία και την έννομη τάξη.Οι νόμοι ισχύουν μόνο για εμάς,την πλέμπα,όχι για αυτούς.Ας φάνε αυτοί το μεδούλι του λαού,ας κλέψουν το "ταμείο",ας κάνουν εξεταστικές.Αυτοί είναι στο απυρόβλητο.Ας οδηγάνε μεθυσμένοι τις βουλευτικές μερσεντές και ας σκοτώνεται η "φίλη" χωρίς μετά να γίνεται αλκοτέστ.Αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς,όχι για τους εθνοσωτήρες.Το αποτέλεσμα?
    Γιατί να σεβαστώ εγώ κάτι που περιφρονεί το μεγαλο αφεντικό?Γιατί να σεβαστώ την φιλλιπινέζα του βουλευτή,που κουβαλάει τα ψώνια της κυρίας του?Γιατί να σεβαστώ τον τροχονόμο που ο βουλευτής ή ο νομάρχ(ίδης)ης ή ο δημαρχ(ιδης)ος του δίνει να φάει την κλήση που αποπειράθηκε να δώσει?Ο αστυνομικός που πυροβόλησε δεν το συζητάμε,πρέπει να τιμωρηθεί.Αλλά πυροβόλησε για να αποκτήσει,να αγοράσει με την σφαίρα τον σεβασμό του πολίτη,που δυστυχώς τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια τον έχει στερήσει η κοινοβουλευτική δικτατορία στην οποία ζούμε,οι πολιτικοί και μεγαλοσχήμονες φίλοι τους "επώνυμοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ είναι Ελλάδα κουμάντο κάνουνε τα Εξάρχεια πάρτε το χαμπάρι φασιστάκια
    τελειώσατε και εσεις και τα μπατσάκια που έχετε με ρόπαλα και γραβάτες.

    Εμείς θα κάνουμε κουμάντο.
    Καθαρίσαμε απο την βρώμικη την Εκκλησία ,
    καθαρίσαμε την ναζιστική Παιδεία ,
    καθαρίσαμε απο την αστυνομία που τα αρπάζει ,
    καθαρίσαμε απο τον άχρηστο στρατό
    θα καθαρίσουμε και όποιο άλλο βρώμικο Ελληνικό στοιχείο έχει μείνει ακόμη στην χώρα των ρουφιάνων και των φασιστών.

    Όλες οι πόλεις έχουνε παραδοθεί στις φλόγες της δημοκρατίας.
    Το κράτος σας πηγαίνει προς τα πίσω όπως έκανε και θα κάνει απο εδώ και πέρα συνέχεια η αστυνομοκρατούσα κοινωνία σας.

    Εμείς αλλάξαμε κοινωνία , το χρωστάμε στον ΑΛΕΞΗ .

    Το αίμα του στα κεφάλια σας φασίστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ!ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ! ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΝΕΟΝΤΑΣ ΜΕΝΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΕΙΠΑΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!ΜΙΑ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΘΛΙΨΗ ΙΣΩΣ, ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ? ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!ΤΟ ΤΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε, 9:21, εδώ τον εαυτό σας δεν μπορείτε να καθαρίσετε και θα καθαρίσετε με μας; Βρε άντε να κάνετε κανένα μπάνιο και να βρείτε καμοιά δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;;;;;;;;;;

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ , ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ , ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ :
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ
    ΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ( ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ , ΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΠΡΑΚΤΩΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ , ΗΡΘΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 1944.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    Υ.Γ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mages stamatiste na lete ola ayta simasia exei oti xa8ike ena pedi epidi enas thn ide exoysia.xekolate me ayta poy lete oti kai na htan den eprepe na to skotosei to pedaki.kai sto kato kato apodixtike oti den epite8ikan sto amaxi ths astinomias.prepei oloi na doyme thn katadia ths xoras mas poy kapioy thn katadisan san ta moytra toys.se teties stigmes prepei na afinoyme ta politika pistebo mas kai na ta blepoyme adikimenika.prepei na adidrasoyme me kapio tropo giati etsi opos pane ta pramata sto telos den 8a iparxei Ellada.afiste plimenoys kai aplitoys kai kitate ta pramata opos einai.xipnate ellines kai katalabete oti kapioi prospa8oyn na mas kratane se kodra anametaxi mas.kai episis ofiloyme na poyme oti kai kapioy astinomoi prokaloyn me thn siberifora toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο και να κατανοώ την οργή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, με την ανοχή μας εν πολλοίς, θα ήθελα όλοι να σκεφτούν το εξής: ένα ΠΑΙΔΙ, ένας άνθρωπος που ακόμη βρισκόταν στη διαδικασία της ανάπτυξης και δεν μπορούν έτσι εύκολα να του καταλογίζονται ευθύνες για λανθασμένες επιλογές, ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΙΑ.

    Όλα τα υπόλοιπα, περιττεύουν. Και δεν έχει σημασία αν ήταν από διαλυμένη οικογένεια ή αν οι γονείς του είχαν λεφτά. Σαφώς, η ζωή του δεν αξίζει περισσότερο ή λιγότερο από αυτή του Ηλιάκη. Όμως, παρακαλώ ξανασκεφτείτε το: ήταν ένα ΠΑΙΔΙ και δεν υπάρχει πια.

    Ο θάνατος τα σκεπάζει όλα. Ειδικά εμείς οι Έλληνες, πρέπει να αναγνωρίζουμε την ιερότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1)Το βιντεο στην τηλεοραση που το παρουσιαζουν σαν αποδεικτικο στοιχειο πως ο αστυνομικος σκοτωσε εν ψυχρω τον πιτσιρικα ειναι πολυ θαμπο....δεν ξεχωριζεις ουτε καν τι κανουν αυτα τα ατομα που δειχνει...αλλα...μη χασουν οι ρουφιανοι των ΜΜΕ και δεν δωσουν πιασιμο στους γραικυλους για να πιθηκησουν....

    2)Τα ΜΜΕ σκιζονται να βγαλουν τον αποθανοντα αναρχικο ως απλο "νεαρο" και ως "Βασιλακη Καϊλα"....Δε λεω, κριμα που εφυγε το παιδι, αλλα ας μην πηγαινε γυρευοντας....Εαν ηταν απλος νεαρος που εκοβε βολτες ανεμελα στην περιοχη, γιατι ξεσηκωθηκαν ολοι οι απλυτοι ανα την Ελλαδα και τα σπασαν ολα???ετσι για ενα απλο αδικοχαμενο παληκαρακι ή μηπως για εναν αποθανοντα συντροφο τους?????

    3)Σχετικα με τον ανωνυμο 9:21 θα πω μοναχα, πως τα κοτσια και τις ιδεες τους τις βλεπουμε οταν διαδηλωνουν και
    α)φορανε κουκουλες και κρυβονται σαν τις αδερφες,
    β)καινε και σπανε οτι βρουν και πληρωνει ο αθωος κοσμος τα καραγκιοζιλικια και την παρανοια τους και
    γ)οταν τους στριμωχνει η αστυνομια εδω και κει και ειναι σαν τα ποντικια στη φακα κοιτανε πως θα φυγουν μη και σκιστει το καλσον τους...οι αντρες μενουν και πολεμανε....

    ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε δε σε βριζω γιατι εξαλλου κοπυ πεηστ εκανες απο τα σαιτς που σας κανουν προπαγανδα τα ιντυ-σορος κλπ.Ενα μονο θα σου πω:

    ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ...ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ellines Astynomoi!!!

    Min masate!

    Oloi 3eroume oti eiste HRWES!

    Me mis8o psixoula!
    Me ka8imerini apili gia tin zwi sas kai tin swmatiki akeraiotita sas!
    Me kindyno oi oikogeneies sas na min epi 3ylou kremamenes enw to politiko katestimeni katasparazei to kratiko xrima, katapinei mizes xtizei billes kai epauleis, diaskedazei se kotera!
    Eseis eistai oi pragmatikoi prostates ollwn emas twn aplwn politwn, twn merakomataridwn twn ann8rwpwn tou mox8ou, twn ftoxwn kai twn talaipwrwn

    TIMH KAI DO3A SE SAS APLOI ASTYNOMOI!

    EXETAI KERDISEI TON SEBASMO TWN APLWN AN8RWPWN!

    SAS EUXARISTOUME KAI STEKOMASTE DIPLA SAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το οτι ειστε πολυ καλα οργανωμενα ΤΣΙΡΑΚΙΑ το ξερουμε,ας ειναι καλα οι χρηματοδοτες σας.Οσο για τις απειλες,θα σας πουμε αυτο που λεμε παντα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ:

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

    Και ειδικα εσυ,ελα με την...οπισθεν φλωρακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.......ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΙΜΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΣΕΒΑΣΜΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ,ΚΑΙ ΘΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    Α ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.......Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ LEXUS 75.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ I-PHONE 16GB ΚΑΙ 3G ΠΑΡΑΚΑΛΩ.......ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΕΡΓΑΤΗ,ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΥΛΑΚΟ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ?????

    ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....


    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε 11:55, δεν πας να κάνεις κάνενα μπάνιο διότι δεν ξέρω αν είστε πολλοί, ξέρω πάντως ότι είστε άπλυτοι.

    Για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σας προβλήματα δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από ΣΑΣ.

    Πραγματικοί άνθρωποι είναι αυτοί που σηκώνονται στις 6 το πρωί και πάνε δουλειά. Και έρχονται πτώμα στο σπίτι και βρίσκουν χρόνο και δύναμη να δουν τα παιδιά τους.

    Εσείς δεν ανήκετε σ'αυτή την κατηγορία. Ούτε δουλειά πάτε, ούτε σχολείο πάτε, ούτε παιδιά ούτε σκυλιά. Σας ταίζει ο μπαμπάς και σας προστατεύουν κάποιοι πάτρωνες. Για να πουλάτε μούρη μέρα-νύκτα σε παν-μιακούς χώρους στους οποίους παρεπιπτόντως ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ.

    Είστε το αποκάθι των βόθρων της Ελληνικής κοινωνίας.

    Ακόμα και οι κατσαρίδες είναι πιο ψηλά.

    Επαναστάτες του κώλου!

    Κ. από Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 1944."

    Χε χε... Μα το 1944 εσείς πολεμούσατε για να βάλετε την χώρα στον ..."σοσιαλιστικό παράδεισο του ανατολικού μπλοκ."

    Σωστά;

    Αν το πετυχαίνατε, θά είχατε σήμερα τις ΜΑΝΑΔΕΣ σας και τις ΑΔΕΛΦΕΣ σας να κάνουν βίζιτες ανά την υφήλιο.

    Μα τί λέω.

    ΕΣΕΙΣ, γιατί να έχετε πρόβλημα μ'αυτό;

    Ο παππούς όμως, ο ΔΙΓΕΝΗΣ, σας έκοψε τη φόρα στο Θησείο και από τότε έχετε αιμορρόειδες.

    Αυτό ακριβώς είναι που σας καίει.

    Τα υπόθετα σας και άντε για μπάνιο.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1. Κάποτε ο λεγόμενος "εμφύλιος πόλεμος" ή επι το ορθότερο συμμοριτοπόλεμος, ξεκίνησε με επίθεση σε Σταθμό της Χωροφυλακής. Αυτοί που οραματίζονται ακόμα την ένοπλη εξέγερση, εφαρμόζοντας το "όπλα παρά πόδα" , να γνωρίζουν ότι είμαστε πανέτοιμοι να τους ξαναστείλουμε για διακοπές στην μακρόνησο, στην Γυάρο και σε άλλα όμορφα ελληνικά νησιά για αναμόρφωση. Αυτά σε επίπεδο απλού σχόλιου.
    2. Από την άποψη της υψηλής πολιτικής συμφωνώ με το σχόλιο του
    ανωνύμου ότι " Έφθασε η ώρα να αλλάξει σκυτάλη η εξουσία.

    Καραμανλή εάν δεν κάνεις κίνηση
    Μ Α Τ , δεν εννοώ τα αστυνομικά ΜΑΤ , αν δεν βάλεις τα φιλαράκια σου τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ να καθαρίσουνε για σένα οικονομικά και να δώσουνε ανάσα στους Έλληνες ...τότε ετοιμάσου να πας στην Ραφήνα σύντομα .

    Το σχέδιο ανατροπής σου είναι ορατό απο χιλιόμετρα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Α,Β,Γ,Δ, 1 - 265 Ο.Ε.Α.

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2008/12/1-265.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην προκαλείτε τη μοίρα σας εθνικόφρονες. Μη βρίζετε τους Αμερικάνους. Διότι άμα τσαντιστούν και την επόμενη φορά δεν στειλουν αεροπλάνα και κανόνια στο γράμμο πείτε μου τότε τι θα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τους αστυνομικούς που εχουν τραυματιστεί τόσες φορές απο τα άτομα αυτα που θέλουν να μιλάνε για δημοκρατία,για τους αστυνομικούς που κινδυνεύεουν πολλες φορές να καούν ζωντανοι απο αυτούς,για τις περιουσίες των πολιτών που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα....Σε αυτούς γιατί δε ζήτησε ποτε κανένας πολιτικος συγνώμη?γιατι κυριε πρωθυπουργε δε συλληπηθηκατε και αυτούς...Αδέρφια Ελληνες καιρός να ξεσηκωθούμε και να μην αφίσουμε αυτό το φασισμό των αναρχικών να περάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν τους ενδιαφέρει ο θάνατος του νεαρού κι ας κάνουν τους λυπημενους.
    Αυτά τα λαμόγια της ψευτοαριστεράς ίσως να μην έχουν καταλάβει ότι η ανοχη έχει και τα όριά της. Οι μέντορές τους οι μεγαλοαστόι που το παίζουν αριστεροί είναι αυτοί που δολοφώνησαν το παιδι.Ας αφήσουν την υποκρισία και ας μας πού τι τελικά επιδιώκουν.Θέλουν μια κοινωνία των τραβεστοί ή την εξουσία για την εξουσία. Οσο για εκείνους τους αγράμματους στο συνολό τους καθηγητές να πάψουν να υποδαυλίζουν και να φουσκώνουν τα μυαλά των νέων παιδιών να καίνε τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ότι σκοτώθηκε εν ψυχρώ από αστυνομικό ένα 16χρονο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας τραγικό και συνάμα ενδεικτικό του τι βλαχαδερά υπηρετούν στην ΕΛΑΣ με τους μισθούς που πληρώνει το ανύπαρκτο κράτος.
    Το ότι όμως αυτό ήταν η πρόφαση για να γίνει άλλη μία φορά όλη η χώρα παρανάλωμα του πυρός στα χέρια των αναρχικών, είναι εξίσου αναμφίβολο.
    Θρηνούν όλα τα ιστολόγια για τον μικρό, αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί ποιος πραγματικά ευθύνεται γι αυτήν την κατάσταση. Και οι θρηνώντες είναι πάντα οι ίδιοι. Οι θολοκουλτουριάρηδες, αυτοί που ωθούν στην βία τους αναρχικούς, τους ενθαρρύνουν και τους υποθάλπτουν, ή οι άλλοι, οι λαθρομεταναστοπατέρες, που κατασκευάζουν επεισόδια ανύπαρκτα εις βάρος εξίσου ανύπαρκτων Ελλήνων «ρατσιστών», έχουν μόνιμη ενασχόλησή των τους λαθρομετανάστες και προσπαθούν μέσω αυτών να κάνουν και πολιτική καριέρα.
    Αυτοί είναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το σημερινό κατάντημα της κοινωνίας και τον θάνατο του παιδιού. Αμφιβάλει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ! ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ! ΕΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ! ΣΤΟΥΣ 100 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ 90 ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Allo ena paidi apo kalh oikogenia pou ta eixe ola ektws apo to pio shmantiko gia enan An8rwpo: Xarakthra kai proswpikothta... Re paidia sta 16 tou ti phge na kanei; Na pei th Deutera sto sxoleio oti "hmoun k'egw sta Exarcheia kai petaga molotov"; Krubontai pisw apo tis koukoules kai to paizoun magkes kai otan erxetai h wra na einai fatsa fatsa me tous mpatsous tremoun ta kokkala tous... Mpravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. HR8E H HRWA OI PATRIWTES NA DHLWSOYN PARWN STHN DRASH GIA THN SWTHRIA THS PATRIDAS!

    KYRIOI SYNTOMA TA LOGIA 8A PREPEI NA DWSOYN 8ESH STHN DRASH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αφού η αστυνομία δεν μπορεί και το κράτος δεν θέλει, τότε πρέπει εμείς σαν Έλληνες εθνικιστές να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό το κακό σπυρί που λέγεται αναρχοκομμουνισμός, με όποιο τρόπο μπορούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:55 ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ???????ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ?????ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.........ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΙΤΟΙ.....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΞΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ntropi sta MME .. einai aristeristes.. Oi alitirioi pou kaine onomazontai apla nearoi eno oi astinomikoi dolofonoi.Aisxos!!
    Se alli xora tha ebgazan ton strato.. Ti tha pei spane apo orgi ? An tous spasoun stis mpatses apo orgi kai oi katastimatarxes? Astinomia aminas theloun..Apokaliftheikan!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κατάληψη στο προξενείο του Βερολίνου

    διαβάστε στον ΑΝΤ1

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία". - Ισοκράτης. (-436 - -338)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία". - Ισοκράτης. (-436 - -338)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. προς = 7/12/08 11:55 μμ

    Ακου εδω ερυθροφασιστα, οπως σας πηραμε τα βρωμικα κεφαλια σας το 1944 ετσι θα σας τα παρουμε και τωρα. Μαθε σκυλε οτι εμεις που ξεσκισαμε τον μαυρο φασισμο το 1940, εμεις που ξεσκισαμε και τον ερυθρο φασισμο των πατεραδων σας το 1944-1949 , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ να τελειωνει η μπασταρδη σπορα σας.

    Αν κουκουλοφλωρε της αριστερας νομιζεις οτι ειστε πολλοι ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ..
    ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. H XWRA NA KYRIXTEI SE KATASTASH EKTAKTOU ANAGKHS!

    NA DW8EI PROIDOPOIHSH 12 WRWN

    NA KLH8EI O STRATOS AMESA!

    AYTEPAGKELTH DIW3H SE OSOUS YPOKINOUN TO XAOS SYMPEILAMBANOMENOU TOU INDYMEDIA KAI TOU PREZATV!"

    ME ENTOLH BOLWN XWRIS PROEIDOPOISH EPI SROXOU !GIA OSOUS PATABIAZOUN TO NOMO..


    H ANOXH THS KOINWNIAS STON ANARXIKO FASISMO TELEIWSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. karamali o stratos 8a se swsi gia ali mia fora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ!

    ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!

    Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TO SYNTAGMA EPITASEI THN PROSTASIA THS XWRAS APO KA8E ENA APO EMAS!

    BGHTE APO TA SPITIA SAS KAI PROSTATEPSTE TH XWRA!

    OLOS O LAOS NA PAREI THN TYXH THS XWRAS STA XERIA TOU!

    OI POLITIKOI EINAI ANIKANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. o laos einai ekso stous dromous, spaei kai kaiei

    oi fasistes kai oi roufianoi ka8ontai
    stous kanapedes kai grafoune malakies sto internet.

    Oust apo dw koproskyla gidovoskoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ελληνες τερμα καλουμε ειτε τον στοχο ειτε την Χρυση αυγη ειτε οποιονδήποτε αλλο να μας οργανωσει ,ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ, παρακαλουμε με ολη μας την ψυχη να μας στρατευσουνε να παμε να τους τσακισουμε τα ΚΟΚΚΑΛΑ>
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΑΣ ΉΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. όταν χάθηκαν 21 μαθητές στα Τέμπη απότο ίδιο το σύστημα που έκανε δολοφόνο τον επιχειρηματια και τον οδηγο του στο βωμό του κέρδους, που ήταν όλοι αυτοι οι ευαίσθητοι;
    Γιατί δεν ανοιξε ρουθουνι τότε;
    ποιους κοροιδευουν;

    και μια παρατηρηση, φετος δεν είχαμε τις καθιερωμένες πορειες-βανδαλισμους που γίνονται τα τελευταια χρονια με τις εκτεταμενες ζημιες στην επετειο του Πολυτεχνειου. Κρατιόντουσαν για τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. λυπαμαι ειλικρινα λυπαμαι!!κοτες στα κοτετσια σας να φυλαξτε τα χρυσα αυγα σας..καντε πουσαπς με τους ματατζιδες και αφηστε τους πραγματικους επαναστατες να δρουν γιατι ξερουν να δρουν(Ε.Α)σας μιλω σ αυτη τη γλωσσα γιατι μονο αυτη καταλαβαινετε..ασχοληθειται με την απλυσια του μυαλου σας και τη διαστροφη σας και μοιραστειτε τα με τις οικογενειες σας!!! ΕΠΩΝΥΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.