Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ WWW.STOXOS.GR : ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 4 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ... ... Επειδή πολλά ακούγονται για την "α...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ WWW.STOXOS.GR: ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 4 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ...
... Επειδή πολλά ακούγονται για την "αναταραχή" που μάταια επιθυμούν ορισμένοι στην Φλώρινα κι επειδή οι γνωστοί παπαγάλοι, ένθερμοι υποστηρικτές κάθε ανθελληνικής δραστηριότητας και προπαγάνδας εντός της Ελλάδας ξεκίνησαν ήδη την προσπάθεια αποενοχοποίησης των ενεργούντων εις βάρος του Ελληνικού Στρατού και κατά προέκταση της Εθνικής μας κυριαρχίας στην περιοχή, ο "Στόχος" περνάει δυό βήματα μπροστά και αποκαλύπει σήμερα άλλη μιά συνισταμένη που θα πεί πολλά σε αυτούς που ξέρουν και θα προϊδεάσει και τους άσχετους... Στην φωτογραφία βλέπετε ποια ήταν η σύνθεση της πρωτοπόρου ομάδας, που προσπάθησε να δημιουργήσει γεγονότα στην περιοχή και προκάλεσε ακόμη και την... παρέμβαση Γκρουέφσκι που δεν απαντήθηκε δυστυχώς παντελονάτα από την Ελλάδα. Αυτό που δεν βλέπετε σε καμιά φωτογραφία είναι το αγροτικό μηχάνημα με το οποίο αποκλείσθηκαν προχτές τα τέσσερα άρματα μάχης στην περιοχή... Ο "Στόχος" όμως που έχει μάτια και αυτιά παντού, το είδε... Και είδε και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Ο οποίος είναι ΡΑΒ 7463... Να το επαναλάβουμε; ΡΑΒ 7463. Αυτό το όχημα παρεμπόδισε διεξαγωγή πολεμικών ασκήσεων του Ελληνικού Στρατού σε παραμεθόριο περιοχή και ανηκει στην Μητσκοπούλου Ειρήνη. Τι σχέση έχει η Μητσκοπούλου με τον πρωταγωνιστή των ημερών Μητσκόπουλο -τον οποίο αποκαλύπτουμε στον "Στόχο" που κυκλοφορεί; Δεν είναι δική μας δουλειά... Είναι των αρμόδιων Υπηρεσιών Ασφαλείας και Πληροφοριών της χώρας. Μην σας μένει καμιά αμφιβολία ότι τα κίνητρα των προτοστατών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΑ... Είναι αυτά που από την αρχή περιγράφαμε και σε αυτά επιμένουμε. Τώρα ΞΕΡΕΤΕ πως ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ! (Το κακό είναι ότι μερικοί ηλίθιοι στην περιοχή τσιμπάνε)
...
Εντός της ημέρας ΕΡΧΟΝΤΑΙ στο www.stoxos.gr και άλλα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ...

4 σχόλια

  1. Ρε παιδιά..ειλικρινά, ο ζήλος που δείχνετε υπέρ των συμφερόντων της Ελλαδας είναι τουλάχιστον συγκινητικός..συγχαίρω όλους στον ΣΤΌΧΟ για όλες τις προσπάθειες σας.Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε να βγάζετε τσίμπλα από όλους, να αποκαλύπτεται τα νεοταξικά σχέδια, και όλα αυτά που μας κρύβουν στα ΜΜΕ.
    Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8eloume ka8aroteres fotogafies...kai onomata!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kathos den ehoume oles tis plirofories kai to plano tou edafous, einai dyskolo na vgaloume synperasmata, alla, o epikefalis ton armaton thaprepe na antidrasei dynamika.

    An 25 slavovoskoi stamatane ton strato mas, e tote ti na leme? Oti tha paroume tin poli? Entaksei o stratos mas einai to teleftaio harti pou ehoume alla kai ligi kritiki den vlaptei.

    Eimai tis gnomis oti o Stohos thaprepe na aksiosi efthines dioikitikes.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΣΟΠΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.