Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ" ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ... ... ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ" ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...
...


Οι φωτογραφίες είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και είναι από το επίμαχο σημείο... Στην αριστερή φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ το... καλλιεργήσιμο έδαφος του πεδίου βολής (τίγκα στην κοτρώνα) και στο βάθος το ένα από τα άρματα μάχης που είχε "εγκλωβιστεί" από το αγροτικό μηχάνημα με αριθμό κυκλοφορίας ΡΑΒ 7463 (Βλέπε την προηγούμενη ανάρτηση του "Στόχου"). Στην διπλανή φωτογραφία άλλο ένα "καλλιεργήσιμο" έδαφος μέσα στο δάσος, στο οποίο έχουν αναπτύξει τα σκηνάκια οι μονάδες που συμμετέχουν στην άσκηση... Έτσι για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι που προσπαθούν να μας πουλήσουν τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης. Με ποιόν νομίζετε ότι τα βάζετε ρε; Με τον Στρατό; ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΤΕ!!!
...
Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" - www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Καλέ!!! Ναι! Καλλιεργήσιμο ειναι!
    Εκεί φυτεύω τις κοτρώνες μου για να φτιάξω κοτρωνονεραϊδόσκονη! Τέτοια εποχή συνήθως είναι μεσαίου μεγέθους και τις θερίζει το νεραϊδοτρακτέρ, μετά τις πάμε στον μύλο για άλεσμα και παίρνω την πρώτη ύλη! Την πετάω σε οχτρούς.

    Αμάν, παιδιά συγνώμη σας μπέρδεψα ε!?!?!? πωπωωωωωωωωω δεν ήξερα ότι το κοτρωνοχώραφό μου έκανε τόση ζημιά!

    Αν μου πείτε ότι παίζει κανένα άλλο σενάριο εκτός του παραπάνω, εγώ θα φυτέψω και τούβλα για τουβλόσκονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pantos kanena xasisaki agrias morfis borei kai na bgei!!!!!

    Na rotisoume tous E3arxio-koukouloforous!

    Einai expert stis 'eidikes' kalliergies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re!

    Oi Slavotsobanarades to 8eloune gia na boskane oi SlaboBoulgarikes katsikes tous!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ τι λέτε;
    Φυτρώνει σε τέτοια ερημιά Κάνναβη?!?!?! Εντάξει δεν είστε νεράιδες να ξέρετε φυτολογία ή γεωργοί, καταλαβαίνω.


    Η κάνναβη είναι φυτό αυτοφυές και καλλιεργούμενο, ποώδες, ετήσιο, δίοικο (αρσενικό και θηλυκό), κλωστικό και ελαιοφόρο. Αναπτύσσεται σε υγρό έδαφος σε όλες σχεδόν τις κλιματολογικές συνθήκες και φθάνει σε ύψος τα 1,5 -7 μέτρα, ανάλογα το είδος, την ποικιλία και τις κλιματολογικές συνθήκες.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΨΗΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.

    Η ινδική κάνναβη (Cannabis indica) περιέχει λίγη έως πολύ τετραϋδροκανναβινόλη, ανάλογα την ποικιλία, και χρησιμοποιείται κυρίως ως θεραπευτικό και ευφορικό μέσο. Από την ινδική κάνναβη παρασκευάζεται και το γνωστό χασίς καθώς και φάρμακα για ορισμένες ασθένειες, όπως γλαύκωμα, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευρική ανορεξία, κάποιες μορφές καρκίνου, AIDS, κ.λπ. Η καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης απαγορεύεται στις περισσότερες χώρες.

    Η ήμερη και βιομηχανικής αξίας κάνναβη (Cannabis sativa) περιέχει ελάχιστη έως καθόλου τετραϋδροκανναβινόλη.
    Η ήμερη κάνναβη έχει μεγάλη οικονομική αξία και βρίσκει πλήθος βιομηχανικών εφαρμογών. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή σχοινιών, υφασμάτων, τροφίμων και χαρτιού, αλλά και ως καύσιμη ύλη, μονωτικό, προσθετικό σε χρώματα και πλαστικά, ως δομικό υλικό, κ.λπ. Καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο εκτός από τις ΗΠΑ και την ... Ελλάδα!!! Η καλλιέργειά της επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΚΑΙ η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν επιτρέπει την νόμιμη και κάνει τα στραβά μάτια στην ινδική που είναι παράνομη!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
    Η απαγόρευση της κάνναβης άρχισε στις ΗΠΑ, και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, τον μύθο ότι η ήμερη κάνναβη είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα φυτά στον κόσμο το δημιούργησαν και τον συντήρησαν τα μεγάλα βιομηχανικά συμφέροντα. Γιατί; Ακούστε: από την ήμερη πάντα κάνναβη κάνουμε χαρτί, νήματα, κορδόνια, χρώματα και βαφές, έως παραγωγή φωτός! Είναι το μόνο φυτό που θα μείνει στον πλανήτη ό,τι συμφορά και να τον βρει.
    Αυτό που άφησαν οι αγαπητές ΗΠΑ να γίνει ήταν να μαστουρώνει ο πλανήτης από την κακή της χρήση και όχι να διαδωθεί η οικολογική της ανάπτυξη και χρήση για να μειωθεί η χρήση βενζινών, πετρελαίου και λοιπών παραγώγων.
    Μας είπαν δηλαδή ότι ο Θεός έκανε κι ένα φυτό για το κακό του ανθρώπου και του πλανήτη. Και αυτοί το πήραν και το έκαναν εμπόριο για να κρατούν υπόδουλους λαούς.

    Αυτά από τις γνώσεις που απέκτησα στην ...Αμερικάνικη Βάση του Ελληνικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.