Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!

ΝΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ" ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Από το κακό στο χειρότερο δείχνει να πηγαίνει η κατάσταση, με ...

ΝΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ"

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Από το κακό στο χειρότερο δείχνει να πηγαίνει η κατάσταση, με τον σκοπιανό πρωθυπουργό να εμπλέκεται τώρα, με δηλώσεις του, και στην στρατιωτική άσκηση στη Φλώρινα, ζητώντας την απόσυρση του Ελληνικού Στρατού απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ και λέγοντας πως η άσκηση αποτελεί... πρόκληση!
Από το πρωί επικρατεί στην περιοχή της άσκησης αναταραχή. Οι στρατιώτες μας πήγαν για βολή και μαζεύτηκαν οι εγκάθετοι να τους... αποτρέψουν! Στο σημείο έφτασε Αστυνομία και αυτή τη στιγμή γίνεται κυριολεκτικά χαμός! Ποιος τόλμησε να τρέξει και να... ενημερώσει ότι βρίσκεται στη Φλώρινα ο Λιάνης και τα κανονίζει; Εννοώντας φυσικά την απόσυρση του Στρατού και την ματαίωση της άσκησης!

Έρχονται και άλλες πληροφορίες....

7 σχόλια

  1. Διάβασα τα νέα και έχω να αναφέρω τα παρακάτω. Τον Ιανουάριο του 1990 παρουσιάστηκα στον Ελληνικό στρατό. Τον Μάιο του 1991 βρισκόμουν στο φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής στο νομό Φλώρινας. Ήταν η εποχή που έμπαιναν κατά κύματα οι Αλβανοί. Ένα βράδυ κάποιοι Αλβανοί πιθανόν έριξαν σφαίρες έξω από το φυλάκιο. Την επόμενη μέρα οι άντρες της περιπόλου "αγριεμένοι" πιάνουν καμιά 30αρια λαθρομετανάστες στη πλατεία του χωριού και τους μεταφέρουν στο ΡΕΟ ώστε να απελαθούν. Ξαφνικά δέχονται επίθεση από περίπου 30 εξαγριωμένους "Έλληνες" και επιστρέφουν γρήγορα στο φυλάκιο. Αυτοί οι 30 μαλάκες κρατούσαν διάφορα όπλα (μαχαίρια, καδρόνια, καραμπίνες...). Την ώρα που έφτασαν κοντά στο φυλάκιο ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ 25 ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στημένους σε θέσεις μάχης, ενώ σε ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ MAG. Περιττό να σας πω ΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ και ποια η συμπεριφορά τους από εκεί και πέρα.
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Auata gia orismenous pou taxamou prospa8isan na mas poun oti ta epeisodia itane peribalontikou xaraktira!

    Egka8etoiu einai oi SlavoBoulgaroi toui Meliti se diatetagmeno sxedio gia na dimiorgi8ei fasaria pro twn die8nwn e3eli3ewn apomonosis tis Slavoskopjas!

    Meionotita mporei na einai oi 1000 Slavoboulgaroi alla Makedoniki pote!

    £ypniste sunellines an pistepsate to parami8i tis Aristeras kai tis Doras 8a 3ipnisetai asxima!


    Edw kai twra prepei na arxisei to sxedio apodomisis tis Vardarskas!

    Arketa anextikame tous Bastardous kai tous edw 'proodeutikous' ipostirixtes tous!

    Pixte tous ston KAIADA TWRA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ "ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΙΑ".ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΛΛΑΣ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ...ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ-ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ΓΕΥΓΕΛΗ-ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO MONO POU EPREPE NA EIXAME PEI STON FAFLATA TON GROUEFSKI EINAI OTI "H MAKEDONIA EINAI MIA KAI ELLHNIKH KI OPOIA ALLH MAKEDONIA YPARXEI EINAI APLOS ELLHNIKO KATEXOMENO EDAFOS POU PERIMENH THN APELEYTHERWSH TOU MAZI ME TOUS ELLHNES POU ZOUN EKEI" OLA TA ALLA EINAI POLITIKANTHKES ARES MARES KOUKOUNARES THS NTORITSAS KAI TOU KWSTAKH KAI TWS SYN AUTWN POLITIKA KOMMATA KAI TELEIES. KAI O KATHE LIANHS THA EPREPE HDH NA BRISKETE STA SKOPIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ? ΣΑΒ/ΚΟ ΕΦΘΑΣΕ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ!!

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!
    ΤΙ ΛΕΤΕ??!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I protasi gia egdromi stin Meliti einai poly kali. Ta logoia einai kala otan odigoun se prakseis. Diorganoste se taktika diastimata tris egdromes me poulman stin Meliti gia na anatrepsete to klima kai na dosete foni stous ntopoious Makedones. Episis synharitiria kai pali gia to ergo sas.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.