Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ!

ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ... Οι Εγγλέζοι... από πίσω... Αυτή ήταν πάντα η... στάση τους! ... Όπως πά...

ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
...
Οι Εγγλέζοι... από πίσω... Αυτή ήταν πάντα η... στάση τους!
...
Όπως πάντα έτσι και σήμερα ο "Στόχος" βρίσκεται μπροστά στην Πατριωτική ενημέρωση, αποκαλύπτοντας το ονόματα των υποκινητών και για την ιστορία της Κέρκυρας (που απο αυτό το μετερίζι πάλι αποκαλύψαμε πρώτοι) και για τα γεγονότα της Μελίτης που κάποιοι προσπαθούν να τα "εξοραϊσουν", αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα στην περιοχή. Διαβάστε επίσης στον "Στόχο" που κυκλοφορεί, για την διεξαγωγή της άσκησης "Παρμενίων" έστω και χωρίς την τελική της φάση και γιατί έφαγαν φρίκη τούρκοι και ισραηλινοί. Για τις επικίνδυνες προτάσεις για το Σκοπιανό που επεξεργάστηκε η Ντόρα κατ' εντολήν των αφεντικών της και ετοιμάζονται από ημέρα σε ημέρα να μας πλασάρουν. Για την καθέλκυση της πρώτης τουρκικής κορβέτας τύπου "στελθ" και την εξοπλιστική φρενίτιδα των "γειτόνων" μας. Για την ΑΚΕΛοποίηση της παιδείας στην Κύπρο μας αλλά και για τα γυρίσματα των μογγόλων που τώρα ζητάνε "ανεξάρτητο τουρκικό κράτος" αποτέλεσμα της πολιτικής της "σούβλας" και του "καφέ" από τον Χριστόφια. Επίσης, ένα ρεπορτάζ από την Λάρισσα και την εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν της Δασκάλας Χαράς Νικοπούλου ο Πατριωτικός Σύνδεσμος του νομού. Και... για τον βρώμικο ρόλο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Α' Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην συνέχεια της αναδρομής μας στα γεγονότα της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας εκείνη την περίοδο.

Ο Στόχος σήμερα σκύβει και στην Θράκη με θέματα που καίνε και θα τα βρούμε μπροστά μας σε μιά βδομάδα, ένα μήνα ή μερικά χρόνια... Διαβάστε για τον γιό του γνωστού Αμπντουχαλήμ Ντεντέ που μπαίνει μέσω Τουρκίας και με ύμνους στην Ντόρα, στο παιχνίδι της ενημέρωσης. Για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη που προσκύνησε τους ψευτομουφτήδες στην Θράκη και επέτρεψε την παρανομία. Για τους μουσουλμάνους επιχειρηματίες που καταπιεζόμενοι αγοράζουν εκτάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.... Και ασφαλώς για τον ρόλο του "Δικτύου Νομαρχιών¨στον Έβρο που άρχισε επιτέλους να προκαλεί αντιδράσεις.

Και βέβαια όλες οι μόνιμες στήλες του "Στόχου" και δεκάδες άλλα θέματα Πατριωτικού ενδιαφέροντος.

2 σχόλια

  1. Προσπαθήστε να ελέγχετε καλύτερα την ορθογραφία των κειμένων. Ειδικά στα πρωτοσέλιδα, τον τελευταίο καιρό, εμφανίζονται απαράδεκτα λάθη (π.χ. "ετοιμαστείτΑΙ").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poios einai re paidia o gero-strathgos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.