Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ... Η βεβήλωση του μημείου της ΕΛΔΥΚ δεν είναι είδηση γι...

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ
...
Η βεβήλωση του μημείου της ΕΛΔΥΚ δεν είναι είδηση για τα κατευθυνόμενα και ελεχόμενα από την ΝΤΠ Μέσα Μαζικής ενημέρωσης. Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό όταν από τα ίδια κέντρα καθοδηγούνται και ελέγχονται οι "γνωστοί-άγνωστοι" που με την πρώτη ευκαιρία επιτίθονται σε κάθετι ελληνικό; Τι θα γινόταν σήμερα αν είχε βεβηλωθεί η κεφάλα του ανύπαρκτου στο Πολυτεχνείο καθηγητή Σβορώνου ή το άγαλμα του Βελουχιώτη στη Λαμία; Ρητορικό το ερώτημα γιατί όλοι γνωρίζουμε... Άφήστε που αν ασχοληθούν με το θέμα θα πρέπει να αναφερθούν και στην αυριανή εκδήλωση που γίνεται στο Περιστέρι για τους ΕΛΔΥΚάριους (και που υπήρξε αφορμή για την βεβήλωση) Να σημειώσουμε ότι... Οι πολεμιστές του Συνδέσμου «Κύπρος 1974» τελούν στις 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή στις 11 π.μ. στο Περιστέρι και στο μνημείο επί της οδού Αγ.Πολυκάρπου και Πελασγίας το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών αδελφών μας. Στο μνημόσυνο έχουν κληθεί να παραστούν οι οικογένειες των πεσόντων, η θρησκευτική, πολιτική, στρατιωτική και πνευματική ηγεσία Ελλάδος και Κύπρου, καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου μας. Θα ακολουθήσουν ομιλίες, καταθέσεις στεφάνων και τιμητικών πλακετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945-488932, 6937-144553.

διαβάστε και εδώ

6 σχόλια

  1. Που να βρούνε χρόνο τα ΜΜΕ να αναφερθούνε σε αυτό? Ασχολούνται με τον ερχομό της madona και με το γεγονός πως ο brand pitt ανακυρήχτηκε ο ομορφότερος πατέρας του holywood. Αυτά "πουλάνε" περισσότερο βλέπεις στους σημερινούς Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma kala, den katalaveno, meta apo oli afti tin diafthora kai to ksepoulima tis patridos mas pou giname perigelos ston kosmo, den yparhei enas arhigos pou na mas enosei olous emas tous Ellines se ena komma? Enan arhigo me karydia kai ohi me fountoukoia opos tou Karatzafesi me tous papades tou den ehei i Ellada?
    Ma aftos o gigantas o Mihaloliakos tis Hrisis Avgis, giati den ton fotizoun oi theoi na kani kati parapano?
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σας φταίνε οι νεκροί?

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασέβεια σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου το να βεβηλώνεις μνημεία και το να αφήνεις άταφους νεκρούς.

    Πολύ ενδιαφέρον έχει το βιβλίο του Αντιπροέδρου της Βουλής των τριακοσίων .Σούρλα , για τους άταφους νεκρούς του 1940 στα βουνά της Β.Ηπείρου.

    Τελικά έχει δίκαιο οι Εκκλησία .
    Οι ήρωες της Κύπρου , όπως και άλλοι ήρωες απλά έχουνε κοιμηθεί .
    Νεκροί είναι πνευματικά και σαρκικά θα γίνουνε αυτοί που κάνουνε τέτοιες πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!!!
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!



    "Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Καλλιθέα

    Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν, τελικά, οι δράστες της φρικιαστικής ληστείας, σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Καλλιθέα, που είχε προκαλέσει τον αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.

    Πρόκειται για δύο Γεωργιανούς, οι οποίοι είχαν ξυλοκοπήσει την άτυχη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της και της είχαν αφαιρέσει, δια της βίας, δύο χρυσά δόντια.

    Μια παρόμοια υπόθεση, όμως, συγκλόνισε τους κατοίκους στον Διόνυσο. Τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι μιας 78χρονης, την έδεσαν στο κρεβάτι και της άρπαξαν 500 ευρώ, τη σύνταξή της δηλαδή και δύο χρυσούς σταυρούς που φορούσε στο λαιμό της.

    Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στη συνέχεια, την έσυραν στο διπλανό σπίτι και την ανάγκασαν να φωνάξει τη γειτόνισσά της για να διαπιστώσουν εάν έλειπε. Η γειτόνισσα απουσίαζε, οπότε παραβίασαν το παράθυρο και έκλεψαν άλλα 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ανώνυμος 27/9/08 7:47 μμ καλύτερα να σωπάσει και να δει ποιοι έσωσαν την Ελλάδα και ποιοι είπαν τα πράγματα με τ όνομα τους σε βουλή και Ευρωβουλή. Η Χ.Α. για να πετάει χαρτάκια 2 η ωρα τη νύχτα είναι μόνο ικανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OI ANARXOKOYMOYNISTES TETOIA KSEROYN MONO NA KANOYN.
    ALLA OSO EXWME PROBATA STA MANTRIA TWN KOMOYNISTIKWN KOMMATWN TETOIA KAI XEIRWTERA QA KANOYN OI ALHTHRIOI OPADOI TOY KKE, SYRIZA,KAI LOIPWN.
    POTE EPITELOYS QA KATALABOYME POIOI EINAI OI OPISTODROMIKOI KAI FASISTES?.
    POSA MNHMEIA KAI POSA BIBLIA QA PREPEI NA KATASTEPSOYN GIA NA KATALABOYN TA KOYKIA KAI NA ADEIAZOYN TA MANTRIA TWN EQNOPRODOTIKWN KOMMATWN?
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.