Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΥΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Σε απόλυτη κατάντια έχουν υποβάλει την Αστυνομία οι πολιτικοί και φυσικοί της προϊστάμενοι. Έρμαια των άπλυτων τα αστυνομικά τμήματα, ενώ οι...


Σε απόλυτη κατάντια έχουν υποβάλει την Αστυνομία οι πολιτικοί και φυσικοί της προϊστάμενοι. Έρμαια των άπλυτων τα αστυνομικά τμήματα, ενώ οι Αστυνομικοί δεν έχουν το δικαίωμα ούτε καν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό (όπως συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο Α.Τ. του Αιγάλεω), διότι... εξεγείρονται οι προοδευτικοί και δημοκράτες!

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Αιγάλεω, στις οδούς Παπαναστασίου και Κοραή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ομάδα 15 νεαρών έφτασε στην περιοχή με μηχανές, τις οποίες άφησαν σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια πλησιάσαν μέσα από ένα παρκάκι και πέταξαν αρχικά βόμβα μολότοφ εναντίον του αστυνομικού φρουρού, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές για εκφοβισμό.

Ωστόσο οι δράστες δεν πτοήθηκαν και εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και γκαζάκια εναντίον των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, που ήταν σταθμευμένα έξω από το τμήμα.

Από τις φωτιές καταστράφηκαν πέντε περιπολικά και έπαθαν ζημιές άλλα δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας με συμβατικούς αριθμούς κυκλοφορίας, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Νωρίτερα, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι την ευθύνη αναλαμβάνει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Φλόγα» και απείλησε ότι εντός 24ωρου θα ακολουθήσει και άλλο χτύπημα χωρίς να διευκρινίσει το στόχο.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.


Στο τέλος να δείτε ότι, για να περιφρουρήσουν τα τμήματα, θα στήσουν ορύγματα!

6 σχόλια

  1. ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΤΕ;
    ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΤΕ;
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ Η 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ F-16 ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ASTYNOMIKOS EPREPE NA PYROBOLHSH TON EXQRO.OXI TA AQWA NYXTOPOYLIA.
    OTAN ENSTOLOS YPHRETOYSA THN PATRIDA,AYTES TIS DIATAGES EIXA.
    AYTOS SAN SKOPOS TI DIATAGES EIXE?
    AN HTAN YPHRESIA SE SPITI EDNOPRODOTH (POLITIKOY)STON AERA QA PYROBOLOYSE PALI? H STO DOKSA PATRI?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπλοπολυβόλα και πλήρη ελευθερία να πυροβολούν χρειάζεται! Και τότε θα δούμε τι θα γίνουν τα άπλυτα σκουλήκια...
    Αυτό έπρεπε να γίνει τότε που οι προδότες βεβήλωναν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη...Έπρεπε να το στήσουν κι ας φώναζαν εμένα να ρίχνω, αρκεί να μου είχαν πολλές ταινίες σφαίρες..

    Έλλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά βλέπω... ανθρώπους να πανηγυρίζουν και να ζητωκραυγάζουν για την ήττα τους! Τα ασθενοφόρα ίου- ίου στην Σταδίου...
    Θυμάσαι ακόμη την 2 Φεβρουαρίου; Δεν την έχεις απωθήσει στο υποσυνείδητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά και εγώ απορώ γιατί οι άπλυτοι πάνε και τα βάζουν μόνο με τους μπάτσους. Οι μπάτσοι κυβερνάνε; Εφόσον είστε εναντίον του κράτους άπλυτοι, τραβάτε πάρτε γκαζάκια και μολότωφ και κάφτε τους πολιτικούς. Και εγώ θα είμαι στο πλευρό σας τότε, χεχε. Αλλά επιθέσεις εκεί που δεν σας παίρνει δεν κάνετε ποτέ. Επιθέσεις κάνετε μόνο εκεί που ξέρετε ότι θας σας κάνει πλάτες η βοθρική πολιτικο-επιχειρηματική σάπια καθεστωτική εξουσία. Κύριοι άπλυτοι, αν θέλετε να κάνετε αγώνα, κάψτε την Εκάλη και τον Διόνυσο, τους μπαμπάδες σας δηλαδή και ότι τα αστυνομικά τμήματα. Μαλάκες άπλυτοι! Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΡΥΓΜΑΤΑ ! ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ! ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ . Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ )ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ? ? ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ? ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ? ΟΧΙ ! ! ΤΩΡΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΑΝΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΠΟΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Μ16 ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ! ΙΣΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ..... ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ . ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ! ! ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ . ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ! ! ! ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ . ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ . ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 / 5 20 : 50 ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΑΣΚΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ . ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΩΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ . . . ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ !! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ !! ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ( Λ .Ο . Κ
    ) ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ! ! ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΡΥΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ (ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.