Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ: ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ

Σε απίστευτα ύψη έχουν φτάσει τα χρέη του Γ.Σ. Ηρακλής, ο οποίος έχει ουσιαστικα βαρέσει διάλυση κι αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερ...






Σε απίστευτα ύψη έχουν φτάσει τα χρέη του Γ.Σ. Ηρακλής, ο οποίος έχει ουσιαστικα βαρέσει διάλυση κι αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας να μείνει ζωντανή.




Όπως είπε στον Arena FM, ο Φώτης Θέος, μέλος της επιτροπής σωτηρίας, το χρέος του Γ.Σ. έχει φτάσει σχεδόν στο μισό δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα να είναι χωρίς διοίκηση από το 2012.

Στην πραγματικότητα, πέρα από τα χρέη, που είχαν δημιουργηθεί, το μεγαλύτερο μέρος του ποσό, προέρχεται από τα πρόστιμα για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων, που σχετίστηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θέος :

«Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που τρέχει κυρίως με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Θεωρούμε ότι από εκεί ξεκινάνε όλα τα περισσότερα προβλήματα που μετά μεταφέρονται σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Η λειτουργία του Γ.Σ Ηρακλής έχει δημιουργήσει όλο αυτό το πρόβλημα που τείνει να γίνει αξεπέραστο και θα βαδίσει μοιραία το σωματείο σε διάλυση. Αυτή την στιγμή το σωματείο είναι με το ένα πόδι …τελειωμένο.



Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει και δεν γνωρίζει γιατί ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι ακέφαλος διοικητικά-νομικά από το 2012.

Με τις τελευταίες εκθέσεις ελέγχων που έχουν έρθει από την εφορία, το συνολικό ποσό που εμφανίζεται στον Γ.Σ Ηρακλή σαν χρέος είναι κοντά στα 490 εκατ. ευρώ. Όπως καταλαβαίνεται προσπαθούμε να βρούμε μια άλλη λύση γιατί δεν μπορεί να πληρωθεί. Αυτό το χρέος πρέπει είτε να παγώσει ή να διαγραφεί ή να γίνει κάτι άλλο. Πρέπει να το πάρει πάνω της μια κυβέρνηση, δεν μπορεί να το πάρει ιδιώτης.

Τώρα επιχειρείτε μια δεύτερη προσπάθεια μέσω της εφορείας και του νομικού συμβουλίου του κράτους και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αποτραπεί και αυτή. Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί προς το παρών, είναι να εκλέξει την Δευτέρα ο Α.Σ. Ηρακλής 15 ανθρώπους και να τους κάνει διοικητικό συμβούλιο».

seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.