Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ... Ο ΛΙΑΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ... «ΑΧΤΑΡΜΑ» ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και νυν καλλιτεχνικός διευθυντής στα Πρέσπεια, Γιώργος Λιάνης, έδωσε νέο ρεσιτάλ. Το πρώην στέλεχος ...








Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και νυν καλλιτεχνικός διευθυντής στα Πρέσπεια, Γιώργος Λιάνης, έδωσε νέο ρεσιτάλ.




Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μετά την αποθεωτική υποδοχή που επεφύλαξε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έσπευσε να δικαιώσει τον τίτλο του καλλιτεχνικού διευθυντή της ετήσιας εκδήλωσης που διεξάγεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Φλώρινα.

Υποδέχθηκε επί σκηνής την λαϊκή αοιδό Πάολα με περίσσιο ενθουσιασμό. Γνωστός για την αδυναμία του στο τραγούδι, την συνόδευσε φωνητικά, ενώ η Πάολα ερμήνευε το τραγούδι της Λίνας Νικολακοπούλου και του Γκόραν Μπρέγκοβιτς «Θεός αν είναι» το οποίο αφιέρωσε μάλιστα στον Γιώργο Λιάνη.


Ο πρώην υπουργός της κρατούσε το χέρι σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και στη συνέχεια υποκλίθηκε μπροστά της και την φίλησε.

Η Πάολα συνέχισε να τραγουδάει με τον Λιάνη πάντα καθισμένο δίπλα της να της ψιθυρίζει και ενίοτε να τραγουδούν από το ίδιο μικρόφωνο.





dete

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.