Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΩΝ: ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΑ 'ΧΑΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!!!

Σας δείχνουμε τον αρχηγό της παρέας των Κρητικών που σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ έκανε άγρια καψώνια... και τραμπουκισμούς εις βάρος το...

Σας δείχνουμε τον αρχηγό της παρέας των Κρητικών που σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ έκανε άγρια καψώνια... και τραμπουκισμούς εις βάρος του εξαφανισμένου πλέον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως δημοσιοποίησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αρχηγός της παρέας είναι ο φαντάρος.

Ο μοναδικός λοιπόν φαντάρος και βασικό μέλος της παρέας, είναι ο εικονιζόμενος τον οποίο μας παρουσιάζει το spirospero.gr

Η παρέα και μέλη της παρέας έκαναν συχνά εξόδους μαζί με τον φοιτητή, εδώ σε κοινή τους έξοδο στο σινεμά, ίσως αυτή ήταν και η τελευταία έξοδος του Βαγγέλη Γιακουμάκη πριν την εξαφάνιση του.

H εξαφάνιση του φοιτητή Bαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων είναι πολύ πιο σοβαρό θέμα από όσο δείχνει ως τώρα στην κοινή γνώμη Ο γνωστός ντετέκτιβ Κ.Σπύρου δίνει νέα διάσταση και υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τη δική του έρευνα πίσω από την εξαφάνιση του φοιτητή υπάρχει αναβίωση παλαιάς βεντέτας στην Κρήτη.



Αν και θα μπορούσε ο φοιτητής να έχει εξαφανιστεί για να γλιτώσει ίσως από τη βεντέτα ο κ.Σπύρου μας είπε σήμερα(ΑΡΤ 90,6) το μεσημέρι ότι το πλέον πιθανό είναι ο φοιτητής να έχει δολοφονηθεί σε συνέχεια φρικτών βασανιστηρίων που υφίστατο το τελευταίο διάστημα στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Όπως είπε το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφυλακίστηκε μετά από χρόνια στενός συγγενής του Βαγγέλη Γιακουμάκη .

Ο στενός συγγενής ήταν στη φυλακή για πολλά χρόνια γιατί είχε σκοτώσει στην Κρήτη δυο πολίτες και συνέδεσε τους φόνους εκείνους με κρητική βεντέτα με θύμα τον φοιτητή στα Γιάννενα.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να βρεθεί ο μίτος που θα κάνει τέτοια σύνδεση και μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή η σιωπή και από την πλευρά των συγγενών του εξαφανισμένου φοιτητή και από την πλευρά των κρητικών συμφοιτητών του, που φωτογραφίζονται ως βασανιστές του.

Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούν δημόσια οι στενοί συγγενείς του φοιτητή, έστω στα πλαίσια έκκλησης για την ανεύρεσή του;

Δεν θα έπρεπε οι «κατηγορούμενοι» συμφοιτητές ,είτε οι ίδιοι, είτε μέσω δικηγόρου να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με την εξαφάνιση;

Μόνο στην περίπτωση της βεντέτας δεν υπάρχουν δημόσιες εμφανίσεις από καμία πλευρά. Γιατί και οι δυο πλευρές αντιδρούν και ως θύματα και ως θύτες.

Η υπόθεση πάντως είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λάβει ποινικές διαστάσεις παρότι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερεύνησε, αλλά δεν κατέληξε σε ασφαλές συμπέρασμα.

Το πόρισμα που έγινε φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την Ασφάλεια τουλάχιστον σε ποινικά αξιολογήσιμη συμπεριφορά, έστω και αν ,προς το παρόν τουλάχιστον, δεν αποδεικνύεται ανθρωποκτονία.

Το πόρισμα που θα καταλήξει στη Δικαιοσύνη καταλόγιζε ευθύνες για ολιγωρία στη Διοίκηση της Σχολής και πολλοί θεωρούν ότι η ολιγωρία μπορεί να οφείλεται στο φόβο που σκορπά τριγύρω η κρητική βεντέτα.

Η Ένορκη Εξέταση που έγινε περιλαμβάνει στο πόρισμα και δεκάδες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν τα περιστατικά βίας. Στο άμεσο μέλλον θα τεθούν ζητήματα όπως:

1 )Έχουν σχέση φοιτητές από την Κρήτη με παρελθόν βεντέτας μεταξύ της οικογένειας Γιακουμάκη και άλλων δυο κρητικών οικογενειών;

2)Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό αποφυλακίστηκε στην Κρήτη κάποιο πρόσωπο που έχει σχέση με φονικά από βεντέτα και αν ναι ποιά σχέση έχει με τον εξαφανισμένο φοιτητή;

3)Είναι αλήθεια ότι ο εξαφανισμένος φοιτητής είχε υποβληθεί το τελευταίο διάστημα σε μαρτύρια, όπως σταύρωση, φάλαγγα και άλλα φοβερά και τρομερά και κανένας δεν επενέβη;

Οι εξελίξεις στο θέμα θα είναι δραματικές από πολλές πλευρές και η Έλενα Ακρίτα δεν επενέβη τυχαία.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διαψεύδει ότι ενδιαφέρθηκε για την υπόθεση αυτή, αλλά επιβεβαιώνει ότι παρενέβη κάποια στιγμή για κάποιο άλλο άσχετο θέμα.

Και ενώ θα έπρεπε να τελειώσει εδώ αυτή η πολιτική πλευρά, άλλοι δυο βουλευτές της Νέας δημοκρατίας οι κ.κΑυγενάκης και Κεφαλογιάννης και από τη δική του πλευρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μιχελογιαννάκης παρεμβαίνουν και ζητούν να ριχτεί πολιτικό φως στην υπόθεση.

Ακόμα και ο τρόπος παρέμβασης των πολιτικών δείχνει ίσως ότι κάτι γνωρίζουν για πιθανή βεντέτα.

Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στο επίπεδο των εκτιμήσεων και των συμπερασμάτων και η Δικαιοσύνη στην οποία θα καταλήξει το πόρισμα θα αποφανθεί τελικά αν υπάρχει περίπτωση βεντέτας ή όχι.

Tromaktiko

169 σχόλια

  1. δεστε του τον υμαντα γυρω απο τον λαιμο οπωs εκανε στο βαγγελη Να δουμε τοτε θα τα ξερασει η οχι το αρχιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ;; ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ;; ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσαιωνας ειναι το χωριό σου!κατεβα στην κρητη και θα δεις αν ειναι ψυχοανωμαλοι!τραμπουκοι υπαρχουν παντου!αλλα το iq σου δεν σαφηνει να το δεις μαλλον!κριμα ομως- οχι για εσενα γτ για να εχεις τετοια αποψη ειναι χαμενη υποθεση και που σου μιλαω αλλα γενικότερα -τετοια αποβρασματα να χαρακτηριζουν το νησι μας!απο ενα ψυχοανωμαλο κρητικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω σαν κρητικός δεν είμαι ψυχανωμαλος φίλε μου.δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΘΗΣΕΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΠΛΑΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ, ΘΑΛΗΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?
    ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ (ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ) "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΟ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ?

    -ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ-

    ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΙ ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΥΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακριβώς, γι'αυτό καλύτερα να μείνεις εκεί με τη μαμά σου να σε φυλάει μπούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμαν μωρε και αυτοι οι κρητικοι(ξερολες) με αυτες τις βεντετες;;; ελεος πια που ζουμε μεσαιωνα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. prwton otan milas gia krhtikous tha pleneis to stoma sou pio prin. to oti yparxoun kwlopaida san k autous de shmainei oti oloi einai etsi. ainte mpravo pou tha miliseis gia tous krhtikous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωλοπαιδαρακια!!!αυτη ειναι η μαγκια σας???να χτυπατε και να βασανιζετε καποιον που δεν σας εχει πειραξει??
    οσο γα τους κρητικους η μαγκια τους ειναι μονο με τα οπλα και τα μαχαιρια...ποτε δεν μπλεκουν σε καβγαδες χερι με χερι...ετσι ειμαι και εγω μαγκας με τα κουμπουρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίστε να μαλώνετε, Έλληνες...έτσι κάναμε πάντα...φαγωνόμασταν μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυπάμαι που γενικευεται την αποψη σας για τους Κρητικούς. Γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Κρήτη, είμαι ΠΟΛΥ Περήφανη για την καταγωγή μου και για τον τρόπο που μεγαλωσα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Τραμπούκοι αληθεια είναι υπάρχουν παντου όπως και καθηγητές -διευθυντες σχολων που θα αδιαφορησουν για τετοιου είδους γεγονοτα ενώ τα γνωρίζουν... Βία στα σχολεια υπάρχει σε ολη την Ελλάδα (πιστευω σε μικροτερο βαθμο στην Κρητη) ας ανοιξουν ολοι οι παιδαγωγοι τα ματια και το στομα τους να μην υπάρξουν και άλλα θυματα σαν τον Βαγγέλη. Και όλες εμεις οι μανάδες ας μαθουμε να διαβαζουμε τα παιδιά μας και να ειμαστε εκει να τα βοηθήσουμε αν ποτε πεσουν θυματα βιας ή αν ποτέ τα ιδια ενεργησουν βιαια σε καποιο συμμαθητή τους.. Οσο για τους Κρητικούς τι παει να πει? Σήμερα αυτοκτονησε ένας με ψυχολογικα προβλήματα και πηρε μαζι και το μωρο ανηψάκι του, δεν παει να πει ότι ολοι στο Βυρωνα εχουνε ψυχολογικα προβλήματα ετσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ...................ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ.............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ασε και με κρητικουσ εχουμε συνεχεια ιστοριεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γ@μήστε τα τσογλ@νια. Μιας και είναι στον στρατό οι ανώτεροι να τον λιώσουν. Να τον κάνουν να κλαίει σαν αδερφή. Και μετά στρατοδικείο. Άντε με όλους τους θρασύδειλους αλήτες που σκοτώνουν τα παιδιά του κόσμου. Όσο για τους πολιτικούς που ενδεχομένως να τους κάλυπταν βγάλτε τα ονόματα τους και να περάσουν από Ειδικό Δικαστήριο. Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή υπάρχουν μερικά κωλόπαιδα δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλοι οι κρητικοί ... και αυτός που έγραψε ότι στην Κρήτη ξέρουν μόνο με τα όπλα να έρθει να μου το πει ο μπάσταρδος , νομίζει ότι επειδή υπάρχουν αυτά τα μαλακιστίρια είναι όλοι οι κρητηκοί έτσι ... και εσείς που βρίζετε την Κρήτη ξέρετε να τα λέτε μόνο από το Facebook ... ξεφτιλισμενοι δεν αξίζει να σας δίνουν σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπασταρδια ρεζηλεψατε την κρητη .τι σας εφταιγε το παιδι σιχαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. auta ta mpastardia den rezilepsane ti kriti sou rezilepsane to an8ropino idos file..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είστε σοβαροί ρε; Δηλαδή φταίει όλη η Κρήτη για το περιστατικό, αλλά κουβέντα για τους υπόλοιπους Έλληνες - καθηγητές, διευθυντές, μαθητές, φίλου ς - που ήξεραν και δεν μιλούσαν...που γνώριζαν αλλά γελούσαν και τώρα το παίζουν έκπληκτοι!!!! Είστε σοβαροί ρε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω ειμαι Κρητικός....καλα λενε οτι ειμαστε ζωα...σιγουρα δεν ειναι ολοι το ιδιο...αλλα σαν ποσοστο το 90% ειναι ζωα..κι οποιος λεει το αντιθετο να σκεφτει οτι εδω σκοτωνονται για μια κατσικα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. tropi k esxos se aftoys poy prajane to egklima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρεζακια να το κανουνε το πουστη,να ψοφάει κάθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καποια απο ΑΥΤΑ τα ειχα συνατησει σε ταξιδια μου!Καθως πολυ συχνα περναμε το ιδιο λεοφ. απο Κρητη.Λεοφ που μπανει στο πλοιο και κανει την γραμμη Κρητη Πατρα Αγρινιο Μεσολογγι Ιωαννινα και ολα τα γυρω γυρω.Αγρικοι.....ολοι απΑιτουμε την τιμωρια τους!Ασχετα απο το αν ο Βαγγελης αυτοκτονησε η οχι..σε καθε περιπτωση ειναι οι ηθικοι αυτουργοι!Εφοσον υοαρχουν ενορκες καταθεσεις επρεπε ηδη να ειναι μεσα για εκφοβισμο και ψυχοσωματικη βια!Τι περιμενουν οι αρχες!Ηδη εχουν διαπραξει αδικηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν είστε περήφανοι για τον τόπο σας, ξεβρωμίστε τον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι βλακείες ακούει κανείς..., ο φασισμός στο μεγαλείο του, όταν γενικεύουν για όλους τους κρητικούς. Όταν ήμουν φοιτητής γνώριζα πάρα πολλούς κρητικούς (είμαι από ρούμελη), μια χαρά παιδιά, στενοί φίλοι/ες μου, κανένας τους δεν ήταν τραμπούκος. Οπότε, ναι, να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να εκλείψει αυτός ο "τραμπουκισμός" από τα σχολεία και την κοινωνία, αλλά μην γενικεύουμε. Όποιος γενικεύει μοιάζει με τους "τραμπούκους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. fisika kai den fteei olh i kriti!! alla ayta ta kolopaida pou mono gia kritikoi den kanoun dioti oi kritikoi eine lebentes ksi ntomproi oxi mpastardia san ayton kai osous kanan to kako ston baggeli xara stin mana pou ebgale tetoia terata!! eyxome na to broun dipla mprosta tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kritikos eimai paidia k eimai perifanos g auto!alla auta ta apovrasmata pou ekanan kako sto paidi auto prepei n timwri8oun me tn xeirotero tropo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πραγματι η τιμωρια που αρμοζει σε αυτα τα δυστυχη ΤΕΡΑΤΑ ειναι νοιωσουν τον ιδιο ΠΟΝΟ την ιδια ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ που εκαναν στο παιδακι !!!!επισης η θεια δικη να πεσει και στα κεφαλια των γονιων τους που γαλουχησαν τετοια ΚΤΗΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σιγα τον αρχηγο κατι κολοπαιδα ειναι δεστε τους ιμαντες γυρο απο το λαιμο κλειστε τους το νερο να δειτε για ποτε θα τα ξερασουν ολα αν υπηρχε ΕΛΑΣ θα το ειχε κανει σωστα και οπως πρεπει το καθηκον της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν φταίνε όλοι οι Κρητικοί εγώ όταν ήμουν νεος και στο στρατό έκανα παρέα με κριτικούς δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά παντού συναντησα νταήδες απλός το παιδάκι αυτό δεν ειχε τον τρόπο να τους αποφύγει, και ισως την βοήθεια από το σπίτι , το φόβο να τα πει στους δικους του , ισως ηταν και αδυνατος χαρακτηρας και τα κρατούσε μεσα του....καλο ταξίδι Βαγγέλη !!!! ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τιμορια στους τραμπουκους γιατι αυτι δε λεγοντε ανθρωποι λιπαμε τους γονοις που τα μεγαλοσαν ειμε και γω μια πονεμενη μανα με το χαμο του παιδιουμου συμεριζωμε τον πονο των γονιων του δυναμη στη μανουλατου βαγγελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κοιτάξτε έναν άντρα!!!!ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους σου ευχόμαστε ολόψυχα να φοφήσεις με τον χειρότερο τρόπο...!!κρίμα να μη μπορούμε να μαζευτούμε όλοι να σε κοιτάμε!!!!!και εσένα και τους συνένοχούς σου,αδεφάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ελεοσ με τη κρητη περηφανη σιγα ολοι γροθοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παράλογο να γενικευετε και να κατακρίνετε συνολικά τους Κρητικούς.. και ο Βαγγέλης από εκεί ήταν
    Βέβαια αυτοί που τον κακοποιησαν είναι για της φυλακής τα σίδερα να χαρούν την λεβεντιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εάν είχε κάνει σωστά την δουλειά του ο Διευθυντής .ΙΣΩΣ σήμερα να ζούσε το παίδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. dn ftaiei oi krhth....ths poutanas o gios ftaiei...kremasma k xylo 8elei...na meinei anaphro se olh t th zwh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ολοι η υπευθυνη για το κακο που εκαναν σε αυτην την ψυχουλα θα τιμηρωθουν αργα η γρηγορα αλλα όχι από τους ανθρώπους από τον θεο...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν ειμαι απο την Κρητη ομως γνωριζω πολλους Κρητικους και πραγματικα δεν πρεπει να τους βαζουμε ολους συο ιδιο τσουβαλι.Αυτο μπορει να ειχε συμβει σε οποιοδηποτε μερος την Ελλαδας,μην βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος...Σημασια αυτην την στιγμη εχει να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι, ηθικοι και πρακτικοι!Καλο παραδεισο στο παιδι κ καλο κουραγιο στην οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. λυπαμε γιατι πληρωσε μια αθωα ψυχη τα λαθη καποιον αλλον.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ότι και να τα κάνεις, δυστυχώς το παλικάρι δεν επιστρέφει ...

    Αν και στην φυλακή, καλό θα ήταν να υποστούν ένα ανάλογο bulling από πραγματικούς μάγκες/δολοφόνους/εμπόρους ναρκωτικών, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα .... έτσι να ζήσουν έστω και λίγο από αυτά που περνούσε ο Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. οχι δεν εισαστε ολοι η κρητικοι το ιδιο υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειδικα οταν βρισκονται σε κλικες ειναι κωλοπαιδια του κερατα οπως πχ στο στρατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να σας πιάσουν κολοπαιδα κ να σας φέρουν στη πλατεια συντάγματος δεμένους όπως είχατε κ τον Βαγγέλη κ τα λέμε μαλακισμενα του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οσο και να θελουν οι Κρητικοι εχουνε αρχισει και εχουνε παρει τον στραβο τον δρομο.Μια με κατι παιδεραστες,μια κατι τραμπουκισμους και ψευτομαγκιες,μια μετα χασισια δεν ειστε οι γαμιαδες της ελλαδας χαλαρωστε.Παντου συμβαινουν αυτα αλλα στην Κρητη τα τελευταια χρονια κατι δεν παει καλα.Δεν ξερω αν φταει το ΠΑΣΟΚ που σας εχει λασκα αλλα ψαχτειτε δεν ειναι συμπεριφορα αυτη και μαλιστα απεναντι σε εναν συγχωριανο σας.Ειναι ντροπη και ξεφτιλα.Ειχανε παει χιλιομετρα μακρια απο την Κρητη και βασανιζαν ενα δικο τους παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε αυτι που το κακαν να την πλιροσουν και οχι ολοι η κρητη και ουτε η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ Η ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΗΚΙΜΑ...ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτός ο άνθρωπος γιατί έχει αυτή τη μορφή πρέπει να τον εξετάσεις ένας νευρολόγος ψυχίατρος μπας και σώσει την ψυχή του. Πραγματικά αυτό είναι αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο δεύτερος από αριστερά ο αρχηγός, ε; Φαίνεται ότι είναι μάγκας.... Μεγάλε, αν σε πετύχαινα, θα σου έσπαγα τα στραβά ποδαράκια σου, και μετά θα σου "αδυνάτιζα" την κωλάρα. Καλώμαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δε θα καταλαβω ποτε πως μπορειτε κ βαζετε σε ενα σακι ολη τη κρητη για μερικα συγκεκριμενα γεγονοτα.ειμαι απο τη κρητη,μενω στη κρητη.συμφωνα με αυτα που βλεπω,ναι,οι πιο πολλοι ειναι ψευτομαγκες.αυτο δε σημαινει πως πρεπει να παιρνει ολο το κοσμο η μπαλα.!παντου υπαρχουν ανθρωποι,που ειναι ειτε αλητες,ειτε κλεφτες ειτε οτιδηποτε..τι παει ναπει??πως ολοι οι υπολοιποι της ιδιας περιχοης ειναι το ιδιο??αλλαξτε μυαλο,κοιταξτε να μπορειτε να προσφερετε λιγη παιδεια στα παιδια σας,να τα μαθετε να αγαπανε κ να ειναι ανθρωποι κ σταματηστε να γραφετε μαλακιες στα blog.!κ οχι δε ντρεπομαι καθολου που ειμαι κρητικος.!οι αλητες αυτοι που μας ξεφτυλιζουν θα πρεπε να ντρεπονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παιδια οι Κρητικοί και η Κρήτη ειναι μέρει και άνθρωποι με ιστορία που εκπροσωπεί ολους μας..το σκηνικό με το Βαγγέλη το οτι ηταν κριτικοί αυτοι που του τακαναν δεν φταίει ολοι η Κρήτη. .αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι αποτο μέρος το δικό μας δηλαδη θα φταίει ολο το νησί η το χωριό? Αν 3 στους 100 ειναι ζώα? Ελπιζω να δοθεί δικαιωσηνη για τη μνήμη του παλικαριού..και να είμαστε δίκαιοι και να τα βάζουμε με τους εγκληματίες οχι με τους αθώους. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιατί κατιγοριτε ολη εσης την κριτη άδικα ενο δεν φτενε ολη η κριτηκη να κατηγορίσετε τον μπάσταρδο τον αρχιμπασταρδο και τα μπασταρδακια.....κρίμα που κατιγοριτε ολοκλιρη την κριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. koitate kati moures pou to pezoun kai makges ante re zwa to fagate topaidaki palio 3eftiles i dikeosini einai megali ola edwplirononte !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Den einai oloi oi kritikoi to idio .. Alla otan kapia malakistiria kritikoi sxoliazoun me afthadia gia enan pethameno einai karagkiozilikia .. Emeis toys dextikame sthn polh mas kai mas molinoyn ton area k me praxis k me logia .. Tous dinoyme axia bas k pan brwsta giati gia na hrthan sthn Sxoli mas mas Icahn anagkh.. Opote mazepste ta Logakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Από την φωτογραφία βλέπω κλασικά καλόπαιδα η πετσιά όπως τους λέμε στην Κρήτη οι οποίοι είναι συνήθως από ορεινά χωριά αμόρφωτοι λειτουργούν σε ομάδες και οπλοφορουν και φροντίζουν να έχουν και πολιτική στήριξη όλοι αυτοί είναι οι μάστιγα της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΙΔΙΩΝ...ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΑΕΣ ΦΙΛΟΥΣ... ΨΥΧΑΡΕΣ......ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ "ΜΙΛΑΕΙ" ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ........ΑΛΛΟΙΩΣ .....ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.......ΣΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ (ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ) ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΟΝΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.....ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΘΑΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 2 3 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.....ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ..........ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.....ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ..ΜΙΑ ΦΛΕΒΑ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ...............ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΕΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΜΕΣΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτο το οτι ¨Εγω δεν μοιαζω σαν τους αλλούς Κρητικούς¨ ειλικρινά να το κοιτάξετε εσεις οι Κρητικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ενα εχω να σας πω κάθεστε και μαλωνετε.γενικευετε τα παντα.αυτα τα μπασταρδια να παθουν οτι χεροτερο οτι εκαναν τριπλασιο να τους ερθει.ο θεος είναι μεγαλος και ολα τα βλέπει το μονο π εχω να πω ειναι κουραγιο στην οικογένεια κ τα θερμά μου συλλυπητήρια θρηνουμε ολοι οι Έλληνες για το περιστατικο αυτο.ολοι οι κριτικοι δν ειναι ετσι σε ολο υο κοσμο υπάρχουν τραμπουκοι κ δυστυχώς τα ακουμε καθημερινα.το αν υπάρχει βεντέτα η οχι δν τ ξερουμε κ πιστεύω ουυε θα μαθευτεί η αλήθεια κρίμα για το παιδακι.μενω στο εξωτερικο κ θελω να σας πω οτι ολοι οι Έλληνες εδω εχουν ξεσηκωθεί. Θρινουμε κ εμείς εδω.ευχομαι να μην βρεθεει αλλο τετοιο κακο κ να τιμωρηθουν παραδειγματικα.κουραγιο στην οικογένεια. Οι αρμόδιοι, να φροντισουν για δικαιοσύνη κ οι εκπαιδευτες να φροντισουν να μην τα περνουν στα χαλαρα αυτα τα θεματα.οποιο παιδι εχει καποιο τέτοιο θεμα να απευθυνθεί στις αρμοδιες υπηρεσίες κανεις δεν ειναι μονος του! Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ενα εχω να σας πω κάθεστε και μαλωνετε.γενικευετε τα παντα.αυτα τα μπασταρδια να παθουν οτι χεροτερο οτι εκαναν τριπλασιο να τους ερθει.ο θεος είναι μεγαλος και ολα τα βλέπει το μονο π εχω να πω ειναι κουραγιο στην οικογένεια κ τα θερμά μου συλλυπητήρια θρηνουμε ολοι οι Έλληνες για το περιστατικο αυτο.ολοι οι κριτικοι δν ειναι ετσι σε ολο υο κοσμο υπάρχουν τραμπουκοι κ δυστυχώς τα ακουμε καθημερινα.το αν υπάρχει βεντέτα η οχι δν τ ξερουμε κ πιστεύω ουυε θα μαθευτεί η αλήθεια κρίμα για το παιδακι.μενω στο εξωτερικο κ θελω να σας πω οτι ολοι οι Έλληνες εδω εχουν ξεσηκωθεί. Θρινουμε κ εμείς εδω.ευχομαι να μην βρεθεει αλλο τετοιο κακο κ να τιμωρηθουν παραδειγματικα.κουραγιο στην οικογένεια. Οι αρμόδιοι, να φροντισουν για δικαιοσύνη κ οι εκπαιδευτες να φροντισουν να μην τα περνουν στα χαλαρα αυτα τα θεματα.οποιο παιδι εχει καποιο τέτοιο θεμα να απευθυνθεί στις αρμοδιες υπηρεσίες κανεις δεν ειναι μονος του! Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. O kaliteros anthropos p exw gnwrisei einai kritikos.. o xeiroteros pali einai k aftos kritikos.. oi pio polu pseftes einai k koutoponiroi.. ligous kserw mpesalides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παντου υπάρχουν καλοί και κακοί. Το μόνο που πρέπει ειναι να πληρώσουν αυτά τα κολωπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε πάτε καλά;; επειδή αυτοί που σκότωσαν τον Βαγγέλη ή έστω αυτοί που ήταν η αιτία για να πεθάνει ο Βαγγέλης ήταν κρητικοι πάει να πει ότι όλοι είμαστε ψυχανομαλοι;; Μια απλή ερώτηση θα σας κάνω.. Ο Βαγγέλης από που ειναι;; Δεν είναι από την Κρήτη;; Αυτο σκεφτείτε μόνο.. Αν το περιστατικό είχε να κάνει με Μανιάτες και όχι με Κρητικούς θα κατηγορουσατε όλους τους Μανιάτες τώρα;; Σοβαρευτείτε ρε.. Χάθηκε ένα παιδί.. Μεγάλη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.. Μην κατηγορειτε (εμάς) τους Κρητικούς. Υπάρχουν ζώα στην Κρήτη αλλά κατά πλειοψηφία είμαστε άνθρωποι.. Σας παρακαλώ μην γράφετε ότι σασ έρθει.. Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μη γενικεύουμε παιδιά, η Κρήτη έχει 620 χιλιάδες πληθυσμό αν έχει και 1000 μαλάκες αυτό δε λέει τίποτα. Εγώ δεν είμαι Κριτικός αλλά δε μ' αρέσει να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, στο κάτω κάτω και το θύμα απ' την Κρήτη ήταν. Ψυχραιμία λοιπόν. Εγώ όσες φορές έχω πάει Κρήτη έχω περάσει φοβερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μην ισοπεδωνουμε τα πράγματα, δεν καταδικαζουμε όλο το νησί για μερικά χαζά, αν και μετά από αυτό οι Κρητικοί ξέρουν να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και να ξεπλενουν τέτοιες ντροπες. Έτσι είναι το Αντριλικι και η μαγκιά. Νομίζω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οι υπαιτιοι να τιμωρηθούν αυστηρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το ίδιο συγκλονισμένοι πρέπει να είναι και οι γονείς που ανακαλύπτουν πως τα παιδιά τους για μια προσωπική εμπλοκή (όποιου τύπου δεν έχει σημασία) οδηγήθηκαν στο να γίνουν έμμεσα δολοφόνοι. Όσοι είστε γονείς ελάτε στη θέση τους να βγαίνει αύριο το παιδί σας δυνητικά εκβιαστής δολοφόνος. Δεν εξειδικεύω τον τραμπουκισμό ως Κρητικό αποκλειστικά προιόν αλλά δεν είναι καθόλου ανένοχη αυτή ην τόσο υπογραμμισμένη περηφάνεια που αισθάνονται οι Κρητικοί επειδή γεννήθηκαν Κρητικοί. Έχετε δει πολλούς Έλληνες της υπόλοιπης Ελλάδας να κάνουν έτσι; Κάποιοι αυτή την περηφάνια την ενδύονται αναίτια και την μετατρέπουν σε αλλαζονία και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε αργά ή γρήγορα αφού συχνά οδηγεί σε συμπλεγματική συμπεριφορά. Η παραβατικότητα υπάρχει παντού, στην Κρήτη όμως δυστυχώς απολαμβάνει συχνά της σκέπης της "πολιτείας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Να θυμισω σε μερικους "εξυπνους" οτι κι ο !Βαγγελης μας ειναι κρητικος... βριστε οσο θελετε τα μπασταρδια που ευθυνονται για οτι εγινε... βριζοντας ομως το τοπο μας κ το τοπο του Βαγγελη δειχνει ποσο κατωτεροι πραγματικα ειστε σε ολα τα επιπεδα.. οχι σαν κατοικοι καποιας περιοχης.. αλλα σαν ανθρωποι και σας λυπαμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κουράγιο στην οικογένεια του να βρεθούν άμεσα οι υπεύθυνοι και να τους κοπούν οι όρχεις γιατί δεν αξίζουν να έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ειναι ασχημο να κατηγορειται ενα ολοκληρο νησι για τις αθλιες πραξεις μιας ομαδας καθαρματων! δεν φταινε ΟΛΟΙ οι κρητικοι! αλλα ολοι οι ελληνες που τοσα χρονια εχουμε αφησει στην ακρη την σωστη αγωγη των παιδιων και δεν τους μαθαινουμε τροπους και πως να συμπεριφερονται σε ατομα που ειναι διαφορετικα απο αυτους. Εχω δει γονεις που παρατανε τα παιδια τους στα λαπτοπ και στους υπολογηστες για να μην τα ζαλιζουν, που τους επιτρεπουν να παρακολουθουν κινουμενα σχεδια με βια και πολεμο. Τη παιδεια θα αποκτησουν αυτα τα παιδια μπορει να απαντησει κανεις? ολοι με καποιο τροπο ευθυνομαστε.! φυσικα αυτο που εκαναν αυτα τα ρεμαλια στο καημενο το παιδι ξεπερναει τα ορια.! ντροπη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έχουν κατηγορηθεί για κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. τον περιμενουν κατι πεινασμενες πουτσες στη φυλακη που θα ευεται να ειχε αυτοκτονησει ο τσογλανος...τοσο καρο τους χαιδευουν και ειναι μιση σφαλιαρα ανθρωποι ολοι τους...ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πρέπει να έχει σοβαρή εικογενεια και αυτός και η παρεα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Χθες, και τα δυο γελοία και άθλια περιστατικά: Από τη μια η ακρότητα με τις βρισιές κατά του νεκρού σε μπλογκ («κακό ψόφο στον ομοφυλόφιλο» κλπ), στην άλλη ακρότητα με την θεοποίηση του νεαρού στο facebook! Δείτε εδώ:
    http://xairete.blogspot.gr/2015/03/facebook_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. pou pane me tetoia mapa re o pisw glentides kante tous asikotous... Ti sas eftege to palikari re mounopana katastrepsate thn zwh enos paidiou kai ths oikogeneias tou ZWA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. kamia kriti den ftaiei ftaiei i paidia kai oi i oikogeneia poy edoses autes tis arxes sta paidia tous.den eimai kritikos alla den einai kai logos autos na katigoroume ena apo ta pio omorfa meroi tis elladas kai me tous pio filoksenous anthropoys.alla i koinonia etsi sas exei kanei na katigorite xoris na kserete kai xoris kan na exete gnorisi kati.tote edo stin athina oloi eprepe na eimastan prezakia kai kleftronia epidei etsi deixnei oi omonoia?logikeutite loipon kai koitaxte to giati na xathei etsi adika ena neo paidi kai eidika apo venteta pou eixan oi pappoudes tous oi propappoudes tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το οτι εχει η κρητη κωλοπαιδα ειναι γνωστο,εχει ομως και διαμαντια που δεν πειραζουν ουτε μυρμηγκι.κι οσο για τον βλαχο που λεει μονο με τα οπλα τα βαζουν....χαρη στου κρητικους μιλαει ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. NA EΠΑΝΕΛΘΗ Η ΠΟΙΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. δεν διάβασα όλα τα σχόλια… 3-4 που θα διαβάσει κάνεις καταλαβαίνει ότι βρήκαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος... λοιπόν στα ορεινά χωριά της Κρήτης όπως και σε όλα τα ορεινά χωριά της Ελλάδας τα παιδιά μεγάλωναν και δυστυχώς σε μικρό βαθμό και σήμερα μεγαλώνουν κάπως… και η παιδεία τους από το σπίτι ήταν και είναι κάπως... (δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να προβώ σε χαρακτηρισμούς γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας) αν ψάξουμε όμως θα διαπιστώσουμε ότι κατά το παρελθόν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουμε τέτοιου είδους κτήνη… που για να αποδείξουν τον ανδρισμό τους έφτασαν έως και το έγκλημα… συνεπώς δεν είναι το θέμα μας η καταγωγή των δραστών… το θέμα σε αυτήν την ιστορία είναι το τι έκαναν όλοι αυτοί οι «σώφρονες» εντός και έκτος της σχόλης που γνώριζαν το τι βίωνε αυτό το παιδί …??? Αν όλοι αυτοί είχαν τα αρχίδια να το καταγγείλουν δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα…!!! Όλοι αυτοί σήμερα είναι ηθικοί αυτουργοί γνώριζαν αλλά δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν τα πάντα… δεν είχαν ούτε καν το θάρρος να κάνουν μια ανώνυμη καταγγελία μπας και… για αυτό λοιπόν είναι πολύ αργά για δάκρυα… από εδώ και πέρα τι γίνετε… τα λόγια τα παίρνει ο αέρας… αν δεν ενεργοποιηθούμε με πράξεις και ενέργειες σαν άτομα και σαν κοινωνία κάθε τόσο θα έχουμε και από ένα περιστατικό… και κάποτε ποιος ξέρει μπορεί να μας χτυπήσει και την δική μας πόρτα μας… για αυτό λοιπόν επιβάλετε όπου και όποτε έρθουμε αντιμέτωπη με τέτοιου είδους περιστατικά να τα τσακίζουμε…!!! Χθες ήταν άλλος σήμερα ο Βαγγέλης αύριο ποιος…???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ντροπή και αίσχος.χειροτερα να παθετε.να σας χαίρονται η μαμάκα σας Κ ο μπαμπάκας σας που βγάλανε αποβράσματα.. καλο σαπισμα στη φυλακη.κ εκει να μην ειναι απο αλλου θα το βρειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Έχω γνωρίσει πολλούς Κρητικούς, όσο ειμαι φοιτητής, φαντάρος και έχω να πω ότι ήταν πολύ καλά άτομα και ποτε δεν κανανε σε κανέναν τίποτα.. Παντού κάνουν τέτοιες βίαιες πράξεις και όχι μόνο οι κρητικοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. δεν τρεπεστε καθολου μα καθολου..τα χετε εισοπεδωσει ολα μα ολα....εγω ειμαι κρητικια και ειμαι περιφανη που ειμαι απο αυτο τ νησι..δυστυχως ομως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο...καποιοι ειναι κτηνοι τι να κανουμε??μακαρι να βρεθει καποιος να τους δειξει τι θα πει να εισαι ανθρωπος...και να χεις καθαρο το κουτελο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Άμεση επέμβαση του εισαγγελέα , αφού είναι ενήλικος και υπάρχουν ,συντριπτικά στοιχεία , εναντίον του και των αλλών μαλακιασμένων που ήταν στην ομάδα και τιμωρία παραδειγματική..
    Να δούμε στην φυλακή που θα παν και θα περιμένουν οι παλιοί , να τους ξεσκίσουν το σφικτό τους κωλαράκι , πόσο τον μάγκα ,θα κάνουν μετά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Παιδια ειμαστε σοβαροι για 5-10 Κρητικους θα την πληρωσουν ολοι;Αυτοι που ξερουν και δεν μιλανε εχουν το ιδιο μεριδιο ευθυνης μην πω και περισσοτερο.Τον Αλεξ δηλαδη Κρητηκοι τον φαγανε;μην τρελαθουμε δηλ.εγω ποντια ειμαι,δηλ.αν το ιδιο πραγμα κανει ενας που ειναι ποντιος μπαινουμε ολοι στο ιδιο καζανι;Ημαρτον δηλ.εγω πιστευω πως και οι ιδιοι οι Κρητηκοι το καταδικαζουν το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Καταρχάς μάθετε τι είναι η κρήτη εσείς που την κατηγορείτε,Η ΚΡΉΤΗ ΈΧΕΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΈΣ ΧΆΡΕΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΆ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΆ τώρα αυτοί που έκαναν αυτό λέγονται κρητικοί αλλά μόνο στο όνομα,δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις είναι κατώτεροι από το ανθρώπινο είδος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. kalo tajidi ore kopeli kai h enoxi ha vrehoyne ta herma moy sylipitiria sthn oikogenia toy kai ego sthn krith genihika kopelia kai kopelies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ....ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @@ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΡΗ...ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΗΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΙΟΙ...ΕΞΕΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΙΚΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. α...καλά ασχολείστε με troll?? Γιατι δεν μπορει να eιναι κατι αλλο ολοι αυτοι που γραφουν τα παραπάνω σχόλια για ολους τους Κρητικους ....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. kalo taksidi vaggeli na anapafti kala h psixoula sou........!!!!oso gia ta kolopaidaaa karkino se oti agapanee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. δεδομενο πως η μαγκια τρεχει απο τα μπατζακια των κρητικων..κι δεδομενο πως πολλοι γουσταρουν την κρητη αλλα οχι τους κρητικους..οι "καλοι" ειναι πολυ καλοι..αλλα και οι "μπασταρδοι" ειναι πολυ μπασταρδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. η βλακεια και η κακια...δεν εχει πατριδα δυστυχως..
    και δε φταιει ουτε η κρητη..ουτε οι κρητικοι..
    κακοι υπαρχουν παντου.
    Σιφνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΑΦΗΣΤΕ ΥΣΗΧΗ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΣΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ντροπή σας!!!!έχετε ξεφυγει εντελώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Είστε σοβαροί;;;; έχετε ξεφύγει τελείως;;;; εδώ μιλάμε για φόνο και εσείς αρχίσατε τα ρατσιστικά σας;;;αθανατε έλληνα..πάντα πρώτος στη μαλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αν ζει η Κρήτη να λιωσει κ αυτον κ τους υπολοιπους μπασταρδους που προκαλεσαν αυτο το κακο. Αλλα αυτοι δν ειναι αντρες ουτε μαγκες. Χειροτεροι κ απο γυναικες ειναι... ντρεπομαι για την χωρα που ζω γτ παντα καλυπτουν τους ενοχους. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΓΗ.... ΑΛΗΤΕΣ, ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΟΛΗ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΛΗΜΕΝΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΑΜΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Όχι παιδιά αυτό δεν είναι θέμα καταγωγής, δεν έχει σημασία αν είσαι από την Κρήτη ή από τη Λάρισα ή από την Αθήνα... Αυτό είναι καθαρά θέμα ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ... είναι κρίμα και ντροπή έτη 2015 να κυκλοφορούν τέτοια ανθρωπόμορφα ζώα, κτήνη ανάμεσα μας.... Καλό Παράδεισο Βαγγελη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλο ταξηδι βαγγελακη κριμα το παιδι πολυ γουρουνια αυτη που των σκοτωτοσαν καλο ταξηδη βαγγελακη μ krima to paidi gourounia gia skotoma este

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. η καλλίτερη τιμωρία είναι φυλάκιση κι καταναγκαστικά έργα όσο μένει στην φυλακή αυτός κι tala τα mpastardia από εκεί και πέρα ότι έσπειραν όλοι αυτοί θα θερίσουν η δικαιοσύνη του ουρανού είναι πάντα αλάνθαστη όχι εκδίκηση μα η συνείδηση θα τους kaieei όλους όταν φύγουν εκειπανο μια μέρα για μένα το καλλίτερο είναι να ζήσουν ότι κάναν στον νεαρό να δουν τι είναι αυτό που βίωνε εκείνος !!και φυσικά αν δε αλλάξουν μυαλά να απομονωθούν να μην έχουν κανέναν κοντά τους να ζουν σα μοναχικοί λύκοι χωρίς κανέναν κοντά τους αυτό τους πρέπει μοναξιά παντοτινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. φενονται ποσο σκατοφατσες ειναι αυτη επρεπαι να πε8ανουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. οι γονείς φταίνε ανεύθυνοι τελείως αμολουη τα καμάρια τους κι ότι βγούν !! μετά ψάχνονται αχ γιατί το παιδί μας βγήκε αληταράς ???μαζεύτε τα παιδιά σας δοστετους αξιες ηθος να μάθουν να σέβονται τον διπλα τους δοστετους παιδια ρε γαμώτο μαθετετα τρόπους !! γονιός είναι ευθύνη καταλαβετετο !! τι φταίν αυτά τα παλιοτομαρια όταν η μάνα κι ο πατέρας όταν έπρεπε να τα "διδασκους" συμπεριφορά ταφιναν μονα κι δε ήταν κοντά τους να τα συμβουλεύουν να τα προσέχουν τι παρέες έχουν που πάει ο χαρακτήρας τους να γίνει αλήτικος ??????επίσης αν οι γονείς οι ίδιοι φέρονται σα "σαπιομαγκιες" κι τα παιδιά βλέπουν τέτοια έτσι μαθαίνουν κι αυτά το pan λοιπόν είναι η διαπαιδαγώγηση tala είναι μπούρδες

    sokraths lazarakhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. γ.....μο τις οικογενειες σας,κουραδομαγκες μπειτε φυλακη να σαπισετε.δν ντρεπεστε????συνεχιζετε να μισειτε ενα αθωο παιδι κατα πολυ ανωτερο απο εσας!!ζωα!!δν σεβεστε τη μνημη του?σας φτυνω στα μουτρα κωλοπαιδα ελατε μακεδονια να σας δειξω τι εστι Μεγας Αλεξανδρος....ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Δέσποινα Δημητριαδου16 Μαρτίου 2015 στις 5:52 μ.μ.

    Αντί να κάνουν σ'αυτον bullying, που'χει αφτιά σαν τη μαϊμού και κόκκινα σαν τον κωλο της....! Στα παιδιά του και σ'ο,τι αγαπάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. αυτά δε θα γίνονταν αν υπήρχε ασφάλεια καλλίτερη στην σχολη και πιο οργάνωση αν βάζαν στην θέση τους αυτούς τους αλήτες κι ήξεραν ότι όσα κάνουν θα τιμωρηθούν θα μαζεύονταν .που να γίνονταν αυτά πολύ παλαιότερα σε σχολη η σχόλιο κανονικά ???υπήρχαν κυρώσεις.οι καθηγητές κι οι υπεύθυνοι κάνουν σε αυτά τώρα όλα την παπια φοβούνται η απλός δε τους νοιάζει κι ορίστε η κατάντια.έτσι κάνουν ότι θέλουν όλοι αυτοί γιατί ξέρουν, ότι κάποιος θα τους καλύψει αν έχουν κι κανέναν μπάρμπα στην κορώνη μια χαρά την γλυτώνουν.αυτό δε πρέπει να σπάσει κάποια στιγμή ??? να επανέλθουν αυστηρές pines για τους λεγόμενους trampoukoun ntentimpoides !!αν γίνει αυτό που γινόταν παλιά τώρα, οι άνθρωποι θάταν πολύ πιο σωστοί γιατί θα γνώριζαν, ότι όταν κανεις μαγκιές αυτό έχει τιμωρία afstirh.h ανοχή τον αρχων σε τέτοια θέματα κι τον νόμον κάνουν κάποιους να φέρονται σα αγρίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Λυπάμαι που γενικευεται την αποψη σας για τους Κρητικούς σε αυτο το αθρο γιατι δεν εινε ολα τα δαχτυλα ιδεια ....αλλα δεν λυπαμε τους φωνιαδες που πρεπη να πανε πισω απο τα καγκελα ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Νταηδες κρητικοι
    Αρβανιτικα κεφαλια
    Σαμιωτες κακοι
    Βλαχοι κακοι
    Πειραιωτες θηρια
    Και και και....παντου τα παντα...
    Καλο παραδεισο στο παληκαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Palio mpastardi skotosate tin kriti mounia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τόση ώρα διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω....... και δεν έχω καταλάβει το θέμα είναι οι κρητικοί??? αν είναι καλοί η όχι??? Ένα παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του γιατί αυτά τα καθάρματα (απο αυτά έχουμε μπόλικα ΠΑΝΤΟΥ) έβγαζαν τα σπασμένα τους επάνω του!!!! Μια μάνα τον κλαίει αυτή τη στιγμή κι εσείς ψάχνετε να βρείτε αν είναι καλοί οι κρητικοί????ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 20.000 Έλληνες αυτοκτονήσανε μαλάκες.
    Εσείς κολλήσατε σε έναν.
    Λες και οι άλλοι αυτοκτονήσανε από την καλοπέραση.
    Καθήστε εσείς και κάντε το θέμα για να πουλήσει ο STOXOS και ο κάθε STOXOS.
    ΖΩΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. KREMASTE TA KOLOPAIDA STO SPITI TOYS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δυστηχως στην ελλαδα εχουμε ελαστικους νομους και τιμωριες.μονο με φυλακιση.αλλα σε τετοιες περιπτωσεις οπως με τον βαγγελη,θα επρεπε να εχουμε για κατι κολοπαιδα οχι φυλακιση,αλλα φρικτα και αιματηρα βασανιστηρια μεχρι θανατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ***Καλο κουραγιο στους γονεις..οσο για τους κρητηκους ειναι τοσο μαλακες οσο και οι υπολοιποι εμεις...πιανου το χωριο βγαζει αγγελουδια..?? τοσα εγκληματα στην χωρα μας δεν ηταν ολα στη κρητη..παντως τα πουτανακια που εφεραν τοσοι πικρα σε ολοι την ελλαδα και τολους τους γονεις..θα μερημνησουν οι αξιωματικοι.να ειστε σιγουροι,το ιδιο και οι τοπικοι κοινωνια..ολα εδω ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΡΗΤΙΚΟΙ (οχι ολοι).Μαγκια κλανια και κωλοφινιστρινι.Ενας με εναν εχουν προβλημα.Πενηντα με εναν ειναι αντρες.Το κωλοπαιδο ο κουραδας της φωτο να υποφερει σε ολη τη ζωη του οπωσ και οι αλλοι κουραδες της παρεας.Ο ΘΕΟΣ να τους πληρωσει αναλογα.Η οικογενεια του Βαγγελη που ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ ειναι περηφανοι ανθρωποι και με αξιοπρεπεια, μην τους βαζετε σε ενα τσουβαλι για ενα μαλακισμενο. Παντου υπαρχουν μαλακισμενα παιδια και ανθρωποι. Ο αλλος απο τ Αργος πριν πολλα χρονια βιαζε την κορη του, φυλακιστηκε και τον απαγχονησαν οι εγκλειστοι. Εδω για το μαλακισμενο αρχιδι που σκοτωσε τον ΒΑΓΓΕΛΗ απαιτειται ΛΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, και να ειστε σιγουροι οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ θα καθαρισουν. Εγω ειμαι ΑΧΑΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Είναι τοσο μεγάλη η οργή και η απογοήτευση του κόσμου που ξεσπούν σε ότι βρεθεί μπροστά τους.Ήταν ένα τραγικό συμβάν και σίγουρα αυτοι που είναι οι ηθικοί αυτουργοί δεν πρέπει να στέκουν καλά στα μυαλά τους ή δεν έχουν γνωρίσει ποτέ αγάπη στη ζωή τους.Δεν ξέρω τι να πω παρά λυπάμαι πολύ το θύμα αλλά δυστυχώς και τους θύτες.Δε θα έχουν καλό τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ηρεμιστε ελεος μην κατηγοριτε ολον τονν πλανητη ελεος αγαπουσαμε και αγαπαμε Τον Βαγγελη και αυτα τα κωλοπαιδα θα το μετανιοσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Εσυ που λες να εχουνε καρκινο να ξες πως εσυ περνεις την αμαρτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. αυτός ο φαντάρος υπηρετεί κονιτσα...βρειτε τον και πηγαινετε για ενα ποτακι οσοι ειστε κοντα... εγω δυστυχως δεν ειμαι. Να δει εαν θα ξανακυκλοφορησει Γιαννενα και να δουμε εαν οντως ειναι "μαγκας" στα Γιαννενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Μαγγες ξεκολλάτε με τους.Κρητικούς..παντού υπάρχουνε κωλοπαιδια..έτυχε να είναι από Κρήτη..θα μπορούσε να είναι και από Θεσσαλονίκη Πάτρα λαρισσα Αθήνα.κτλ..εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη...και.εδώ έχει ψευτομαγγες..το θέμα είναι ότι έχει πεθάνει ο σεβασμός και δεν έχουμε παιδεια γενικώς..ας φτιάξουμε πρώτα κάποια πράγματα και μετά τα λέμε...η Κρήτη είναι ένα μέρος που καλώς ή κακώς όλοι μας όταν μηλαμε θα πρέπει να μαστε περιφανοι και να την.σεβόμαστε..το ξαναλέω τραμπουκοι υπάρχουνε παντού...καλή σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Μην βάζετε όλους τούς Κρητικους στο ίδιο καζάνι... Αυτουνού η μάνα η παρτουζιαρα φταίει που δεν τον έκανε έκτρωση! Ούτε μπόρεσε να τον μεγαλώσει σωστά! Και όλους αυτούς βασανιστές το ίδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΣΑΠΙΣΑΜΕ σαν κοινωνία και χρειάζεται να περάσει από πάνω μας, ενα γερό ξεπάστρεμα....

    ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ και χρειαζόμαστε θάψιμο, γιατί νεκροί είμαστε και δεν το 'χουμε καταλάβει.

    Απέραντα Ζωνιανά, όλη η Ελλάδα...

    Η Πατρίδα μας τελειώνει, μα εμείς ξεχάσαμε τι σημαίνει Πατρίδα... και στη θέση της βάλαμε την ύλη και την πάρτη μας.

    ΖΟΜΠΙ γίναμε και πίνουμε αίμα... το αίμα των ίδιων των παιδιών μας.

    ΚΑΙΡΟΣ να διαλάξουμε τους τάφους μας και να χωθούμε μέσα... κι ας γκρεμιστούν όλα... γιατί όλα τα μολύναμε...

    Λίγοι οι αμόλυντοι, για να ξαναχτίσουν μια καινούργια Ελλάδα... με καινούργια υλικά... με καθαρή ψυχή!

    Πόπη Σουφλή

    Υ.Γ. Κι οι κρητικοί, αν τους έμεινε λίγη τσίπα, ας θρηνήσουν πάνω στο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ Βαγγέλη, την χαμένη τους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΛΕΒΕΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ξερετε εχει λερωθει μια ολοκληρη ΚΡΗΤΗ για κατι τετοια μαιμουνια...δεν ειναι ετσι τα πραγ.ατα. Αυτοι που εκαναν κακο στον Αλεξ η στο Μαριο ηταν κ αυτοι Κρητικοι;;; Ας δουμε τα πραγματα διαφορετικα...το παιδι,τον Βαγγελη που χασαμε ας σκεφτουμε. Την συνειδηση του να την φοβαται τουτος ο βουλευτης που καλυψε το θεμα γιατι κ οι συμφοιτητες οι τραμπουκοι πες οτι δεν ειχαν παιδεια ηταν χωριατες κ χιλια δυο... Εκεινος ο βουλευτης ομως ο σπουδασμενος,ο τυπος με τα πτυχια,με το επιπεδο....που ειναι τωρα;;;;; οι κρητικοι πες οτι θα εξαφανιστουν ισως κ στο χωριο τους να μην ξαναπανε η ισως πανε,εξαρταται τη τσιπα εχουν Αλλα αυτο το καθαρμα που θα κυκλοφορει κ θα τρεχουν κ ορισμενα βουγια να τον χειροκροτουν με τι συνειδηση θα το κανει. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Κρίμα την λεβεντογέννα ΚΡΗΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. vryzete toys kritikous...... toso komplex pia me toys kritikous? o allos sto agrinio toy patisane to trifili k skwtose 5 atoma prin merika xronia.k aytos kritikos itan pou kratouse oplo????toso ZILIA pia?ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Egw ena pragma kserw, akouw pws nifi pethane se kritiko glenti apo mpalothies, aniliki pethane stin kriti apo kataxrisi alkool ,sygekrimena tsikoudies, pragma pou thewreite << paradosi>> ekei stin kriti na dinete tsipouro sta paidia apo mikra kai na varate mpalwthies averta! Sta panepistimia kanete klikes kai parees metaksy sas kai mas ta exete priksei me tin leventia sas kai tin andreia sas!!! San potizoun apo mikra pws kritikos simainei na pinw tsikoudies,na varaw mpalwthies kai na krataw ventetes kai apasxoleite syxna ta mesa me ta tis malakies sas!!!oso kai ton topikismo sas; katantaei aidia! Les kai den yparxoun alla meri stin Ellada! Euxomai toulaxiston oi neoteres geneies twn kritikwn na min diaiwnisoun autes << paradoseis>>!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αναφερόμενος σε όσους εκφράζονται κατα τρόπο ανεπιτρεπτο για πολιτισμενο άνθρωπο θα ήθελα να πω ότι θα έπρεπε να ντρεπεστε,αν φυσικά υπάρχει η λέξη ντροπή στο λεξιλόγιο σας.Κι εγώ απο το Ρέθυμνο είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μπορουμε να σοβαρευτουμε λιγο και να εστιασουμε στο γεγονος; σε ολο το κοσμο συμβαινουν bouling. Να αποδοθει δικαιοσύνη στη μνημη του αθωου παιδιου και να τιμωρηθουν αυτοι οι 'ταύροι' - εκφοβιστες. Καθε μερα αυτοκτονεί τουλάχιστον ενα παιδι-θυμα εκφοβισμου στον δηθεν εξελιγμενο κοσμο μας. Κ οι αρχες τι κανουν για αυτο; οι εκπαιδευτικοι; οι πολιτικοι; εμεις; αντε πια ολα τα ισοπεδωνουμε. Αν ηταν δικος μας ανθρωπος μηπως θα αντιδρουσαμε διαφορετικα; ε; ολοι ειμαστε άνθρωποι. Οποιοι νομιζουν οτι ειναι κατι διαφορετικο να κάθονται σπιτια τους. Εκει που μαλλον εμαθαν οτι ειναι σωστος ο εκφοβισμος. Ο Θεός ομως ειναι ενας κ η δικαιοσύνη θα αποδωθει στον καθενα μας ξεχωριστα. Εδω ειναι ο παράδεισος κ η κολαση μαζι. Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ότι και να λεμε οι Κρητικοί πάντα θα περιφανευονται για την δηθεν μαγκια τους!! Φυσικά και υπάρχουν καταστασεις στις οποιες δεν εμπλεκονται αλλα οταν μπλεχτουν σίγουρα δεν βγαίνει κάτι καλο... Στην περίπτωση αυτη όμως σημασία δεν έχει η καταγωγη αυτων των ΖΩΩΝ με ολη την σημασία της λεξεως.. Σημασια εχει ότι χαθηκε μια αθωα ψυχή η οποια υπεστει βασανιστήρια που δεν τα χωράει ανθρωπινος νους.. Ειδικοτερα την σημερον ημερα όπου υποτίθεται οτι υπαρχουν. ειδικοι" και "παντογνωστες" σε αυτη την. κοινωνια.... Εύχομαι το γεγονος αυτο να είναι το τελευταίο που ακουμε για τον εκφοβισμο!!! Ας ξυπνησουμε λοιπον ολοι και ας μην αφηνουμε τους αλλους να αποφασίζουν για την εξελιξη της ΔΙΚΗ ΜΑΣ ζωης... Καλο ταξιδι Βαγγελη!! Πέθαινει κάποιος μονο οταν τον ξεχναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. na paei sta skata to poustopaido.na vrei sti zoi tou ta idia kai xeirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Αυτό που αξίζει σ αυτά τα παιδία της ηλικίας μου είναι θανατική ποινή τίποτα λιγότερο!! μήπως αξίζει η ζωή τους περισσότερο από του βαγγέλη?? ΟΧΙ...Είναι κακόψυχα πλάσματα,άσπλαχνα χωρίς αξίες ιδανικά και όνειρα χωρίς σεβασμό ουτε στους γύρω τους ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ?? ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ?? ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Παιδιά, πριν να γράφετε ή να μιλάτε να σκέφτεστε πρώτα. κ ο Βαγγέλης Κριτικός ήταν.ξέρω κ εγώ κριτικούς που είναι μια χαρά άνθρωποι. ας μην πέφτετε στο επίπεδο ρατσισμού κ κόφτε το αυτό με τους κριτικούς κ τις ταμπέλες. φυσικά κ αξίζουν τα χειρότερα, αλλά μόνο όσοι εμπλέκονται για την δολοφονία του Βαγγέλη.Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του κ καλό κουράγιο στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. παιδια ενταξει εγω δν ειμαι απο κρητη αλλα δν πιστευω οτι οι κρητικοι ειναι δολοφονοι κ ολοι οι αλλοι ειμαστε καλοι.εχουν μια διαφορετικη νοοτροπια αλλα μεχρι εκει.τοσα παραδειγματα υπαρχουν γυρω μας δν χρειαζεται να το αναλυσουμε νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Δεν αναφερομε σε ολους τους κρητικους αλλα μια μεριδα του πλυθησμου εχεται παρερμηνευση και παρεξηγηση την λεβεντιά σας και την παλικαρια σας . Αν θεωρείται με αυτην την εννοια που θελεται να παρουσιασεται ότι εισασται λεβεντες και παλικαρια κανεται λαθος . Μαλλον καταλαβαίνουμε ότι εισται το αντιθετο δειλοι και υποτακτικοι . Σκυφτουληδες , μιζεροι , κακομοιριδες, στενομυαλοι . Ψοφος λοιπον σε ολους αυτους που θελουν να λεγονται κρητικοι . Γιατι από τους προγονους σας δεν πηρατε τιποτα . Αλλα στην ολη ιστορια αυτή την μεγακυτερη μεριδα ευθύνης εχουν οι πολιτικοι σας αυτοι είναι παντα η αφορμή και η αιτια για οσα κατά καιρους συμβαινουν . Αντε στο διαολο λοιπον με τις μαλακιες σας κάθε τρις και λιγο ασχολουμασται με σας πουτανοσπερματα πολιτικοι και αφήστε τον κοσμο στην ησυχια του και στα προβλήματα του . Εσεις φαγατε τον βαγγελακη εσεις εισται η ηθικη αυτουργοι και οι πραγματικοι δολοφονοι . Καλο παραδεισο Βαγγελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ti fteei h krith an iparxoun mapes pou to paizoun theoi ???apla kapoiou exoun efthinh kai oi kritikoi giati exoun ethima polu sklira ki lathos ayto tous stigmatizei giati pernoun to nomo sta xeria tous ki meta erxonte oi ekdikitikes tous sumperifores kai ayto ginete enas favlos kuklos pou de vgazei se kalo :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ο βάλτος, μέσα στον οποίον βρέθηκε το κορμάκι του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι δυστυχώς ο βάλτος της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας!
    Ακόμη δεν βρέθηκε καλά καλά το πτώμα του κι έσπευσαν οι φυλλάδες του Μπόμπολα να καπηλευθούν την τραγική αυτοκτονία ενός παιδιού, μετατρέποντάς την σε θυρεό, όπου ομνύουν στο όνομα της...διαφορετικότητας! Διαρρηγνύουν ιμάτια εναντίον του...ρατσισμού, του φασισμού και της ομοφοβίας (προσωπικά δεν γνωρίζω καμία τέτοια λέξη) και ξεχνούν, ότι αυτοί, (οι μεγαλονταβατζήδες εργολάβοι και οι δημοσιογραφίσκοι-παπαγαλάκια τους) αποδεικνύονται εκ των πραγμάτων, ως οι πιο επικίνδυνοι και στυγνοί φασίστες και ρατσιστές, εναντίον του Ελληνικού λαού, κατέχοντας στα βρώμικα χέρια τους το 70% και πλέον του πλούτου του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Τον άτυχο Βαγγέλη τον σκότωσε η αδιαφορία, (για την οποίαν φέρουμε ευθύνη όλοι μας) η οποία όμως είναι απότοκος της έλλειψης Παιδείας, που μαστίζει την εποχή μας! Το πρώτο ζωντανό κύτταρο, το οποίο διαπλάθει ανθρώπινες ψυχές, πέραν των γενετικών καταβολών, είναι η οικογένεια αλλά όταν το παιδί βγαίνει από το σπίτι του σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία, έχει να αντιμετωπίσει το δίχως άλλο εκεί έξω μια ζούγκλα! Το εκπαιδευτικό μας σύστημα αποβαίνει...εθνοκτόνο, ασκώντας ενσυνείδητη αντεθνική προπαγάνδα, γι' αυτό άλλωστε οι νέες γενιές τείνουν να μετατραπούν σε γενιτσάρους! Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα όχι μόνο δεν διέπονται από πατριωτικά ιδεώδη αλλά αντιθέτως έχουν απεμπολήσει οτιδήποτε το Ελληνικό, διώκοντας τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, ο οποίος αποτελεί τον εξανθρωπισμό όλων των φυλών του κόσμου και την εξύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Και βεβαίως, μέσα σε αυτό το χάλι έρχεται και...δένει η προπαγάνδα των ΜΜΕ και του κοινωνικού ελέγχου που αυτά ασκούν, ενός ελέγχου, ο οποίος γίνεται έρμαιο των ιδιωτικών, βουλιμικών συμφερόντων των οικονομικών μας ολιγαρχών! Δηλαδή, στον βωμό του κέρδους θυσιάζεται η έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, και εκβαρβαρίζεται η Ελληνική κοινωνία! Κατά συνέπεια, όπως το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, κατ' ανάλογο τρόπο ο εκμαυλισμός της κοινωνίας μας είναι έργο...με ονοματεπώνυμο! Λιθάρι το λιθάρι, έκτισαν το τείχος του αίσχους, το οποίο αλλοτριώνει, απομονώνει και αποξενώνει τον άνθρωπο από τον ίδιο του τον εαυτό! Λιθάρι το λιθάρι, (ως άλλοι Δευκαλίωνες) ρίχνοντας...μαύρες πέτρες πίσω τους, "κατασκεύασαν" καινούργιους Έλληνες, αποφλοιωμένους και αποριζομένους από κάθε ίχνος φυλετικής μνήμης, εσωτερικής συνείδησης, ενδοσκόπησης και ανθρωπιάς, σε συνθήκες...απαιδείας, έχοντας υποστεί...πνευματικό ευνουχισμό, πειθήνια όργανα στα σχέδιά τους!

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/bullying_17.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ksipnistere+(%CE%9E%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5+%CF%81%CE%B5+!++____+%CE%A4%CE%BF+%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF+%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF++%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BA+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%A7%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Συνεπώς, αυτοί οι νεόκοποι, μεταλλαγμένοι, (κλωνο) ποιηθέντες Έλληνες, (;) με την συμπεριφορά τους έχουν απωλέσει την εθνική τους κληρονομιά και έχουν θέσει εαυτούς εκτός του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής φυλής, όσο και αν ο...μπάρμπα Ηρόδοτος προσδιορίζει το όμαιμον, ως το πρώτιστο χαρακτηριστικό για τον ορισμό του Έλληνα! Και αυτό πρώτον διότι το bullying (εκ του...μπουλουκηδόν εναντίον ενός αδυνάμου) αντίκειται στην Ελληνική αξία της ανδρείας και δεύτερον διότι το στερεό και λαμπρό οικοδόμημα του Ελληνικού πολιτισμού έχει βασιστεί επάνω στην νόηση και την λογική, έννοιες, για τις οποίες αυτοί οι...χάρτινοι Έλληνες αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή τους! Ας όψονται οι...Μπόμπολες του Ελληνισμού!

    Ιδού λοιπόν, οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι όπλισαν το χέρι του άτυχου Βαγγέλη. Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2015, αυτοί οι οικονομικοί και πνευματικοί δολοφόνοι, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το Ελληνικό κράτος κι εκτελούν τις...εργολαβίες της εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους! Ίσως γι' αυτό στις μέρες μας, οι μισοί Έλληνες είναι...μισέλληνες!

    Καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Σκεφτείτε ότι και αυτό που κάνουμε τώρα,δηλαδή να βρίζουμε 5 ανθρώπους,να τους πει ο Θεός,μας βάζει σε ένα επίπεδο μαζί τους!!Μόνο εκεί δεν θέλω να είμαι....στον βούρκο!Το μπούλινγκ είναι και λεκτικό και σκεφτείτε μήπως τελικά ξεκινάει από τέτοιου είδους ξεσπάσματα!!!Το θέμα θα πάρει πια τον δρόμο της δικαιωσύνης που θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ...ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Πιαστε τις γυναικουλες που το παιζουν μαγκες κλειστε τους το νερο στο μπανιο δεστε τους σε καμια καρεκλα περαστε τους τον ιμαντα γυρω απ τον λσιμο αυτα που δεν θα κανει η Ελας θα τα κανουμε εμεις τωρα ξεκινανε τα δικα τους μαρτυρια Βαγγελακι μπορει να μη σε γνωρισαμε αλλα σε αγαπησαμε σα δικο μας παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Να δώ ρε μάγκες κρητικοί που δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας τι θα κανετε οταν κατέβει ο ψευτόμαγκας στην κρήτη. Πως θα τον αντιμετωπίσετε;Aντε να σας δω!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Τέρας που του αξίζει να πνιγεί μέσα στις Ερινύες . Τώρα δήθεν προσποιείται τον ανήξερο . Μαγκιά και μόνο μαγκιά .Μπάζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ta therma mou silipitiria gia tin ikogenia tou Baggeli.Opos ke na xi auti pou ton odigisan se autin tin praxi prepi na timorithoun paradigmatika.Krima gia ena neo pedi pou efige toso adika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΕΛΕΟΣ!ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΟΥΛΙΝΚΓ...ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ...ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ !ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΟΣΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΧΕΣΗ!ντροπη!ντροπη!τι πραγματα ειναι αυτα να διασυρονται παιδια στο διαδικτιο χωρισ να φταινε!τι εισαστε δικαστες?ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ντροπη στους γονεις τον πραγματικον (παιδιων) που τα εμαθαν τετοιους τροπους....να το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα ετσι του αξιζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ειναι ανικανοι κ ψευτοαντρακια,δν ειναι ετσι οι αντρες...ετσι ειναι οι μαλακες....Μακαρι να μην ξαναδουν το φως του ηλιου.....και μακαρι να τους στοιχιωνει παντα η μορφη του Βαγγελη....ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μπασταρδακι.ελα ρε μια βολτα ροδο να σου γαμησω τα παντα.καργιολοπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Κατ' αρχην συληπητηρια στην οικογενεια του βαγγελη. απ της φωτογραφιες που δειχνετε ο 1ος και 3ος δεν ειναι καν κρητικοι. ο δευτερος (<< αρχηγος>>) δεν εχει παει φανταρος. Προφανως σε καποιο κυνηγη τραβηξε την φωτο. Ακουσαν στη ΕΔΕ για φανταρο και εβγαλαν οτι ηθελαν. Ο τεταρτος απ οτι ξερω δεν εμπλεκεται ουτε αυτος στις αναφορες που εχουν γινει. Σταματηστε να ανεβαζεται οτι θελεται μονο για views. φοιτητης σχολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. αυτο το ψευτομαγκακι το κοθωνι το τσουτσεκι του κερατα μαλον εσεις οι κριτικοι πρεπει να τον δικασετε οι ιδιοι ...το παλιομπασταρδι του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΣΑ ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΒΑΣΑΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. εχουν και θρασος. δύο από αυτούς βγήκαν και στο star σημερα τηs τατιαναs στεφανιδου για να πουνε και καλα ποs ειναι και θυματα? τι θρασοs.τωρα φοβαστε μαγκεs.ειστε η ντροπη τηs κρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Den einai auto to paidi pou kathgoroun ws Ntah ths pareas twn krhtikwn autos einai filos tou kai protoeths adika kathgoreite epidh foraei ena str/ko tzaket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ολα εδω πληρωνονται...οσα εκαναν στο παιδι,τοσα θα βρουν απο τη ζωη....Υποκειμενα με ψυχολογικα προβληματα που ξεσπαγαν στο παιδι τα κομπλεξ τους...Συγχαρητηρια και στους γονεις για την ανατροφη που τους εδωσαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. συμφωνω με τα περισσοτερα σχολια,θανατος σε οσους ειναι κτηνη....και επιτελους λυστε τον καβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ελα μωρε δλδ του καναν καψωνια κι εβγαινε μαζι τους και σινεμα και φωτογραφιες? Δεν νομιζω να ναι αυτα τα παιδια που του καναν ζημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ολοι μιλουνε με ονομα ανονυμος τι φοβαστε;; βριζεται ολοι την κρητη γιατι;; εκει πανω το μερη σας ειναι ολοι σωστοι δεν νομιζω..οποτε μην λετε για τους αλλους κοιταξτε λιγο κ τα δικα σας καμοματα,κ αφηστε το κοπελι να ξεκουραστη εκει που κοιμαται..!!! κ οπως ειπαν απο πανω μερικοι ολα τα δαχυλα δεν ειναι τα ιδια... μην τους βαζουμε ολοιυς στο ιδιο τσουβαλη...αλλα πολλοι πρεπει να βγουν στην φορα που τους καλυβει αυτο το γαμημενο κρατος...κ να θυναστε το ψαει βρωμει απο την κεφαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. na xarw egw tous leventes tous krhtikous ...opws denane ton vaggelh sth karekla na tous desoun sthn hlektrikh karekla.....ta tsoutsekia...pou twra vgainoun k klaine... peite re malakismena poioi einai oi ntahdes k KALA gia na teleiwnoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. eimai toso orgismenos k auta pou vlepw k akouw toso kairo dhl eleos re palio mpatsarda tou kerata vgeite k peite poioi ta kanate na sas gamhsoun k na teleiwnoume k oxi egw den ekana tpt k paparies tou kwlou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Οι Κρητικοί είναι ή του ύψους ή του βάθους . Δήλ. ή τα καλύτερα παιδιά -οι καλύτεροι άνθρωποι ή τα ποιο θρασύδειλα και εγωϊστικά άτομα που βγάζουν μαχαίρι για το τίποτα για να το παίξουν μάγκες , ενώ πολλές φορές είναι και τα ποιο φυγόπονα άτομα π.χ. στο στρατό εκμεταλεύονται δεόντως κάθε είδους μέσον όπως κανένα υπουργό κλπ. για να περάσουν καλά και μάλιστα να προκαλούν με την συμπεριφορά τους ( εκ του ασφαλούς βέβαια ) χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα . Λυπάμαι ειλικρινά αλλά αυτά που μόλις ανέφερα τα έχω ζήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΑΠΌ τι φενεται κάποιο αγράμματοι κομπλεξικοί βρίζουν την Κρήτη , λέγοντας πράγματα τα οποία δεν ισχύουν δεν μπορείς να λες οτι οι κρήτικοι κάνουν κακό λέγοντας ότι κανένας αρχαίος δεν ηταν απο την Κρήτη. Προσπαθούν να βγουν δίκαιοι ενω στην πραγματικότητα είναι άδικοι με μια περιοχή η οποία κρατάει τον ελληνισμό στην Ελλάδα. Χωρίς την Κρήτη οι Έλληνες τώρα θα ήταν μισοί... Μην ξεχναμε άλλωστε πως και το θύμα ήταν από την Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. DEN EINAI OLOI TO IDIO STO NISI!!!

    ALLA AKOUSTE KAI AFTO

    TA TELEFTEA 40 XRONIA TA ENKGLIMATA POU GINONTAI

    STHN KRITI TA KAPELONOUN OI POLITIKOI PARAKALO

    KAI DEN MA8ENI KANENAS TIPOTA ????

    PSAXTETO KAI 8A KATALABETE TH GINETE PRAGMATIKA!!!

    KALO TAKSIDI BAGELI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.