Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΟΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΤΥΑΡΙΑ...

Στην προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι οι πέντε Έλληνες σκόπευαν να εντοπίσουν με τους ανιχνευτές μετάλλων ένα σημείο στο οποίο πίστευαν ότι ...


Στην προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι οι πέντε Έλληνες σκόπευαν να εντοπίσουν με τους ανιχνευτές μετάλλων ένα σημείο στο οποίο πίστευαν ότι υπήρχε θαμμένος θησαυρός και, στη συνέχεια, θα έκαναν ανασκαφές χωρίς την απαιτούμενη άδεια

Για να εντοπίσουν κρυμμένους θησαυρούς ξεκίνησαν πέντε επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» και των δύο φύλων, αλλά δεν πρόλαβαν ούτε καν να βγουν από την… πόλη της Άρτας. Τους σταμάτησε τυχαία ένα μπλόκο αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες και τρεις γυναίκες ηλικίας από 20 ως 34 χρόνων, βρέθηκαν τρεις ανιχνευτές μετάλλων που από μόνοι τους ήταν αρκετοί για να οδηγήσουν στη σύλληψή τους, αλλά και ένας φακός, 23 μπαταρίες και ένα ζευγάρι γάντια που όλα κατασχέθηκαν.

Στην προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι οι πέντε Έλληνες σκόπευαν να εντοπίσουν με τους ανιχνευτές μετάλλων ένα σημείο στο οποίο πίστευαν ότι υπήρχε θαμμένος θησαυρός και, στη συνέχεια, θα έκαναν ανασκαφές χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.