Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ"!!!

Σε μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή την π...

Σε μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη στάση που τήρησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σε σπίτι, η οποία μάλιστα μαγνητοσκοπήθηκε (το βίντεο ανέβηκε μάλιστα στο YouTube, αλλά κατέβηκε σε χρόνο μηδέν ), ο κ. Ντινόπουλος άφησε αιχμές ότι ο κ. Κουβέλης χρηματίστηκε, για να μην ψηφίσει Πρόεδρο η ΔΗΜΑΡ και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι «ήθελε εκλογές γεναριάτικα», άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και «ο Κουβέλης», και απάντησε, δίχως να πει αν έχει κανένα σχετικό στοιχείο ή κάποια απόδειξη: «Αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά».

Στην ίδια ομιλία, ο κ. Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια.

Εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο, για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί.

ΔΗΜΑΡ: Χυδαία και εμετικά τα λόγια του Ντινόπουλου

Άμεση ήταν η απάντηση από την Αγίου Κωνσταντίνου σε όσα είπε ο κ. Ντινόπουλος για τον κ. Κουβέλη.

Με δελτίο Τύπου, η ΔΗΜΑΡ καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ συνολικά «να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη».

Η ανακοίνωση καταλήγει, σημειώνοντας πως «αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά».

opinionpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.