Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ!!!

Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι της ίδιας του της αδερφής, η οποία χθες το βράδυ έμαθε πως ο αδερφός της θα επισκεπτόταν την κουν...

Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι της ίδιας του της αδερφής, η οποία χθες το βράδυ έμαθε πως ο αδερφός της θα επισκεπτόταν την κουνιάδα στον Εύοσμο, του έστησε καρτέρι στην είσοδο της πυλωτής και μόλις τον είδε, σήκωσε το όπλο, σημάδεψε το κεφάλι του ίδιου της του αδερφού και πυροβόλησε. Ο οικογενειάρχης αδερφός της όμως είχε κυριολεκτικά άγιο, καθώς η σφαίρα πέρασε ξυστά από το αυτί του και τον τραυμάτισε ελαφρά.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε αμέσως πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, το οποίο ακινητοποίησε και συνέλαβε την 42χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας και παράβαση Νόμου Περί Όπλων.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση – φωτογράφηση του χώρου. Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου.



Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

  1. καλησπερα σας , σε αυτο το αρθρο βρισκονται πολλα ψεματα ! ντροπη σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.