Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ... ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Μια ακόμα δικογραφία με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διαβιβάζεται στη Βουλή. Αφορά τους Κ. Μπαρμπαρούση, Η. Παναγιώταρο, τ...


Μια ακόμα δικογραφία με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διαβιβάζεται στη Βουλή.

Αφορά τους Κ. Μπαρμπαρούση, Η. Παναγιώταρο, τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα και τον υποψήφιο βουλευτή Α. Γκλέτσο.

Ειδικότερα, απο έρευνα της εισαγγελίας Πρωτοδικών και της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι από πιστόλια τους προέρχονταν 20 πυροβολισμοί που ρίχτηκαν ασκόπως στις 31.1.2013 στο Α΄ νεκροταφείο κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία και ταφή του Ν. Ντερτιλή.

Οι πυροβολισμοί προήλθαν από ομάδα αγνώστων που κινείτο ανάμεσα σε περισσότερα άτομα και δεν έγιναν αμέσως αντιληπτοί αλλά σε έρευνα αμέσως μετά εντοπιστηκε 22χρονος που ειχε πάνω του 20 κάλυκες, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Απο την πραγματογνωμοσύνη και μετα από σύγκριση με τα όπλα τους που είχαν κατασχεθεί στο πλαίσιο άλλων ερευνών,προεκυψε ότι 10 πυροβολισμοί προήλθαν από πιστόλι του Η. Παναγιώταρου (10 πυροβολισμοί), 4 από του Α. Γκλέτσου, 5 από του Κ. Μπαρμπαρούση και 2 από αυτό του Σ. Μπούκουρα.

Η δικογραφία αφορά παραβίαση του Νόμου 2168/93 (άσκοποι πυροβολισμοί κατά συναυτουργία).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.