Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΑΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

Ε ΒΕΒΑΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Η ΦΑΤΑΧ; Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ; ΟΙ ΑΛΛ...


Ε ΒΕΒΑΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Η ΦΑΤΑΧ; Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ;

Ο ένοπλος βραχίονας της Χαμάς εκτέλεσε Παλαιστίνιους με την κατηγορία ότι βοηθούσαν το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας, έγραψε ο ιστότοπος Majd, που πρόσκειται στην ισλαμιστική οργάνωση.

Αυτοί οι «συνεργάτες βοήθησαν τον εχθρό» να εντοπίσει καινούριους στόχους και «εκτελέστηκαν αφού συνελήφθησαν επειδή έδωσαν στον εχθρό πληροφορίες για την αντίσταση και τα μέλη της» εξήγησε ο ιστότοπος, επικαλούμενος έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας του παλαιστινιακού θύλακα, χωρίς να τον κατονομάσει.

Ο Majd διευκρίνισε ότι οι εκτελέσεις έγιναν από τις Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ, την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς. Δεν έχει γίνει γνωστό όμως ο ακριβής αριθμός των «συνεργατών» του Ισραήλ που εκτελέστηκαν.

Με βάση την παλαιστινιακή νομοθεσία, οι συνεργάτες του εχθρού, οι δολοφόνοι και οι έμποροι ναρκωτικών τιμωρούνται με τη θανατική ποινή. Τον Μάιο η Χαμάς είχε ανακοινώσει ότι εκτέλεσε τρεις "συνεργάτες" του Ισραήλ. Τον Οκτώβριο του 2013 είχε εκτελεστεί άλλος ένας άνδρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.