Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!..

ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ... ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ;;; Βίντεο - ντοκουμέντο που πήραμε από την χθεσινή (Δευτέρα ...


ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ... ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ;;;

Βίντεο - ντοκουμέντο που πήραμε από την χθεσινή (Δευτέρα 24 Μάρτη 2014, ώρα 4.55 μ.μ.) εκπομπή του Γιώργη Καρατζαφέρη στο '«ΑΡΤ». Ο Αρχηγός του Λάος διάλεξε την Παραμονή της 25ης Μαρτίου για να κάνει αυτό που έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και καιρό οι αποβλακωμένοι από τις αρλούμπες του Ευαγγελίου, Χρυσαυγίτες:

Βγάζει στον αέρα το Φύλλο Μητρώου του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Τρελαντώνη Σαμαρά, από το οποίο προκύπτει ότι:
1) Ο Σαμαράς υπηρέτησε μόνο 3 μήνες στον Ελληνικό Στρατό και εξαγόρασε τους υπόλοιπους 21 μήνες προς 1.000 δραχμές τον μήνα.
2) Κατέθεσε εκπρόθεσμα τα πιστοποιητικά του για την αναβολή στρατεύσεως και γι' αυτό κηρύχτηκε ανυπότακτος, αλλά με την επιταγή των 21.000 δραχμών που κατέθεσε στις 9 Οκτωβρίου του 1976 το εξαγόρασε κι αυτό.

3) Απελύθη στις 11 Οκτωβρίου 1976 ως έφεδρος ναύτης.

2 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 28 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό ντρέπομαι που είμαι ελληνίδα και για τους παρακάτω λόγους που επιβεβαιώνομαι και από το παραπάνω άρθρο.:
    Λυπάμαι που είμαι ελληνίδα
    H κυβέρνηση πληρώνει ακόμα και σούπερ μάρκετ για να πουλάνε νοθευμένα τρόφιμα και ποτά, αυτά που εγώ καταναλώνω και έχουν επισημάνει μετά από συχνή παρακολούθησή μου, αφού ο περιορισμός της ελευθερίας μου αφορά πολλαπλά επίπεδα. Χθες κατάλαβα τόσο καιρό ότι ο πόνος στο κεφάλι μου ο συνεχόμενος καθώς και το κάψιμο που πάθαινα σε όλο μου το σύστημα κατάποσης προερχόταν από το λάδι που αγόρασα εδώ και δύο μήνες από συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ. Παλιότερα το πάθαινα με αναψυκτικά που είχαν δει να καταναλώνω και προμήθευαν σούπερ μάρκετ που εγώ έβλεπαν είμαι συχνός πελάτης. Δεν ήξερα τι να καταναλώσω ως ποτό που δεν θα μου δημιουργεί αυτό το κάψιμο λες και έπινα χλωρίνη. Χθες συγκεκριμένα αποσυντονίστηκα εντελώς, αφού μετά το φαγητό «απλά μακαρόνια με λάδι» άρχισε να μουδιάζει κεφάλι, να καίγεται όλο μου το σύστημα κατάποσης, και περίμενα το τέλος μου με υπομονή. Έκανα εμετό και στη συνέχεια ήπια χυμό πορτοκάλι και έτσι συνήλθα. Σήμερα δεν έφαγα φαγητό αφού δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το λάδι που έχω αγοράσει. Δεν αισθάνομαι κανένα σύμπτωμα από τα παραπάνω, μέχρι στιγμής μετά από την αποχή αυτή. Δηλώνω ότι αστυνομία, κόσμος όπως σας περιέγραψα με μαγαζιά, γείτονες, ένοικοι ασκούν λυσσαλέα βία λεκτικών επιθέσεων καθώς βγαίνω από το σπίτι μου, μαρτύρια μέσα στο σπίτι μου με καταστροφή του σπιτιού μου από τρυπάνια που βάζουν σε τοίχους, μετατροπή του σπιτιού μου σε θάλαμο αερίου καυσίμου κ άλλων τοξικών ουσιών με αποπνικτική οσμή ώστε να μην μπορώ να υπάρχω ούτε μέσα σε ένα χώρο όπου για όλο τον κόσμο είναι ο χώρος ανάπαυσης και το καταφύγιό του. Κύριοι η κυβέρνηση αυτή, αφαιρεί το εισόδημα φτωχών κοινωνικών στρωμάτων, και το σπαταλά στις παραπάνω δραστηριότητες. Λυπάμαι που είμαι ελληνίδα, και που κυβερνάνε άνθρωποι που στηρίζονται στο έγκλημα για να έχουν ψήφους. Για κάθε λέξη αλλά και άλλα θέματα που δεν μπορούν να αναφερθούν υπάρχουν και στοιχεία, τα οποία όμως κατ εντολή του κυρίου πρωθυπουργού απαξιώνονται από όλους τους αρμόδιους φορείς σε επίπεδο καταγγελιών.
    Μπορώ να σας πω ότι προτιμώ τα μαρτύριά μου- εφόσον έτσι αποφάσισαν- να τα υφίσταμαι με εντολές ενός άντρα με δυναμική προσωπικότητα, παρά από άντρες που φοράνε φουστάνια στην ουσία, χρησιμοποιώντας αλλοδαπά ή ημεδαπά στοιχεία για την άσκηση βίας, που κάνουν σταυρούς για να πείσουν για ψήφους και να χρησιμοποιούν ακόμα και τέτοια ιερά σύμβολα χωρίς να τα πιστεύουν, αλλά μόνο για να εξυπηρετήσουν βρώμικα συμφέροντα διαπλοκής. Και κρυμμένοι πίσω από τη μάσκα της ιεραρχίας, να είναι οι καθοδηγητές εγκλημάτων και στη συνέχεια να ψάχνουν φτηνές δικαιολογίες για να το αιτιολογήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.