Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ 11 ΒΑΡΕΛΙΑ ΜΕ 600 ΚΙΛΑ ΤΥΡΙ...!!!

Oι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην επιχείρηση και όπως φαίνεται από τις κινήσεις τους, γνώριζαν καλά που έπρεπε να κατευθυνθούν... «Γνωστ...


Oι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην επιχείρηση και όπως φαίνεται από τις κινήσεις τους, γνώριζαν καλά που έπρεπε να κατευθυνθούν...

«Γνωστοί» φάνηκαν να είναι οι «ποντικοί» που τρύπωσαν τη Δευτέρα (24-03-2014) τα ξημερώματα στο τυροκομείο των αδελφών Κολοτούρου, στη Σίμιζα Τραγανού, αφού γνώριζαν, όταν έσπασαν τα δύο λουκέτα της πόρτας και μπήκαν μέσα, που ακριβώς έπρεπε να κατευθυνθούν!

Σύμφωνα με το patrisnews.com, χωρίς καν να ερευνήσουν τους χώρους του τυροκομείου ή να ψάξουν πουθενά αλλού, οι άγνωστοι δράστες πήγαν στο ψυγείο, πήραν 11 βαρέλια με τυρί, πάνω δηλαδή από 600 κιλά, και έφυγαν ανενόχλητοι! Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη διάρρηξη στο τυροκομείο των αδελφών Κολοτούρου που αφενός έχασαν το μεροκάματό τους και αφετέρου, βλέπουν την επιχείρησή τους να κινδυνεύει από… τις απανωτές κλοπές!

«Το πρωί που ήρθαμε είδαμε ότι είχαν διαρρήξει την πόρτα, είχαν σπάσει τα δύο λουκέτα» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Δημήτρης Κολοτούρος και συνέχισε: «Μπήκαμε μέσα και είδαμε ότι μας είχαν πάρει 11 βαρέλια τυρί. Η ζημιά είναι περίπου 4.000 – 5.000 ευρώ. Αυτό θα ήταν όλο το κέρδος της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.