Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...!! ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ...!!!

ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ...!!! Φωνάζοντας "είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη" ένας 52χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του...


ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ...!!!

Φωνάζοντας "είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη" ένας 52χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού διαμαρτυρόμενος για την δημοπράτηση έργου αποκατάστασης τζαμιού η οποία διεξαγόταν εντός του κτιρίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 10.25 το πρωί 

Έξω από το κτίριο, στην οδό Τζιραίων 8-10,βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης, στον αρχαιολογικό χώρο της ρωμαϊκής αγοράς. Κανείς από τους διαδηλωτές δεν τραυματίστηκε ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες μας οι αρχές διαρρέουν ότι ο 52χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα... κοινώς πάνε να τον βγάλουν τρελό..

-------------------------


11 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι δυνατον να τον βγαλουν τρελο. φαινεται απο μακρυα οτι εχει σωας τας φρενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι λογικος ηταν δλδ με αυτο που εκανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η Χ.Α.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μεταεμφυλιακή διαλεκτική αριστερός δεξιος φασίστας που έντεχνα προώθησαν οι νεκροθάφτες της Ελλάδας χρήζει ψυχιατρικής έρευνας που κάποτε πρέπει να γίνει.Κάναμε ενα μεγάλο λάθος στο παρελθόν και σφαχτήκαμε μεταξύ μας.Η Εθνική αυτή τραγωδία εφερετον Ελληνικό λαό 50 χρόνια πίσω γιατί ενω η υπόλοιπη Ευρώπη χτιζόταν απο τις σταχτες που αφησε πίσω της η Ναζιστική λαίλαπα εμείς εδώ στην Ελλάδα σκοτωναμε ο ένας τον άλλο.Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα που η Πατρίδα μας είναι υπό κατοχή του 4ου Ρά'ι'χ και εν μέσω αληθινής προγραμματισμένης γενοκτονίας της Ελληνικής φυλής θα πρέπει να παραμερίσουμε τις ιδεολογίες μας και να ενωθούμε ολοι σε μια γροθιά για να διώξουμε τον δυνάστη,αλλως, ειμαστε χαμένοι εμείς και η πατριδα μας η οποία θα μετατραπεί σε μια πολιπολισμική αποικία που θα κατοικείται από λουμπεν Ισλαμοφασίστες που θα δουλεύουν για 5 Ευρώ την μέρα χωρίς ποτέ να σηκώνουν κεφάλι,Φαινεται ξεκάθαρα πού πάει η δουλειά.Το ALARM χτυπάει ασταμάτητα το 2013 περισσότεροι οι θάνατοι απ τις γεννήσεις.Αυτή η υπογεννητικότητα της Ελληνικής οικογένειας τα επόμενα χρονια θα ακολουθήσει γεωμετρική πρόοδο και θα εκτιναχτει στα ύψη.Αυτονόητο είναι οτι σε ένα κράτος που δεν γεννιούνται παιδιά δεν έχει συνέχεια και αυτο επιβαρύνεται παρα πολυ δεδομένου οτι αυτά τα ανθρωποσκουπίδια που μας κουβαλιούνται γεννοβολούν σαν τα κουνέλια.Ας καθήσουμε να σκεφτούμε όλα αυτά και το μόνο που μας απομένει είναι να ενωθούμε κάτω απο την Ελληνική Σημαία και γρήγορα να κηρύξουμε τον Εθνοαπελευθερωτικό αγώνα ενάντια στους Ούννους και τους τοκογλύφους.Αλλοώς δεν μας γλυτώνει ούτε ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....ΟΟΟΟΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑ-ΠΕΟΣ.... ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ...ΝΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:54 π.μ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ,, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΦΤΟΥΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επικινδυνοι ψυχοπαθεις ειναι αυτοι που θελουν να το χτισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SE LATHOS MEROS MPIKES GIE TOU KOLOKOTRONI MESA STO MPOURDELO THN V.....THA EKANES ENA KALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.