Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΔΕΒΕΛΑΣ: ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ... ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΙΑ...

Του Κώστα Χαρδαβέλλα Γιατί τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν στα σπίτια τους, στους υπολογιστές τους και οι φωτογραφίες με εκπαίδευση σε σύγχρο...


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Γιατί τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν στα σπίτια τους, στους υπολογιστές τους και οι φωτογραφίες με εκπαίδευση σε σύγχρονα πολεμικά όπλα, οι σχηματισμοί ομάδων εφόδου, τα έγγραφα και οι χάρτες που δείχνουν στόχους της πρώτης επίθεσης και το οπτικό υλικό που δείχνει σε πλήρη ανάπτυξη έναν παραστρατιωτικό οργανισμό, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους δικαστικούς που ερευνούν την υπόθεση ότι δεν έχουν πλέον να κάνουν με μία εγκληματική οργάνωση αλλά με ένα πλήρως οργανωμένο και προετοιμαζόμενο κίνημα ενόπλων για κατάλυση του πολιτεύματος.

Και «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» που λέει και το τραγουδάκι με τον Σάκη. Αμέσως μετά τις γιορτές θα αρχίσουν να βαράνε τα κανόνια.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν στους ανακριτές έγκαιροι νομικοί μιλάνε για προφυλακίσεις και κατηγορίες βαριές για Χρυσαυγίτες που μπορεί να οδηγήσουν και σε ισόβια κάθειρξη. Μιλάμε δηλαδή για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο του Δημοκρατικού πολιτεύματος με τους φασίστες της ΧΑ.

Οι οποίοι δείχνουν απέραντα αφελείς και γελοίοι με τις δικαιολογίες ή τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν για τις στολές της Κου Κλουξ Κλαν (το λευκό ράσο με την κουκούλα) που διακρίνονται να φοράνε μέλη τους ότι «πρόκειται για πάρτι καρναβαλιού που ντυθήκαν σαν μέλη αυτής της οργάνωσης». Τόση γενναιότητα και κουράγιο για την αλήθεια από τον Παναγιώταρο.

Και είναι τελείως άσχετοι και αμόρφωτοι αν πιστεύουν ότι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απειλούν ότι θα προσφύγουν, ότι δήθεν υφίστανται πολιτική δίωξη στην Ελλάδα, θα τους δικαιώσει.

Γιατί οι ξένοι δικαστές σε τέτοια ζητήματα λειτουργίας της Δημοκρατίας και των Θεσμών είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από του Έλληνες συναδέλφους τους.

Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους λοιπόν. Η πλάκα και ο εφιάλτης με την ΧΑ τελειώνει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

newsbomb.gr
-------------------------

32 σχόλια

  1. ΝΑΙ , η ΧΑ παει για για καταλυση του πολιτευματος
    με την αποτροπαια μεθοδο των εκλογων .

    ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕ !!!

    (με τη δημοκρατικη μεθοδο των ΜΗ εκλογων )

    ------------------
    ΤΣΩΡΤΣΙΛ :

    Οι φασιστες του μελλοντος θα λεγονται "αντιφασιστες"

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί χαίρονται εδώ και καιρό , αλλά στο τέλος κλαίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mia aporia,h 17 noemBrh,o Ela,h antikratikh palh-1 maiou,xrhstos kasimhs,oi pyrhnes, Oi Sextes ktl, eixan prokurhkseis kai fwtografies me mpazoukas, rouketes,poluBola-xeiroBombides, kai egrafan oti 8eloun na anatrepsoun to kratos, skotwsan kai traumatisan panw apo200 an8rwpous Ellhnes,presBeis-Ksenous-astunomikous ,polites ktl, oudeis omws apo tous mexrei shmera sulhu8entes kathgorh8hkan h dikasthkan gia proetoimasia katalhshs tou politeumatos!!! edw h dikaiosunh eine straBh ? Mouggh? Tuflh?nai pragmati re nteneke xardaBela pou xwntas stin Ellada twn Attimwn politikanthdwn kai den sou murizoun ta skata ,dioti ta sunh8hses pia ,pragmati loipon oi eurwpaioi eine poli Euais8htoi se auta KAI 8A KATADIKASOUN TIN ELLADA, ean h xrush Augh paei sto eurwpaiko dikasthrio,dioti den katadizoun edw stin boreia Eurwph ti BiBlia diaBazeis h ti idees exeis,edw katadikazoun mono tis PRAKSEIS!!! zwntas edw stin boreia Eurwph 30 xronia sas legw na pate amesws sto Eurwpaiko dikasthrio,dioti edw protimoun na a8wwsoun para na katadikasoun an8rwpous xwris apodeikseis...8a katalaBoun amesws oti eine politikes diwkseis!!
    G Amelethtos (Bizantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας που έχει συράψει το τομάρι του με το καθεστώς και τώρα τον έχει καταλάβει τρόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ...ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ!!! ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ...ΠΟΛΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ... ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τροχος γυρναει....η νεμεσις πλησιαζει.Τα υπολειμματα της τουρκοκρατιας και του ραγιαδισμου εχουν αποθρασυνθει.Ολη η αναξιοκρατια εχει πλουτισει πουλωντας φτηνη προπαγανδα και κοροιδευοντας το λαο.Εσσεται ημαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. την ήδη υπάρχουσα κατάλυση του πολιτεύματος από τους πασόκους του και τους λοιπούς ανθέλληνες προδότες δεν τις πήρε χαμπάρι?
    Τι να πει ο άνθρωπος που είναι ο ίδιος ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΠΑΣΟΚ???
    ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....
    ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.........
    ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 60 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.......ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαρδαβελα αλητη θα εχεις το τελος του αλλου συκοφαντη αυτου του κακαουνακη ετσι και αυτος σαπισε μεσα στο ιδιο του το ψεμα σου το ευχομαι ολοψυχα σε σενα και ολους τους αλλους υπαρχει και θεος τον οποιο εχετε ξεχασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ....

    ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΕΛΕΟΣ...ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ;;;ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατι ρε στοχε δεν δημοσιευσες το σχολιομου για τον αλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαρδαβελακο... ''κοντη η νυφη να κι ο μετρος''

    Το ποταμι της οργης που θα σας πνιξει δεν σταματιεται οσα ''τεχνιτα'' φραγματα και να δημιουργησεται.

    Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KANE MOΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιο σκουπίδι, πεθαίνεις, που λένε και οι νέοι σήμερα. Αλλά, ξέχασα...εσύ έχεις ήδη ''πεθάνει'' δημοσιογραφικά, απ' τη στιγμή που σε ''έφαγε'' η Αγγελικούλα η Νικολούλη ! Δυστυχώς για ΄σένα, ακόμα βλέπεις ''Φως στο (πασοκικό σου) τούνελ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρδαβέλα, τράβα να βρεις κανένα φάντασμα με τον Γιούρι Κέλερ και άσε μας στην ησυχία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτός έλεγε ότι στην κόλο εκπομπή του δεν θα πατήσει χρυσαυγητης. Ποιος είναι ο φασίστας τώρα ε ! Χαρδαβδελα του συστήματος. Δισεκατομυριουχε κοπρε. Κανείς μα κανείς να μην ξαναδεί την εκπομπή του !! Ουυσσσσττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στη εκπομπή του είπε ότι δεν θα επιτρέψει να εμφανιστεί χρυσαυγητης. Πολύ δημοκρατικό ε ; πολύ απλά λοιπόν μόλις τον βλέπετε αλαξτε κανάλι. Ένα μεγάλο Χ απότον κόσμο θα είναι αυτό που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά γιατί δεν έχετε δημοσιεύσει πότε σχόλιο μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν η δημοκρατία και το Συνταγμα καταλύονται για κάποιους ερχεται και η σειρα ολων των υπολοιπων. Λυπάμαι γιατί μέσα απο τις ιδεολογικες παρωπιδες σας έχετε απωλέσει τη δημοσιογραφική σας ιδιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. G ameletito-Bizantino me lene oxi anwnumo, Ela kai esu edw ston voreio polo Zhse 30 xronia edw, eir8a meta ton strato, kai katse na grafhs Ellhnika meta...den geinete mperdeuw to pou me to rou ,to ksi-me to psi ktl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΘΑ ΠΑΨΗ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ;ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Η Χ.Α.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ολο αυτο το "συνταγματικο τοξο" των μασονων, των σιωνιστων, των μελων της λεσχης Μπίλντερμπεργκ στην οποία είναι ενταγμένοι οι περισσότεροι βουλευτές από όλα τα κομματα,ολο αυτό το συνοθύλλευμα των αμερικανοεβραΪκών συμφερόντων με τις κάθε είδους πολυεθνικές που εχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά και εχουν βαλει λουκέτο στις ντόπιες επιχειρήσεις, κυνηγούν τη Χρυση Αυγή με λύσσα, και, ναι, θα καταφέρουν κατα τα φαινόμενα να τη θέσουν εκτός νόμου και κατά συνέπεια εκτός εκλογικής διαδικασίας..ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ όμως του καθημαγμένου και καταληστευμένου λαού, που τον εχουν φτάσει στο όριο του δεν μας εχουν πείσει ότι θα μπορεσουν να βγάλουν εκτος νόμου ευκολα,διότι θα πρέπει να σπέυσουν να αναγείρουν 8 με 10 εκατομμύρια κελια να μας βαλουν ολους τους εξεγερμενους πίσω απο τα καγκελα, κατι που δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν..αλλοίμονό τους, αλλους κυνηγούν, αλλα απο αλλού θα το βρούνε, σίγουρα πράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αλήτη χαρδαβέλα οταν έρθει η ώρα εγω ο ιδιος θα σου σπάσω τα μούτρα.
    Τρώτε καλά εις βάρος μας παλιοπούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ, ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ........ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ ΔΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΕΑ........ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κρίμα ρε Κώστα αν αληθεύουν αυτά που υποστηρίζεις. Κι εσύ το παιχνίδι των δωσίλογων παίζεις; Ρε συ Κώστα ποιοι θα μείνουν να πολεμήσουν για την πατρίδα. Σκλαβάκια προετοιμάζεις κι εσύ; Θα έπρεπε να είσαι στο πλευρό των Ελλήνων, των γενναίων που θα πολεμήσουν για την πατρίδα που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Ξεχνάς ρε Κώστα τους αγώνες των ηρώων του παρελθόντος που μας έδωσαν ελεύθερη γη; Κρίμα πραγματικά. Να ξέρεις όμως ότι είναι πολλοί αυτοί που έχουν ξυπνήσει και είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι 300+1 + παρατρεχάμενοι ποτε θα δικαστούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΙΥΓΑ ΚΩΛΟ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟ ΕΝΟΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ.ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΟΥΤΣΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΗ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΗΛΑΣ ΚΙΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.